Cirafin kurahanskat

lauantai 12. lokakuuta 2013






Juulin blogista olen saanut monia hyviä vinkkejä myös kivoista marketti- ja ketjuliikevaatteista, ja sieltä bongasin nämäkin Cirafin raidalliset kurahanskat! Hienot mutta huonot, oli tuomio Juulin postauksen kommenttilaatikossa. ;) Nämä oli meillä nyt vasta ensimmäistä kertaa käytössä, eli vielä elämme vaihetta "hienot", katsotaan pitääkö siirtyä vaiheeseen "huonot".

Alimmassa kuvassa pojat leikkivät olevansa päiväunilla päiväkodissa, kumpikin omissa sängyissään...

Pikkuveli: "Mä heräsin jo!"
Isoveli: "Nyt silmät kiinni!"

26 kommenttia:

 1. Kurahanskoista ei ole kokemusta, mutta Cirafin talvirukkaset meillä oli viime talvena, ne oli kyllä huiput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, niitä talvihanskojakin voisikin sitten käydä katselemassa. Hanskoja saa varmasti olla nyt pk:ssa käydessä useampi pari...

   Poista
 2. Ei ole kokemusta noista kurahanskoista, mutta muuten olen ollut tyytyväinen Ciraf-tuotteisiin. Kurahanskoissa on tärkeää (vedenpitävyyden lisäksi), että peukalo pysyy paikallaan (istuva hanska) ja hanska pysyy hyvin kädessä. Tykkään tarralla kiristettävästä Reiman kurahanskasta.

  Joitain Ciraf trikoovaatteita meillä on ainakin ollut. Kirpparilta ostettu Ciraftec-välikausitakki ja -housut oli pikkuveikalla käytössä keväällä ja toimivat moitteettomasti. Oli jopa teipatut saumat. Hankkiuduin eroon vain siitä syystä, että en tykännyt väristä:vaaleansininen takki ja vaaleanharmaat housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurahanskoissa kyllä joku kiristyssysteemi on ihan ehdoton!

   Meillä on ollut tähän asti lähinnä noita Rukka -merkkisiä kurahanskoja, ja niihin olen ollut vallan tyytyväinen. Näissä Cirafin hanskoissa (kerrankin) miellytti ulkonäkö! Katsotaan onko näistä käytössä mihinkään, eli onko laatu millainen.

   Poista
 3. Kivannäköiset hanskat, toivottavasti on myös hyvät käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät nyt ainakaan ihan ensimmäisellä käyttökerralla hajonneet! ;)

   Poista
 4. Mä en ole oikein ollenkaan osannut käyttää meidän muksuilla kuriksia missään muodossa. Kaikki ovat tulleet läpi. Jonathanin alesta ostetut tähti vk-hanskat sitä vastoin ovat pitäneet kädet kuivina lämpiminä aivan huippuhyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vetoan tässä kohtaa päiväkodin kurahanskapakkoon... :)

   Meillä taas ei ole yhdetkään vk-hanskat onnistuneet olemaan täysin vedenpitävät (molo ja reima testattu), mutta kiitos Jonathan-vinkistä! :)

   Poista
 5. Tosi söpöt :) Meillä ei ole ikinä ollut kurahanskoja ja sadetakkiakin tainnut olla kymmeneen vuoteen tää yks minkä ostin tänä vuonna 10v pojalle :) Nyt oli pakko kun lähtivät heti koulun alettua pyöräretkelle ja oli sen verran lämmin, et takki ois ollut liikaa ja ostin sit pika-pikaa FB:stä käytetyn sadetakin, pakkasin sen reppuun ja ihan turhaa :) Meillä on ihan aina luotettu sadetta kestäviin materiaaleihin ja hyvin on kestäneetkin sadettakin, hanskoja myöten. Reimareckin (kalliit...) vk-hanskat on kestäneet jopa lätäkkö uittamisen maailman ennätyksiä meillä ;) ja myös joitain satunnaisia halvempia merkkejä on testattu, niissä kylläkin vaihtelevin menestyksin... :) Cirafilta on nyt tullut mun mielestä ainakin käsituntumalla tosi hyväntuntoisia vk-vaatteita...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska tuo sadetakkitarina! Mä olen nyt vasta pk:n myötä perehdyttänyt itseni sadevaatteiden maailmaan, siellä kun nämä ovat edelleen kaikesta huolimatta kovassa käytössä. :) Mutta tänne kotiolosuhteisiin minäkin haluaisin sellaiset vk-hanskat jotka kestäisivät lätäkköleikit, en nimittäin ole vielä sellaisiin onnistunut törmäämään!

   Poista
  2. Meillä Pienempi on mennyt kotihoidolla, mutta Isompi ehti olla pk:ssakin jossa ihme kyllä tiedettiin&luotettiin sateenkestäviin merkkeihin :) Itsekin olen lukenut ettei kaikilla Reimateckin hanskat ole kestäneet niin hyvin kuin meillä, meillä on kyllä :D Ja on tosiaan uitettu venettä ojassa tyyliin joka päivä sateisiin aikoihin, ei hienosteltu :)

