Konjakkia jaloissa

lauantai 19. lokakuuta 2013


Tällaiset saappaat se viikolla Postista roudattu Zalandon paketti piti sisällään. Tamaris assosioituu minulle merkkinä johonkin automarkettiin, mieleen tulee tätimäisyys ja vähän sellainen "out" -meininki. Joko olen itse sitten jo tätimäinen ja totaaliset "out", tai sitten Tamaris olikin ihan jees, mutta nämä nahkasaappaat kolahtivat heti! Väri ja malli on just eikä melkein.

Tää on kyllä niin paha tää kierre. Yllätin itseni haaveilemasta eräästä nimeltä mainitsemattomasta parin kuukauden ruokakauppalaskun verran maksavasta merkkilaukusta, joka niiiiin mätsäisi näiden kanssa. Joku pliis herättäkää minut näistä haaveista...!

Rattaissa roudattu pakettikasa piti sisällään myös Hullujen päivien neulemekko-ostoksen, String -hyllyn ja tapettia poikien huoneeseen:

 photo Ferm-Living-kids-behang-RushHourgrey_zpsd60f3df0.jpg
Ferm Living Rush Hour

Enää puuttuu aika ja taito tapeointiurakkaan, mutta tulossa on, tulossa on...

21 kommenttia:

 1. Oon niin ihastellut noita tapetteja, haaveillut myös meille. String-hylly on kans ostoslistalla, keksis vain paikan. Tai paikkoja löytyy, mutta mihin.
  Ei nuo saappaat, ne ovat ihanat! Aivan upean väriset.
  Mahtavia ostoksia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen että meidän String -hyllykkö päätyy tuonne lastenhuoneeseen. Kun vaan löytyisi se aika, että pääsisi vanhoja tapetteja irrottelemaan ja projektissa edes alkuun! :)

   Poista
 2. Saappaat on ihanat! Muhunki kolahtaa tuo väri.. Paljon nuo maksoi? :) Ja ei muuta ku mätsäämään, haha! Minäkin joskus mietin että millaistahan se on kun menee töihin ja on säännölliset tulot.. En enää edes muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä taisivat olla 129€. :)

   Tilanne ei ole töihinpaluun jälkeen sikäli muuttunut miksikään, kaikki menee mitä tuleekin... ;)

   Poista
 3. Tämä ei nyt ole toivomasi kommentti, mutta mä kannustan ostamaan sen ihanan laukun ihanien saappaiden kaveriksi. Lupaan, että ihanaan laukkuun ei kyllästy. Juuri puhdistin oman ruskean laukkuni vuodelta 2008 ruskeiden saappaiden kaveriksi ja voilà! Kun sen ostohinnan jakaa käyttövuosilla, se ei itse asiassa ole kallis hankinta. Tottakai se sillä hankintahetkellä kirpaisee niin maan penteleesti, mutta I promise you, it's worth every penny... A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tällaista kommenttiä pelkäsinkin, että saan sinulta! :D Mistähän juurikin tuon nimeltä mainitsemattoman ruskean laukun saisi mahdollisimman edullisesti...? Ei sillä, että mitään hankintaa edes harkitsisin... ;)

   Poista
  2. Heh, kyllähän sä mut tunnet ;) Oletko katsonut huutonetistä? Jos kuitti tulee mukaan, uskaltaisin ostaa :) Toinen paikka katsella secondhand merkkilaukkuja on theodora.fi (liike Punavuoressa) tai Ruuturouva.

   Se hyvä puoli siinä on, että se ei mene pois muodista ja siihen ei juuri siksi kyllästy. Meinasin käyttää sitä samaa laukkua vielä mummonakin, kato vaan :) Jamsitten kun tosiaan ruvetaan laskee hintaa, niin päästään tulokseen ilmainen..

   Poista
  3. Kiitos vinkeistä! :) Huutonet tsekattu - siellä oli pari ehdokasta tarjolla ja mustana myös. Yhden kuukauden ruokakauppalaskulla selviäisi. ;)

   Hyviä perusteluja kyllä sinulla. *huokailee ja haaveilee*

   Poista
  4. Anna mennä, you can do it!!!

   Poista
 4. Mun mielestä saappaissa pitää olla korkoa, enkä yhtään tykkää ruskeasta (ainakaan mistään vaaleammasta), eli mulle voi ei kävis mitenkään, mutta hyvältä ne sulla näyttää! :) Kiva tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas halusin tällä kertaa matalakantaiset "arkisaappaat" ja värin piti olla just konjakki! :D

   Poista
 5. Kelpais mulle myös nuo saappaat sekä samaa tapettia olen miettinyt poikien huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että tapetti ainakin menee aika monta vuotta ennen kuin käy liian "lapselliseksi". :) Ja mahdollistaa monet värinmuutokset sisustuksessa muuten!

   Poista
 6. Aivan ihanat saappaat, ei yhtään täti tai out :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin! :) Ja merkillä näytti olevan muitakin kivoja malleja.

   Poista
 7. Hienot saappaat! Just kävin tänään sovittamassa melkein samanlaisia, mutta ne jäi vielä, kun kohtalo puuttui ja pakotti hankkimaan toisenlaiset.

  Siitä kassista. You know what to do. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne hienot! Vaan onko kohta jo liian kylmät jo?? :o Mitäs sitten kuuluu laittaa työmatkalle jalkaan kun lumet tulevat...?

   Se kassi... No niinpä... ;)

   Poista
 8. Upeat saappaat! Tosi nätit. Eikä taatusti ole tätimäiset.

  Ihana tuo autotapetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluisat ostokset kyllä sekä saappaat että tapetti! :) Nyt vaan pitäisi jotenkin organisoida tuo tapetti seinään asti ja maalia myös... Visio ja välineet löytyvät jo, mutta varsinainen urakka odottaa vielä. :)

   Poista
 9. Miten monta postausta mulla on mennyt ohi... ;/ UPEAT saappaat!!! Aivan kertakaikkisen hienot! Wau!

  VastaaPoista