Blingon kevät

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ja lisää kevätmallistoja! Illalla julkaistiin Blingon SS 2013 uutuudet, tässä osa niistä:Ihan kivalta näyttää! Varmaan ainakin kokeilen itselleni tuota raidallista tunikaa. Raitoja raitoja, mitäs muutakaan. ;) Itse pidän kutsut kavereilleni ensi viikolla, mutta näitähän voi tilata muutenkin kuin kotikutsuilta, eli täältä.

P.S. Näissä on muuten housut aika reilua mitoitusta, tai on ainakin olleet edellisinä kausina. Meillä menee Herra Tuumailijalla vielä hyvin 74/80 housut, vaikka poika on noin 85cm pitkä. Paidat ovat enemmän normimitoitusta. Meillä on ollut Blingolta aika monta vaatetta, itselläni jopa enemmän kuin lapsilla, ja olen ollut laatuun tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Ihan jees! Tuo raidallinen tunika on kivan näköinen. Seuraan Blongoa sillä silmällä, josko jotain olisi joskus oikeasti saatava. Tähän saakka ei ole ollut. Sellaista ihan kivaa saa muualtakin. Mutta kevään vihreitä ebbejä odottelen minäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jees joo. Pakko sanoa että mielestäni hieman yläkanttiin hinnoiteltuja. :/ Alesta voi tehdä hyviä löytöjä! Ajattelin katsoa josko johonkin ihastun kun pääsen hypistelemään, yleensähän siinä käy niin... ;) Noita harmaita housuja mietin ainakin jommalle kummalle pojalle. Ja niiden kanssa tomaatinpunainen paita. :)

      Poista