Vielä yksi Pehmyt-postaus

lauantai 19. tammikuuta 2013

Koska näitä mahtavia huopikkaita näyttää eksyneen aika moneen (ainakin bloggaaja)kotiin ensi talvea varten, ajattelin että saattaisitte kiinnostua pienestä plussat&miinukset -tyyppisestä postauksesta?

Kyseessä on siis tietysti Reima Pehmyt -talvikengät ja tässä tämän talven kokemuksia näin puolesta välistä talvea (kenkien käyttäjinä Herra Vilpertti kolmevee ja Herra Tuumailija puolitoistavee):


Plussat:
 • Lämpimät. Me ollaan käytetty näitä aina, kun mittari on ylittänyt -5 pakkasasteen rajan. Villasukkaa on laitettu väliin. Kolmeveen jalat ovat oikein lämpimät, vähän vähemmän liikkuvaisen puolitoistaveen jalat ovat kohtuullisen lämpimät.
 • Helppo saada jalkaan. 
 • Mukavat. Ei ole ainakaan kuulunut valituksia.
 • Pitävä pohja.
 • Ihkut. Todella nätit ja tyylikkäät kengät mielestäni!

Miinukset:
 • Huopakankaaseen ainakin meidän taloudessa tuppaa tarttumaan koirankarvaa sun muuta nöyhtää.
 • Nuo syötävän suloiset tähtiheijastimet jäävät piiloon haalarin lahkeen alle, mutta minkäs sille sitten mahtaa...
 • Haalarin lahjetta on vähän vaikea kuroa melko leveän varren ympärille, mutta tämähän on enemmänkin Molo Polariksen ongelma, ei Reima Pehmyen.
 • Pohja on jäykähkö, mikä saattaa jotakuta häiritä, mutta meitä se ei ole haitannut.

Eli - me tykätään! Toivottavasti tämä malli jatkaa Reimalla ensi talvenakin. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea näitä kokemuksia, kun meille on noi ensi talveksi jemmassa :) Onneksi meillä ei ole eläimiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on taas yksi paikka missä ne koirankarvat ärrrrsyttävät... ;)

   Meilläkin on ensi talveksi ostettu koko 29 silloiselle neljäveelle, ja toivon että nuo hänen nyt käyttämät 27-kokoiset olisivat sitten pikkuveljelle hyvät.

   Poista
 2. Huomasin tuon karva-asian tänään kun keräsin meidän ensi talven Pehmyet jemmakaappiin. Meillähän on siis kissa mutta sama pätee kuin koirankarvoihinkin. Nooh, jospa nuo aina käytössä sitten ulos putoilisivat (toivoa sopii).

  Itse olen noista kovinkin innoissani, tyttö vähän vilkaisi ja oli että jaa-a, äiti, taasko jotkut kengät :D. Eivät siis kaksveen osalta saaneet niin innokasta vastaanottoa kuin eilen saapuneet Crocsit mutta toki ovat vielä niin isotkin että ihan tyytyväisenä sulloin ne jemmakaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eipä ne koirankarvat sitten ulkona enää ainakaan ole pistäneet silmään. :)

   Meidän puolitoistavee on ihan tykästynyt näihin kenkiin, ja paljon laittelee niitä itse jalkaan. Kolmeveelle nyt tuntuu olevan ihan sama mitkä kengät on, kunhan on jotkut. :)

   Poista
 3. Mua harmitti, kun noissa loppui koot jo 31:teen. Se olisi juuri ja juuri riittänyt meille tänä talvena, mutta mitäs, kun himoitsin noita vasta ensi talveksi? Toivottavasti ensi talveksi tulee kokoja pikkuisen isommillekin. Nämä olisivat ihan menevän näköiset kuitenkin vielä eskarilaisella tai koululaisellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Ja jos ei tule, niin eiköhän teille jotkut ihkut kengät kuitenkin löydy... ;)

   Poista