Päiväkotikuvausvaatebingo

perjantai 25. lokakuuta 2013


Ehtoota ystävät!

Täällä osoitteessa lähestyy päiväkotikuvauksen aika. Ainakin Leopardikuningatar onkin jo omassa postauksessaan tätä dilemmaa käsitellyt kattavasti. Tai dilemma ja dilemma, voihan tällaisen asian ohittaa minuutinkin pohdinnan jälkeen, mutta mutta...

Jos nyt oletetaan, että pojat ylipäätään suostuvat kuvattavaksi (ehkä päiväkodin ryhmäpaineessa eivät  tajua alkaa ketkuilla), niin olisi kiva että heillä olisi ehjät, siistit, puhtaat, kivan väriset ja keskenäänkin jotenkin samanhenkiset vaatteet päällään.

Kartoitin potentiaaliset vaihtoehdot vaatekaappia läpikäydessäni:


 • Nova Starin farkut: muita ei olekaan, joten alaosan valinta oli helppoa kuin hengittäminen
 • Rodinin pingut ja alpit: pingu on värjäytynyt pesussa harmahtavaksi ja alpit on vähän liian iso
 • Rodinin pandat: ei tule kyseeseen, ovat niin surkeaa materiaalia että kaula-aukot ovat lerpahtaneet muodottomiksi ja muutenkin paidat näyttävät jo vähäisen käytön jälkeen aika nuhjaantuneilta
 • Metsolan raitafroteet: kiva väri ja siisti kunto, erittäin vahvat ehdokkaat
 • Aarrekidin paidat: kuvausta ajatellen vähän ehkä valju varsinkin tuo pöllöpaita väriltään
 • Marimekot kauluspaidat: no ei, liian pönöttävät ja hienot tähän tarkoitukseen
 • Po.pin raitapaidat uudesta sirkusmallistosta: kyllä, minä olen niiiiin huomenna kärppänä kolkuttelemassa verkkokaupan ovia klo 9!
 • Muu, mikä? Vielä on toki aikaa kartoittaa muitakin vaihtoehtoja... ;)

Tai sitten voi olla, että laitetaan vaan ne, mitkä sattuvat olemaan puhtaana...

30 kommenttia:

 1. Hei, mahtava bingo! :D
  Vitsi, että pistää vihaksi tuo rodinin trikoolaatu. Ja silti niitä pitää olla haalimassa. :/ Toinen vitsi liittyy sirkusmallistoon. Se on varmaan täysin sold out kun huomenna kotiudun työmatkalta. Nuo metsolat on kivat!
  Kerrohan sitten kuvauskokemuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sirkusmallisto ei kuitenkaan ole ihan vastaava ilmiö kuin case hullut päivät tässä taannoin... Vai voisiko se olla? No, pitääpä olla valppaana siellä verkokaupassa! ;)

   Multipandojen trikoon laatu on oikeasti ihan kamala hintaansa nähden. :/

   Poista
 2. Sama pohdinta täällä. Tytöt itse valitsivat MR:n mekot hepat ja pingut, joten ehkä ne sitten, kun ovat muutenkin samanoloiset. Toisaalta mietin onko kivat pk-kuvaan, vai olisiko jotkut muut, mutta en taida jaksaa alkaa säätää. Mä en ole sirkusmallistosta mennyt tiloihin - vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä valinnalta! Ja oletpa kiva äiti kun annat lasten päättää, minulle ei nimittäin tullut mieleenkään sellainen vaihtoehto...! :D No, ehkä ei poikia nyt itseään tämä niin kiinnostakaan.

   Poista
 3. Meilläkin kohta sama edess--tosin x 1 lapsi :)
  Mä laittaisin joko Metsolaa tai PO.Pia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa kahdessa vaihtoehdossa olisi kivaa reippautta ja raikkautta!

   Poista
 4. Nuo Metsolan paidat on kivat. :) Tai sitten tilaat ebbeltä jotkut kivat paidat. On tosi hyvälaatuisia niiden perus trikoovaatteet. Meillä oli vauvalla kerhokuvassa ebben valko-mustaraidallinen body ja tuli kyllä aivan ihanat kuvat. Isommilla sitten vastapainoksi epäonnistui, eikä 3v suostunut kuvaan ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, Ebbe! Se onkin kokonaan päässyt unohtumaan. Kesällä meillä oli yksi Ebben t-paita ja se oli kyllä hyvälaatuinen. :)

   Minäkin epäilen suostuvatko nämä menemään kuvaan, tuo isompi varsinkaan...

   Poista
 5. Mun lastevaateinnostus alkaa ilmeisesti murentua: noilla oli kuvassa vaan puhtaat paidat. Kuopus oli kipeä, ei kuvassa, esikoisella ja keskimmäisellä metsolaa ja siis suunnittelematta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti ne kyllä kuviin sopi! Keskimmäisellä tuo vihreä raitapaita ja esikoisella autot. Ei veljeskuvaa. Pidän varmaan vaan ryhmäkuvat...

