Iloisia asioita!

perjantai 11. tammikuuta 2013Sain Leopardikuningattarelta haasteen listata kymmenen minua tällä hetkellä ilahduttavaa asiaa. Kiitos haasteesta! Juuri tänään, tällä hetkellä, on ollut vähän heikompi päivä, kiukkua ilmassa, huonoäitifiilikset ja kyllähän te tiedätte... Mutta varmasti keksin kymmenen minua ilahduttavaa asiaa, yritetään ainakin! ;)

1. Sanat
Äitiyteni 2,5 ensimmäisen vuoden ajan minun ja lasteni välinen verbaalinen kommunikaatio meni suunnilleen niin, että minä puhuin lapsille ja lapset huusivat takaisin. Nyt, kun hekin käyttävät sanoja, on paljon mukavampaa! Viime kesästä lähtien sanoja on tullut huimasti molemmilta lapsilta ja opimme kokoa ajan toisiltamme niitä lisää. Ihan hyvin voi sanoa "kakka", kun tarkoittaa "takka", eikö? Ja laskeminen onnistuu hyvin näinkin: "Ys, kas, kol, nee.... kymmenen!!!"

2. Teot
Se, että tehdään, mennään ja koetaan yhdessä, yleensä ilahduttaa. Olipa sitten kyseessä leikkipuisto, Cittari, uimahalli, mummola, HopLop tai mikä vaan kiva paikka.

3. Pinkit kynnet
Sain tänään aikaiseksi lakata kynnet pitkästä aikaa, vieläpä pinkiksi. :) Oikeastaan tähän voisi lisätä minkä tahansa muunkin itsensä huoltamiseen liittyvän asian, kuten säärikarvojen ajelun, hiusten pesun tai uuden huulikiillon ostamisen, ilahduttaa aina!

4. Lapset
Kaikki muutkin haasteeseen vastanneet äidit ovat kirjoittaneet, että lapset. No tietenkin, lapset ilahduttavat minua nyt ja joka ikinen päivä. Kaikista tempauksistaan huolimatta. :)

5. Edistysaskeleita
Enpä olisi voinut kuvitella meneväni vuosi sitten Seppälään sovittamaan bikineitä esikoinen mukanani. Ihan varmasti tuo olisi karannut sovituskopista kriittisellä hetkellä ja sitten loppu olisikin ollut historiaa... Mutta eilen tämä toteutui, ja vieläpä ilman mitään ongelmia. Edistysaskeleita siis tapahtuu lasten kanssa koko ajan, ihan huomaamatta... Voi tehdä uusia juttuja, kertoa uudenlaisista asioista, keskustella ja oppia yhdessä ja kaikki sujuukin ihan ilahduttavan hyvin. P.S. Ne bikinit oli huonot.

6. Uusi kampaaja
Kävin tänään kampaajalla, ja taisin nyt löytää uuden vakkarikampaajan parin vuoden seilaamisen jälkeen. Kyllä se on kuulkaa hyvä olla oma vakkarikampaaja. :)

7. Tiimityö
Meillä on miehen kanssa aika hyvä tiimi. Molemmat tietävät sanomattakin, miten toimitaan rutiinien suhteen ja se helpottaa arkea kummasti. Homma toimii!

8. Uudet haasteet
Se keväällä koittava the työhönpaluu lähestyy, ja se toisinaan ilahduttaa, toisinaan karmistuttaa. Ilahdutuspuolella ovat ehdottomasti työn tarjoamat uudet haasteet ja mahdolliset onnistumisen tunteet muullakin kuin äitiyden saralla.

9. Blogit
Erittäin ilahduttavaa ja kiusallisen koukuttavaa puuhaa!

10. Po.pin denim-haalari
Hihhiii, pakko oli laittaa tämä tähän. ;D


Sain pari päivää sitten toisenkin haasteen, ja toteutan sen sitten seuraavaksi, en ole unohtanut! :)


P.S. Pitäisköhän tuo Herra Tuumailijakin viedä jo parturiin noine käkkäröineen...

4 kommenttia:

 1. Hauska lista! Ja onnittelut vakkarikampaajasta, sellaisen löytäminen on elämän tähtihetkiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi kertaa on tällainen vakkarikampaajasuhde jo katkennut (ekalla kerralla syynä muutto, toisella kerralla kampaajan äitiysvapaa), toivottavasti tämä kestää! :)

   Poista
 2. Ihanat ilonaiheet. Oon käynyt samalla parturilla yläasteelta lähtien! Anneli on kultaakin kalliimpi! Ja ollaan kans miehen kanssa hyvä tiimi, vaikka juuri taisin kiukutella hiukan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän äiti käy samalla Leenalla, jolla kävi jo 80-luvulla... :)

   Poista