Kaunarisalmiakit

tiistai 22. tammikuuta 2013


Kyllä nuo salmiakit täytyy olla todella in, kun Liamilla ja Hopellakin on sellaiset. Vai onko ne sittenkin jo out?  ;) No, oli miten oli, niin ne eivät nyt jätä minua rauhaan, kun tulevat silmille Kaunareistakin. Erityisesti tämä Annon matto ei jätä minua rauhaan (kiitti vaan Ripu):

Kuva täältä

Olen kyllä ennenkin moneen kertaan todennut, että meillä ei voi olla olohuoneessa valkoista mattoa. Se ei nimittäin kovin kauan sellaisena pysy. Eihän tämä toki olekaan kokonaan valkoinen, mutta aika monta salmiakinpuolikasta on... Joo-o. Mietintämyssyssä on ja pysyy, ainakin vielä...

2 kommenttia:

  1. Tänään juuri kyseistä mattoa katselin kodin ykkösessä :D jotenkin se miellyttää myös minua vaikka olen vannoutunut yksivärisen maton kannattaja olohuoneeseen :D mutta siis livenä ei ehkä kuitenkaan ollut niin kiva että olisin kuitenkaan ostanut, en tiedä, tympii tuo vanhakin matto todella paljon että jotain uutta pitäisi saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos ei ollut livenä niin kiva! ;) Alan nimittäin kallistua siihen, etten kumminkaan jaksa kuurata noista valkoisista kohdista koirantassunjälkiä joka ilta... :) Ehkä katselen meille sitten vaan jotain salmiakkisohvatyynyjä tms. :)

      Poista