Luxembourgissa osa 3: Iloja silmälle

perjantai 15. helmikuuta 2013

 Kaunis oli kaupunki! Tässä vielä vähän tunnelmia... 


Se Luxembourgista! Eipä tässä auta kuin palailla arkeen täällä kotona... kohtapuolin voisi olla aika tehdä yhteenveto välikausikamppeista! ;)

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä :) Ja sitä vk-pläjäystä odottaessa... :D

  VastaaPoista
 2. Oi, kylläpä tosiaan silmä lepää! Nuo tulppaanit! Ja leivokset! Ja talot! Kaupunkilomat on ihania, tosin lapsen kanssa ei olla vielä kokeiltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! :) Enimmäkseen ollaan lasten kanssa käyty rantakohteissa, mutta miksei voisi enemmänkin tehdä tällaisia kaupunkilomia. Kaupungeista tosin löytyy huonommin huoneistohotelleita, jotka on meille melkein must. Tosin voisihan sitä kokeilla vuokrata jonkun ihmisen kodin vaikka viikonlopuksi, ei olla koskaan käytetty sellaista palvelua... Oma keittiö ja erilliset makuu- ja olohuoneet on meillä vaatimuksina.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sama! :) Erityistykkäys tulppaanikuvalle.

   Poista
  2. Tulppaanit oli muuten todella ihania, hieman eri luokkaa kuin nuo lähiprisman nuupahtaneet versiot... ;)

   Poista
 4. Teillä on selvästi ollut onnistunut reissu. Kävimme mieheni kanssa Luxembourgissa pari kesää sitten, ja tykkäsin erityisesti siitä vanhemmasta osasta kaupunkia. Täytiikin miettiä, jos mekin uskaltautuisimme pöntiäisen kanssa jonnekin lyhyelle kaupunkilomalle.. Teillä ainakin taisi reissu mennä lasten kanssa mallikkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni reissu kyllä ihan kaikin puolin, vaikka lapsemme ovat melko elohopeasorttia. Varmasti vähän nuoremman, rattaissa viihtyvän kanssa on vielä helpompaa... ;)

   Poista