   Poista
  2. Heh, meilläkin oli pojalla kuvassa vain joku puhdas paita enkä sitä sen kummemmin miettinyt, joten ehkäpä myös mun innostus on murentumassa. :D Nykyään tulee muutenkin eniten klikattua naisten osastolle nettikaupoissa ja mid season salet ei ole kiinnostaneet yhtään. :)
   Mä liputan noiden Metsoloiden puolesta, rrrrrakastan rrrraitoja ja jotenkin nuo värit näyttää kivoilta. :)

   Poista
  3. Jaa, sielläkö ollaan luovuttamassa lastenvaatteiden suhteen? No okei, annan teille luvan hankkia elämän... ;)

   Metsolan raidat on kyllä vahvin kandidaatti nykyisistä vaatteista! Sisaruskuvia ei mekään taideta alkaa säätää...

   Poista
 6. Siis kello 9, kiitos tiedosta!
  Mutta hei, metsolat näyttää kyllä tosi hyviltä kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan oli ihan farssi tuo nettikaupan toiminta, mutta sainpa loppujen lopuksi, mitä halusinkin... ;)

   Poista
 7. Hyvä tieto kello yhdeksän, kiitos:) Mä jo ihmettelin aamu unisena seiskan jälkeen missä raidat; niin paljon väsyttää ettei jaksanut tietoa etsiä:) ps. Ja mies kun aina ihmettelee mitä blogeja "kyttäämällä" hyötyy:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vasta ennen puolta päivää pääsi raitoja klikkailemaan... No, niitä olisi nyt sitten tulossa! ;)

   Blogien kyttääminen on ehdottoman hyödyllinen harrastus! ;D

   Poista
 8. No mun mielestä tietty Metsola + Nova star on ihan lyömätön yhdistelmä ;)

  VastaaPoista
 9. Raitaa: Metsola tai POP.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla siis, kommenttikenttä onkin ollut aiheesta hyvin yksimielinen! :)

   Poista
 10. Multa tulee ääni noille suloisille autopaidoille! Olisivat tosi raikkaat farkkujen kanssa. Meillä on btw noi autolakanat eli olen ehkä kuosin suhteen hiukka puolueellnen :)

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä kivat mutta olleet vaan juhlakäytössä ja tosi harvinaisessa sellaisessakin... Jännä kyllä nähdä mitä muille lapsille on laitettu päälle: kauluspaitaa vai trikoopaitaa. Tytöille nyt ihan varmasti mekkoja, mutta juhlamekkoja vai trikoomekkoja? On tämä jännää, hih! ;)

   Poista
 11. Popin raitaa tottakai! Mä menetin toivoni nettisivujen suhteen ja päätin luopua toivosta ettei mitään saatu, mutta lähdettiin pyörähtämään Ideaparkissa ja hyvin sain mitä halusin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä roikuin netissä niin kauan että sain paidat ostettua, mutta nopeammin tuo homma olisi varmaan käynyt kun olisi ajellut 20min lähimpään popin liikkeeseen... Aika hurja tämä pop-villitys!

   Poista
 12. Samoilla linjoilla olen minäkin (tietenkin): Metsolaa tai sitten Po.p:ia. Hauska bingo-idea! :)

  En ole tullut ajatelleeksikaan, että meilläkin on edessä päiväkotikuvaus! :O Vaatteiden valinta voi olla rankka rupeama ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosiaan popia tulossa, katsotaan tuliko sopivat koot. :)

   Kyllä, tästä kuvausvaatteiden valinnastakin voi kehittää ihan mittavan projektin, heh! :D

   Poista
 13. Mä oon myöhässä bingossa, mutta kyllä mun melestä myöskin metsolaa tai poppia, ne sopii just eikä melkein nova starin kanssa.

  VastaaPoista
 14. Raitoja laittaisin minä kuvaukseen :) popin verkkokaupassa roikuin minäkin eilen ja heti kun "poikienvärinen" multiraita tuli tilattavaksi niin klikkasin ostoskoriin, mutta ilmoitti het että valitsemassa koossa loppunut, kyllä suututti...kun olisin voinut mennä liikkeeseenkin sen ostamaan, kuulin vielä että täälläpäin ei ollut mitään hysteriaa myymälässä vaan normi lauantai :D vihastuin niin kovin verkkokauppaan että en mennyt edes livemyymälästä hakemaan paitaa, pitäkööt vaatteensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli varsinainen ilmiö tämä multiraitalanseeraus taas! Veikkaan että meidän lähimmässä popissa olisi ollut aikamoinen hysteria, ei huvittanut lähteä sinne ryysimään. Tilasin meille sitä sini-vihreää multiraitaa kahdessa koossa, 98 ja 104 (paidat ja housut), katsotaan sopiiko kummallekaan, kun en tiedä ovatko nuo vaatteet nyt pientä vai isoa kokoa. :)

   Poista