Työpäiväharjoitus

tiistai 8. tammikuuta 2013

Kuva mtv3.fi


Harjoittelin tänään töissäkäyntiä yhden 2h kestävän infotilaisuuden ajan. Näin se meni:

 • Nukkumaan klo 1. Yritin kyllä aikaisemmin, mutta eihän siitä mitään tullut. Tutkin netistä Molo Kidsin kevätmallistoa.
 • Herätys klo 6. Mies ystävällisesti tökkii olkapäähän ja kysyy, että eikö kandeis nyt nousta. Joo, kandee varmaan.
 • Lenkki koiran kanssa, takaisin sisällä klo 6.35. Ihan hiljaista!
 • Aamutoimet, aamupala. Auton starttaus klo 7.12. Hyvin menee.
 • Autojonon pää saavutettu moottoritiellä klo 7.20 noin 30 kilometriä ennen määränpäätä. Muistelisin, että neljä vuotta sitten tuo jono alkoi vasta 20km kohdalla... Tosi hienoo.
 • Note to self: tsekkaa että pyyhkijänsulat on kunnossa hyvissä ajoin ennen lähtöä. Vaikka auto ei olisikaan oma, vaan siskosi. Rapakeli nostattaa verenpainetta vähän turhan paljon tilanteessa, jossa pyyhkimien käyttö sumentaa näkökenttää entisestään.
 • Perillä klo 7.53 eli just sopivasti. Ei tosin juuri lohduta, että varsinainen työpaikka sijaitsee vielä 25min. lisäajon päässä, tämä infotilaisuus nyt sattui olemaan tässä toisessa pisteessä.
 • Tuttujen naamojen bongailua. "Joo-o, huhtikuussa palaan sitten. Kivakivajeejee. "
 • Otan erehdyksessä kupillisen kahvia vaikka piti ottaa teetä, mutta en viitsinyt ruveta enempää säätämään. Kahvia naamaan vaan. Puolikkaaseen kuppiin kykenin. Seurauksena nousuhumalaa muistuttava olotila. No nyt mä tiedän miksi te juotte kahvia!!!
 • Istumista auditoriossa 2h. Pylly puutuu! Itse asia kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Auditorion ulkopuolelta alkaa kuulua outoja ääniä, muistuttaa jotenkin eläintarhaa. Kuulostaa tosi kotoisalta. Auditoriosta poistuessani huomaan, että joku vinkuva työkone siinä vahaa lattiaa tms.
 • Kotimatka samoilla pyyhkijänsulilla. Poikkean Ikeaan ostamaan olohuoneeseen pöytälampun yhden poikien rikkoman tilalle. Ei tässä kande mitään tuplakuplia hommata.
 • Kurvaus Ärrän (H&M paketti oli saapunut) ja paikallisen kirppiksen (ei löytöjä) kautta kotiin. Lapset mummolassa isänsä kanssa. 

Ei hullumpi työpäivä. Huhhuh. Pitäiskö mennä päiväunille?

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) En tiedä onko mulla yhtä hauskaa sitten kun tämä toistuu joka päivä...

   Poista
 2. Mun päivä on niin rankka et nukutaan aina päikkärit :D HUOM: olin sit kotona tai töissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen onneton päiväunien nukkuja. Huom. en nytkään mennyt... :)

   Poista
 3. Hih, mikä seikkailu!

  Jos ei muuta, niin täällä landella asumisen ehdottoman hyvä puoli on ruuhkien puuttuminen kokonaan. Omalla työmatkallani on hieman normaalia enemmän liikennettä klo 7:50 - 8:00 välisenä aikana, kun kaikki yrittää ehtiä kasiksi töihin. Työmatka voi "pahimmillaan" kestää jopa 5 minsaa kauemmin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niiiiin kateellinen tuosta. Mun työmatka voi pahimmillaan kestää puolitoista tuntia yhteen suuntaan. Mitähän tästä vielä tulee... Ei Kuopiossa olisi mitään markkinointiviestinnän hommia tarjolla? Me voitais muuttaa sinne. :)

   Poista
  2. Niin, no se on sitten se lande-elämän toinen puoli. Työpaikkoja on kohtuullisen rajoitetusti tarjolla. :/

   Monet täältä lähtöisin olevat, esim. pääkaupunkiseudulle ajautuneet, kaverit haluaisivat mielellään muuttaa tänne takaisin, mutta työpaikat ovat valitettavasti kiven alla.

   Poista
 4. Siistii! Ei yhtään pöllmpi harjoitus.
  Mulle tuli eilen myös hm paketti. Keltaisen hupparin palauta, koska se oli ihan järkyn keltainen. Miltäs kengät näytti?
  Itsellekin tuli pari juttua, voi esiintyä näpsäkkänä ihmisten ilmoilla. jee.
  (Viimein ehdin tänne, on ollu kiirus! ja mulla on pe aamulla pieni työtreeni :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsytti kyllä eilen koko loppupäivän niiiiiin paljon. Kyllä noilla aamuherätyksillä täytyy sitten ruveta panostamaan yöuniin, ja kai se rytmi sitten kääntyy itsestään.

   Keltainen huppari tuli meillekin, ja oudolla tavalla tykkään siitä keltaisesta! :) Se on niin ihanan överi. Tossut ovat melko samaa sävyä, ehkä hieman enemmän limeen taittavaa keltaista. Sopisi varmaan hyvin sen Molon keltaisen softshellin kanssa... Mun mekot tuli kanssa, hyviä ovat nekin!

   Tsemppiä työtreeniin! :)

   Poista