Bingo... eiku Blingo!

maanantai 25. helmikuuta 2013


Blingon setti saapui viime viikolla. Aika raikasta väriä! :)


Olen tilannut Blingolta muutaman kerran vaatteita, enimmäkseen äidille (ihme!), parit lapsillekin. :) Laatuun olen ollut muuten tyytyväinen, mutta yhden pojalle hankitun paidan trikoo on ollut materiaaliltaan sellaista ohutta ja pesussa rypistyvää - tiedättehän... (en todellakaan jaksa silitellä lasten vaatteita, vaan ne saavat mieluiten olla valmiiksi sileitä pyykinarulta kaappiin viikatessa)...? Tässä uudessa setissä trikoo on tukevaa ja pehmeää, ja oli sellaista ainakin ekan pesun jälkeenkin.

Mieluisimmat Blingo-vaatteet löytyivät kevätkaudelta 2012, kun Anine Bing suunnitteli oman mallistonsa Blingolle:


Paljon tähtiä...! :) Tällaista lisää, kiitos!


8 kommenttia:

 1. Kiva yhdistelmä tuo punainen, turkoosi ja harmaa :) Meilläkin on yksi H&M paita, jonka käyttökerrat laskee yhden käden sormilla, koska on niiiin rypistyvää laatua, enkä todellakaan ole mikään himosilittäjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään noista väreistä. :) Turkoosi aavistuksen kyllästyttää muuten, mutta näin yhdisteltynä muihin näyttää kivalta.

   En voi sietää sitä rypistyvää kangassorttia... Meilläkin pari sellaista paitaa ja aika vähän on käytetty. Sama juttu omissa paidoissa!

   Poista
 2. Kivat kuvat ja vaatteet! Mä lämpeen superhitaasti Blongolle! Viime kevään mallisto innostikin, mutta se vaan jäi. Tää vuos on menny melkeinpä ihan ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää päästä hypistelemään, siitä se lähti ainakin meikäläisellä... Mutta kuten sanottu, itselle olen ostanut enemmän, lapsille vaan pari juttua. Kannattaa kytätä alet, viime joulukuussakin oli aleprosentti nettikaupassa suoraan -60%. ;)

   Poista
 3. On kyllä pääsääntöisesti ihan tajuttoman laadukkaita! Meille on kotiutunut juuri noista aleista ja facesta myyjien malliston tyhjennyksistä:)

  Jonas housut on viiksipaidan ohella olleet meidän suosikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Meidän lempparit on nuo Anine Bingin tähtipaikkahousut (ja jo valitettavasti pieneksi jäänyt tähtipaikkabody). Myös tuossa uudessa paidassa on lemppariainesta. :)

   Poista
 4. Kivan näkösiä! ihan uus merkki mulle, pitää tutustuu tarkemmin! Tähdet houkuttelee aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtiä ei taida olla nyt tänä keväänä mutta muita mukavia juttuja kyllä. :)

   Poista