Maxomorran kevätpipoja

torstai 31. tammikuuta 2013

Mikä kiireinen viikko. Joka päivä jotain uutta ja ihanaa! ;)

Maxomorran trikoopipot kuuluvat meidän suosikkeihin, ja meillä onkin niitä, öhhhh, viisi. ;) Kevään uutuuskuoseissa oli paljon mieleisiä:


On meillä ollut Maxomorran paitojakin, mutta näissä pipoissa miellyttää se, ettei kuoseihin ole sotkettu minkään muun väristä kanttinauhaa. Jotenkin nuo paidat ovat silmääni melkeinpä liian värikkäitä kanttinauhoineen päivineen. Pipoissa taas kirjavuus/värikkyys ei muutenkaan niin häiritse, ja näitä on helppo yhdistää väriläiskinä yksiväriseen haalariin tai takkiin.

Mitoituksesta sen verran, että niukkoja ovat. Meillä molemmille käy 52/54, isompi poika siis reilut kolmevuotias ja pienempi reilut puolitoistavuotias. Sopivat nuo isompaankin päähän, mutta tuo 48/50 olisi meidän pojille tiukka.

Hain pojille tänään pipot näissä kuoseissa, oranssia ja punaista vaihtelun vuoksi. :)


4 kommenttia:

 1. Miten nää pipot näyttääkin paljon kivemmille kuin ne puserot, ne ei säväyttänyt ollenkaan...

  Mä haluan kans nuo samat pipot mitkä olit ostanut..ihanat...ja lisäksi tuon siilipipon. Mistäs päin maailmaa ne onhankittu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siilikin oli ihana!

   Näitä saa ainakin Lasten Taikamaasta ja NiiloIlosta, ja varmaan pian monesta muustakin verkkokaupasta. Enpä taida uskaltaa paljastaa, mistä puodista nämä meidän pipot on haettu, sillä sitten kaikki tietävät missä me asutaan... ;)

   Poista
 2. Kivat pipot! Pitäisköhän harkita tuota mostkaripipoa. Ainakin se oranssipohjainen tähtipipo on hankintalistalla, ja MR:n undulaattipipo kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että tuo punainen pipo olis aika kiva sen mustan haalarin kanssa. :)

   Mä ajattelin vielä jonkun Aarrekidin pipon hankkia vaikka ei kyllä yhtään pipoa tarvittais enempää... :)

   Poista