Sekaisin keltaisesta

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jatketaan tällä sekoilulinjalla... Voisin ihan hyvin hurahtaa denimin lisäksi myös keltaiseen! Poikien vaatetuksessa, en sentään omassani. Musta, harmaa ja raita jatkakoon omissa vaatteissani, mutta keltaista saattaa päätyä poikien päälle... No eikö olekin pirteitä? :)

Mini Rodini, Boden, Molo Kids
- siinä takkeja joista valita noin niinkun ensihätään! :)H&M:n ärtsy keltainen meillä onkin jo testissä!Nokian pirtsakat saappaat, Molon sadetakki,
Po.P fleece ja pipo - kivasti käy yhteen!Kuvat: hm.com, minityyli.fi, babyshop.com, boden.co.uk, lillacompany.blogspot.com, nokianjalkineet.fi

17 kommenttia:

 1. Kylläpä muuten on keltaisiakin montaa eri sävyä :D. Nuo kaikki pitäisi melkein kyllä nähdä livenä että arvaisi mistä keltaisesta on milloinkin kyse.

  Tuo H&M:n ärtsy näyttää kyllä yllättävän kivalta. Ulkovaatteissa ei kovin käytännöllinen väri kuitenkaan (sanoo hän jolla on valkopohjainen takki tytölle kevääksi ja miettii että miten sitä voi muka käyttää :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä eri sävyjä, lämmintä ja viileää! :)

   Meillä ei olekaan ulkovaatteissa ollut ikinä mitään keltaista tai muutakaan vaaleaa, joten kokemusta ei ole miten hermoni sietävät vaatteiden likaantumista... mutta pakko kai se on tosiaan tuo kuraelementtikin huomioida! No mutta jos pipo olisi keltainen, se ei ehkä ihan ensimmäisenä kuraannu? :)

   Poista
  2. juu keltaista pipoon vaan. minähän myin syksyllä poikien vanhan vaalean limen softshellin kun järki lähti siihen kuraisuuteen...ja mulle tuon hm huparin haponkeltainen oli tosiaan liikaa. Vaikka keltainen on ollut mun lempiväri jo....no, 20 vuotta, ei kaikki sävyt nappaa. Mutta mulle tuli itselle haalean keltainen hm neuletakki ja siitä pidän! ja se jopa ihan sopii. vahvoja keltaisia ei pystykään itsellä pitää. Keltainen ja punainen, ai että mä rrrrrrakastan niitä. Toivolle haluaisin punaisen plain rainin...

   Poista
  3. Haaleankeltainen omissa vaatteissa kuulostaa hyvältä. :) Josko itselle vaikka jonkun huivin löytäisi...? (Sopisi varmaan kivasti tähän kalmankelmeänkalpeaan naamaan, hih!)

   Poista
 2. Tuo Mini Rodinin keltainen takki kans ihan must have! Odottelen että tulis myyntiin :D Varmaan menevät nopeeta kaupaksi..H&M keltaiset housut ja huppari on matkalla meille myös,pakettia malttamattomana odotellen :D En muista,että viime keväänä olisin näin sekaisin ollut vaatteista? Mistä lie johtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla sama!! Viime keväänä oli ihan selvät sävelet!! Nyt ehkä, kun on kaksi lasta joita vaatettaa ja viime vuonna tähän aikaan olin TOSI huonovointinen, kun Sirpa alotti mellakat mahassa ja keskittyminen kaikkeen oli aika heikkoa luokkaa..

   Poista
  2. Minä vaan yritän toppuutella itseäni, ja mietin ettei me sitä picoa oikeesti tarvita... No, katsotaan! :) Päiväkotiin en tuollaista ainakaan raaskisi laittaa, että aika vähäistä käyttöä sille jäisi...

   Minullakin tämä vaatesekoaminen on aika eri asteella kuin vielä viime keväänä. :)

   Poista
 3. H&M keltainen huppari, collaget ja tennarit löytyy. Molo tilattu ja Rodinia odottelen kauppoihin saapuvaksi;) Keltainen- valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä onkin jo keltaiset asiat pitkälle mietitty! :) Tällä hetkellä must have on tuo popin raitapipo niiden hm-tennareiden ja hupparin kaveriksi...Ellei se ole sitten ihan täysin eri keltainen...? Hmmm. Mutta katsotaan mihin kaikkeen tulee kevään edetessä sorruttua!

   Poista
 4. Uu, keltainen on IHANA!! <3
  Mikä sen iloisempaa joskus syyspimeälläkin, kun keltainen lapsi juoksemassa lätäköissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pirteää! :) Ja näkyy hyvin, missä se lapsi viilettää... :)

   Poista
 5. Keltainen on niiiiin in meilläkin! HM paketti jo tuli ja tuota Mini Rodinin takkia kyllä vahvasti kuolaan myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mini Rodiniin ihastuin heti kun näin, mutta mutta... Melkein pitäisi molemmilla poitsuilla olla sitten samanlaiset?? Jostain syystä olen kehitellyt sellaisen pakkomielteen. :) Myös kaksoiskoot mietityttävät, sillä 80/86 olisi nuoremmalle varmaan liian pieni ja se 92/98 taas liian iso... Ja 92/98 taas esikoiselle liian pieni ja 104/110 liian iso... Pitäisi olla 86/92 ja 98/104.

   Poista
 6. No jei, pitäähän mun jäädä lukijaksi toiselle keltakuumeilijalle :D

  VastaaPoista