Sekaisin raidoista

keskiviikko 16. tammikuuta 2013Tämäpä ei olekaan mikään haaveilupostaus, vaan tämä on totisinta totta! Kuinka monta raitavaatetta voi yksi nainen omistaa leimautumatta raitahörhelöksi? Onko tämä enää normaalia? (toim.huom. ei ole) Call 911!

Lastenkin vaatekaapissa raidat valtaavat tilaa. Kevättä ajatellen ainakin nuo Riikan esittelemät ebben raidat vaikuttavat oikein lupaavilta. Omaan vaatekaappiin on suunniteltu raitakieltoa vähäksi aikaa...Vaikka kaapista kyllä puuttuu niitä kesäisiä raitavaatteita... Tai vaikkapa tällainen Elloksen kuvastosta silmään pistänyt raitalaukku:

ellos.fi

Muita raitafaneja?

Lapset nukkuvat, kupissa teetä ja aikomuksena katsoa Iholla-sarjasta pari ekaa jaksoa... Ei hullumpaa!

13 kommenttia:

 1. Mie oon haaveillut myös tuosta elloksen raitakassista, oottelen vaan jotain hyvää alekoodia siihen :D
  Muutenkin raidat on meillä pop, löytyy sekä minulta että pojilta vaatekaapista, ja paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös niitä -50% koodeja ollut jossain vaiheessa tyrkyllä, mietin itsekin jos käyttäisin sellaisen tähän, mutta pidättäydyin toistaiseksi... :)

   Poista
  2. En ole nyt tämän vuoden puolella huomannut -50% alekoodia, heti lähtisi tilaukseen jos semmoinen tulisi vastaan :D

   Poista
  3. Joo äh, se meni umpeen jo 6.1. -50% kalleimmasta tuotteesta. Mutta eiköhän ystävämme ellos taas jossain vaiheessa muista meitä hyvillä koodeilla. :)

   Poista
 2. Raitafani täälläkin, itselleni oon paljon raitapaitoja ostellut ja E:llä niitä on vielä enemmän :D Välillä tuntuu ettei kaapista muuta löydykkään. Mutta onhan ne tosi kivan näkösiä! :)
  On muuten hyvännäkönen laukku! Oikeen pirtee,sopis kevääks hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kiva kassi. Mulle raidat on ihan jees. Löytyy poikien paidoista ihan kiitettävästi, itselleni en niitä vaatteisiin halua, mutta tuo kassi on ihana!
  Ja mikäs siinä, vaikka kaapit niitä pullistelis, kerran niistä tykkää! henkkikseltä tuli muuten johannekselle sellainen valko-siniraidallinen pikeepaita, jotain tekstiä edess, kapeat siniset raudat ja poika rakastui siihen niin, että se oli kolme päivää putkeen päällä... vaikka onkin t'paita. :) että niitä lisää kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja niitä ebben raitoja haikailen minäkin...

   Poista
  2. Raidallisia pikeepaitoja meilläkin oli pojilla viime kesänä ja varmasti taas ensi kesäksi niitä hommataan. :)

   Tuo kassi houkuttaa nyt sitä enemmän, mitä enemmän sitä olen tänään miettinyt, mutta hintalappu 59,90 vaatisi kyllä jonkun hyvän alen...

   Poista
 4. Äkkiä keksin omasta kaapistani 4 vaakaraidoitettua trikoota, kauluspaitaosastolla ainakin toiset 4 pystyraitaa. :) Raidat on aina pop! :D

  Kassi on ihanan raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pitäisköhän munkin kaappiin eksyä jokunen kaventava pystyraita leventävien vaakaraitojen sijaan? :)

   Poista
 5. Mun olisi paree suosia pystyraitaa mutta tunnustan, paljon löytyy vaakaraitaa niin mutsin kuin lapsenkin kaapista! Ja niin tunnustan, oon ihan hulluna raitoihin!! :D

  VastaaPoista