Nollattu

sunnuntai 4. lokakuuta 2015
Aurinkoa, meri, kirjoja, lepoa! Viikko lomaa takana, riittääköhän tämä aurinkoenergia kevääseen saakka?

Vielä en tiedä, mutta tässä muutamia havaintoja lomalta:

 • Ennen (= ennen lapsia) vähän tuhahtelin pakettimatkoille, perhehotelleille ja All Inclusive -aterioille. No en enää. Helppo on helppoa.
 • Ennen tuhahtelin Kyproksellekin. Vaan eihän se nyt hassumpi kohde ole. Vertaa vaikka Suomen kesään.
 • Kaikista niistä All Inclusive -aterioista ja runsaasta tarjonnasta huolimatta neljävuotias voi näemmä elää kokonaisen viikon valkoisella leivällä, ranskalaisilla, porkkanoilla ja kekseillä. No ihan kuin vaan.
 • Tämä oli kaikista perheemme kokemista pakettimatkoista ensimmäinen, jolloin lapset oikeasti leikkivät altaassa keskenään ilman että tarvitsi koko ajan aktiivisesti estää jonkun hukkuminen.
 • -> Lepoa.
 • Tämä oli myös kaikista perheemme kokemista pakettimatkoista ensimmäinen, jolla neljävuotias todella koki Lollo ja Bernie -hurahduksen. 
 • Tälle reissulle ei enää kehdattu roudata tuplarattaita. Aiemmilla reissuilla tehdyt pitkät kävelyt sai siis unohtaa. Rantaan, takaisin, syömään, takaisin, altaalle, takaisin. Mutta käyhän se niinkin. :)

9 kommenttia:

 1. Lomakuume <3 me oltii kahdestaan omatoimi matkalla Budapestissä, tykättiin. Lasten kans seuraavaks ku saa matkarahat kasaan :)

  Kypros on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Budapest kuulostaa aivan loistavalta!

   Lomakuume taitaa olla meikäläisellä ihan krooninen...

   Poista
  2. Se oli mahtava paikka, suosittelen! Oltiin viikko :) nyt ku ihme tapahtus ja talvella pääsis vielä johonki :D

   Poista
 2. Oi ihana valo! :) Mä en kaipaa lasten kanssa ulkomaille - meillä kun eräillä kotimaanmatkailukin menee pelkkiä ranskalaisia mussuttaen... :D Mieluummin maan rajojen ulkopuolelle muussa seurassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sanotaanko näin, että jos otettais seuraava reissu vaikka ihan kahdestaan siipan kanssa... ;D Vaikka kivahan se oli näinkin.

   Poista
 3. Oih, mitä kuvia ja tunnelmia! Teillä on ollut upea reissu. Ja selkeän stressitön :)

  Tarkalleen vuosi sitten oltiin Turkissa koko perhe ja kieltämättä nämä kuvat nostivat itselläkin muistot esiin. Meillä tuo matka oli ensimmäinen perheen yhteinen etelänmatka ja all inclusive oli kyllä enemmän kuin nappivalinta. Koska silloin niitä ranskalaisia voi syödä melkein kaikilla päivän aterioilla :D

  Onhan se niin, että lasten kanssa matkustaessa aikaa menee yllättävän paljon ihan perustoimintoihin, vaikkei ravintolaa tarvitsekaan etsiä joka päivä erikseen. Viikon jälkeen kävi mielessä, että voisihan sinne auringon alle jäädä vielä toiseksi viikoksi aikuisten kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa ja lepoa - niitä lähdettiin hakemaan Suomen so called kesän jäljiltä, ja niitä me myös saatiin. :) Parasta lomassa oli tietysti katsella kun lapset nauttivat, ihmettelivät ja saivat uusia kokemuksia - muutama kiukunpuuska tietty aina väliin mutta sitä se on lasten kanssa olipa missä vain... Kaksi viikkoa tällä porukalla olisi ollut jo vähän liikaa, mutta lisäviikko aikuisten kesken ei olisi kyllä ollut pahitteeksi. :D

   Ärsyttävin puoli koko hommassa oli se, että töihin ja päiväkotiin piti mennä heti seuraavana päivänä kun oltiin tultu kotiin. Välissä olisi voinut olla pari toipumis- ja pyykkäyspäivää!

   Poista
 4. Kypros on klassikko. Ihana loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikko nimenomaan, ja pitihän sekin kokea. Etten väärin muista, mutta eikös rouvakin ollut taannoin Kyproksella käymässä? :)

   Poista