   Poista
 6. Meillä on kokemusta kura/sadevaatteista siksi, kun niitä päiväkodissa käytetään. Kurarukkasia on hajoillut Rukkaa, Reimaa ja halpismerkkejä. Etenkin kevätloskassa vetävät niitä rukkasia lapsille pk:ssa. Rukkaa ja Reimaa olen päättänyt suosia jatkossakin, koska kun meillä yhtenä keväänä hajosi monet kurarukkaset muutaman käyttökerran jälkeen, niin Rukalla ja Reimalla reklamointi sujui hyvin ja sain uudet tilalle pikaisesti. En sitten tiedä miten cirafilla. Luulis s-ketjunkin hoitavan uudet tilalle jos kohtuuttoman nopeasti hajoaisi. Katoin kaupassa, että kivan näköisiä on nyt Cirafin sadeasut: raidallista juurikin tuo musta-valkoinen ja lisäksi lime-valkoinen ja puna-valkoinen. Sitten oli joku numerokuosi, joka näytti kivalta. Kokemusta ciraf-sadevaatteista ei meillä ole.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti tuo että saa ja pitäähän näitä reklamoida jos aihetta löytyy! Tosin jos on ihan sutta niin ottaisin melummin rahat takaisin kuin uuden tuotteen, mutta se taitaa harvemmin olla vaihtoehtona... :) Mutta toivotaan että nämä kestävät! Ja kivoja oli tosiaan ne muutkin värit, ja esimerkiksi näistä rukkasista oli aika hyvin jo koot menneet, eli ovat varmasti olleet suosittuja. :)

   Poista
 7. Meil on cirafin kurahanskoja ollu muutamat ja saumat on auennu aika äkkiä. huonot minustakin :(

  VastaaPoista
 8. Meillä oli noi samat kurahanskat pojalla ja kahden käyttökerran jälkeen liimaus petti kärjestä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minä olin vähän pelännytkin... Mutta toivon silti sormet ja varpaat ristissä että meidän yksilöt selviäisivät! :)

   Poista
 9. Tuo saumojen aukeaminen onkin se halpiskurarukkasten ongelma. Rukalla ja Reimalla kun kävi meidän kohdalla samana keväänä tuo Saumojen aukeaminen, reklamoin. Sain molemmista uudet tilalle ja ovat kestäneet jo kauan. Eli luotan siihen, että oli rukan ja reiman kohdalla kyse maanantaikappaleesta. Se oli vain niin harmillista, kun meillä hajos silloin samana keväänä muistaakseni neljät kurarukkaset. Olin kyllä niin vihainen. Mutta onneksi on sittemmin kestäneet. Eli jatkossa meille tulee vain rukkaa ja reimaa. Kurahousuissakin luotan nykyään Rukkaan, vaikka värivaihtoehdot on surkeat. Takavuosina niitäkin sai aika ajoin vaihtuvissa kivoissa väreissä tutun punaisen ja tumman sinisen lisäksi. Mutta enää en uskalla kokeilla muita kurahousuja, kun on niin monenlaista kokemusta ollut. Ja rukka on toiminut.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, olipa teillä huono hanskakevät!

   Mitä, saiko Rukkaa joskus muissakin väreissä? Vaikkapa keltaiset kurahousut ja hanskat ottaisin ilolla vastaan!

   Poista
 10. Keltaista Rukkaa saa nykyäänkin. Etolassa on keltaisena ja siellä on verkkokauppakin. Marketeissa vain tummansinistä ja pinkkiä/punaista. Muutama vuosi sitten Rukkaa sai vihreänä. Ja vielä kauemmin on siitä, kun aika ajoin vaihtui kuosit ja värit: Keltainen, sininen ja punainen olivat aina ja lisäksi tuli eri sävyisiä vihreitä, ruskeaa, oranssia ja kuviollisiakin. Meillä on muuten nytkin käytössä ruskeat Rukka kurikset, kun haalin semmoiset kaveriksi tietylle sadetakille. Ne olivat viimeiset meidän kokoa viime talvena ja ne lähetettiin tänne etelään Oulun stockkalta. Muilla jälleenmyyjillä ei ollut ruskeita ja halusin juuri ne. Hyvää palvelua oli Stockmannilla. Mutta nyt tietääkseni keltaisia saa vain Etolasta. Ja muita värejä ei ole kuin sininen, punainen ja pinkki. Näinkin laaja kurahousutuntemus johtuu osittain ammatistani (lastentarhanopettaja). Yhden lapsen äitinä en ole ehtinyt kaikkia eri vuosien Rukka-mallistoja näkemään omassa kodissani.

  Ei muuta kuin etolan sivuille, kun kuriksien tarve on ajankohtainen.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinpä heti katsomassa Etolan sivut ja siellähän niitä, keltaisia kuriksia ja kurahanskoja. :) Kiitos vinkistä, muistan tämän kun kuravaatteiden hankinta tulee taas vastaan!

   Ihan mahtava kurahousuasiantuntemus sinulla!! :) Kiitos kun jaoit tietämyksesi ja kokemuksesi!

   Poista
 11. Nuo on kyllä kivannäköiset ja toivotaan, että teillä liimaukset pitää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Vielä toistaiseksi käyttökertoja on ollut tuo yksi, mutta eiköhän tähänkin syksyyn vielä niitä sateisia kelejä mahdu...

   Poista
 12. Meillä on myöskin Ciraffin kurahanskat. Edelliset ainakin kestivät, mutta väri ei mätsännyt tämän syksyiseen Ciraffin sadesettiin joten uudet hankittiin. Vesselillä onkin Ciraffin musta-valkoraidallinen sadetakki ja limenvihreät housut ja hanskat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa herkulliselta väriyhdistelmältä! :) Cirafin kurikset yllätti kivoilla raidoillaan, toivotaan nyt että kestävät käyttöäkin! :)

   Poista
 13. Society tends to focus more on the perpetrator, why he abuses
  and the kind of therapy he requirements. They are generally skilled after some bodily work or intense emotion. They are the
  1 who have power to give life.

  Here is my blog :: home std test

  VastaaPoista