Sekaisin denimistä

torstai 10. tammikuuta 2013

Kuvat minityyli.fi ja Reima

Tällaisia farkkuihanuuksia on esitelty viime päivinä! Molo Kids, Reima ja Po.P ovat näemmä yhtä sekaisin denimistä, kuin minäkin (vai menikö se toisinpäin?). Kylläkyllä. Must have. Ainakin tuo Po.Pin denim, varsinkin jos sitä kerran on tulossa haalareihinkin. M-m-m-illoin näitä pääsee shoppaamaan?

Viis siitä, että meillä oli jo tänä talvena Molon denim-haalari. Ihan sama, että meillä on jo kevääksi Molon denim-softshell. Tahtoo lisää! Kolahtaako teihin?

Ja löytyipä se kevään keltainen pipokin Po.Pilta:


31 kommenttia:

 1. Joo, ihana kun popilta tuli taas tumma farkku. Sitä on toivottu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hieno. :) Meillä ei ole ennen ollut Popin haalareita, mutta jos tuosta väristä tulee haalari, niin se on ehkä hankittava...

   Poista
 2. Ei hirveesti kolahda enää (kai) kun löytyy jo yks denim takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin meiltäkin, m-m-m-utta kolahtaa ne silti! ;D

   Poista
 3. Tykkään, vaikka ostoslistalla taitaa olla t.sininen po.pin haalari :)

  VastaaPoista
 4. Ihanin noista on Reiman haalari ja sitä EI SAA SISUN KOKOA!! Mikä vääryys:( Ja Sirpalle en usko osaavani pitää sitä, tai mistä sen tietää, kun livenä näkee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sama juttu, liian pieni jo esikoiselle. Kuopushan nyt ei mitään haalareita tarvikaan enempää...

   Poista
 5. Tykkään mutta mun silmiin nuo vaan jotenkin kummasti näyttää poikamaisilta :D. Mieheni olisi halunnut meille sen Molon talvihaalarin deniminä, siitä kieltäytyin mutta nyt kyllä sitten kuitenkin tykkään tuosta välikausidenimistä.

  Täytyisi päästä sovittamaan näitä tytön päälle, ehkä täytyy sitten suunnata ainakin Po.Pille kun tulevat myyntiin - ehkä muutankin mieleni siitä poikamaisuudesta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein tiedä onko poikamaisia vai unisex... Pitäisi nähdä tytön päällä tyttöasusteilla!

   Poista
  2. Ja tervetuloa myös L-E lukijaksi! :)

   Poista
  3. Laura me ei vaan ymmärretä, kun meillä on vaan poikia. :D

   Poista
  4. Kiitos! Ja just meinasin sanoa että mistäs te mitään tiedätte kun teillä on vaan poikia ;). Mä kyllä vähän mielisin sitä samaa takkia kuin zirk että saa nyt nähdä miten tässä vielä käy vai joutuuko tässä jopa lapsentekoon :D. Milläs vois varmistaa että tulis poika? Hehheh, eipä noita lapsia nettikaupasta saa :D.

   Poista
 6. Yhtä sekaisin menin minäkin! Jopa niin naurettavaa kuin se onkin,niin mietin viime yön näitä,eikä uni tullut :DD Jep. Tuo Popin denim on ihan must have,mutta en osaa päättää että haalari vai kaksiosainen ja sitten kun haluaisin sen vihreän haalarin myös popilta :D ...En malta odottaa että tulevat myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löytyy muitakin yhtä pöpejä!

   Poista
  2. Mulla on ollut jo kaksi unetonta yötä näiltä tiimoilta... ;)

   Mikonpoika: no tarviihan sitä olla sekä haalari että kaksiosainen! :) Minäkin tykkään kyllä siitä vihreästäkin.

   Poista
  3. Juu ja varmaan unettomat yöt jatkuu siihen asti että saa haluamansa kotiin asti:D Vähän semmosta aattelin että olis ton popin denim takin ostanut ja kaveriks vihree haalari samalta merkiltä. Mutta jos tuota denimiä tulee haalarinakin niin voihan!!! Kun se on varmasti aikas hieno:D Että päättää nyt sitten,denim takkina vai haalarina..

   Poista
  4. Joo tulisivat nyt äkkiä kauppoihin, niin saisi asian pois päiväjärjestyksestä! :D

   Poista
  5. denim käytännöllisempi haalarina, vihree toimii takkina. Yksinkertaista? -vai miten se nyt oli. ;)

   Poista
  6. hehee,päänsärkyhän tässä tulee. Perhosiakin tuntuu olevan jo vatsassa kun näitä alkaa miettiin. Joku voisi pitää jo vinksahtaneena :D Mut onneks on muitakin *vakavan* ongelman kanssa painijoita :D

   Poista
 7. Tuo molon takki tulee Johannekselle. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitähäh? Tuo takki joka kuvassa vai?

   Poista
  2. Oransseilla vetskareilla oleva. HALUAN. Ainakin tänään, vaikka denim- toppaakin kaapeista löytyy ensi talvelle. Käytännöllinen, selkeä, meidän näköinen minusta. Love it!

   Poista
  3. Hyvähyvä!

   Mulla tuppaa vaihtumaan mielipiteet vähän päivittäin, mutta tällä hetkellä houkuttaa eniten popin denim. :) Uusi ongelma: pitäiskö veljesten vaatteet mätsätä? Ei meinaan mätsää näillä suunnitelmilla... Jos myisi kaikki muut ja hankkisi kuopukselle tuon harmaan Reiman. Oho, sanoinpa sen ääneen...

   Poista
  4. Samassa suossa rämmitään. Njaah, ei tartte mätsätä, vai tartteeko, jollain tasolla? :D
   Tuon molon denimin tekee johanneksen takiksi oranssit vetskarit -oranssi on johanneksen väri, koska enolla on oranssi valtra, kohta kaksikin!

   Poista
 8. Meillä on noita Popin pipoja aikuisilla, mulla ja miehellä. Ne on ihan parhaita! Nyt kun mulla on leopardipipo, niin oma punavalkoraitainen on jäänyt vähemmälle käytölle. Viime talven vedin melkein kokonaan kys. pipo päässä. 20+ pakkasilla piti etsiä jotain villaisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minultakin löytyy yksi popin pipo, oma lempparini. Mutta onhan se leopardi nyt vähän päheempi... :) Kaapissa odottelee nyt kevättä se H&M leopardihuivi... ;)

   Poista