BB-voidepostaus vol. 2

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Melko hämmentävää kyllä, mutta yksi yleisimmistä google-hakusanoista, joilla blogiini päädytään on "BB-voidevertailu". Sehän johtuu tietenkin tästä postauksestani, jossa aika pintapuolisesti ja ilman mitään kuviakaan vertailin kahta BB-voidetta. Ehkä saatoin vallan tuottaa pettymyksen jollekin BB-hifistelijälle tuolla amatöörimaisella postauksellani? ;)

BB-voiteet eivät ole ehkä blogini fokus, mutta BB-voidefani olen kyllä edelleen. Sitä läiskin naamaani joka aamu kosteusvoiteen ja meikkivoiteen asemasta. Helppoa, nopeaa ja lopputulos on kevyt ja juuri tähän arkimeininkiin sopiva.

Nuo aiemmin vertailemani voiteet käytinkin jo loppuun, ja painelin sitten lähimarketin kosmetiikkaosastolle uutta voidetta hakemaan. Ostoskoriin päätyi tämä edullinen Maybellinen Dream Fresh BB Cream. Näitä oli kahta eri sävyä, light ja medium, joista tietenkin valitsin kalmankalpealle talvi-iholleni sen vaaleamman.


Viikon verran olen voidetta käyttänyt, ja voin kyllä suositella. Sanotaanko, että ihan hyvä perus BB-voide hyvällä hinta-laatusuhteella. Mutta ei ehkä kuitenkaan mitään wow-kokemuksia. ;) Lopputulos on kevyt ja sopivan mattainen, puuteria kyllä lisään vielä kaveriksi. Muistuttaa koostumukseltaan tavallista meikkivoidetta. Ei ehkä levity niin hyvin kuin nuo aiemmin testaamani, joutuu hieromaan hieman kauemmin kasvoihin, että levittyy tasaisesti. Värisävy on hyvä näin talvella, mutta kesäksi haluaisin kyllä hieman tummempaa sävyä.

Onko BB-voiteet tuttuja? Ja mitä ne CC-voiteet on? :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on pari kuukautta ollut tota ja on ihan jees, kun eka BB mitä käytän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ihan jees. :) Mutta tosi harvoin tulee nykyään laitettua varsinaista meikkivoidetta, kun on nämä BB-voiteet.

   Poista
 2. Mie oon käyttäny sävyttäviä päivävoiteta mutta tekisi mieli kokeilla jotain BB-voidetta, en vaan osaa päättää mitä merkkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis vaan aloittaa jostain ja kokeilla, niinhän se selviää. :) Tuo Garnier, mitä minulla on ollut aiemmin, on aika hyvä perustuote.

   Poista
 3. Kannattaa kokeilla myös esim. Lumenen primereita, jos on hyvä iho niin voi riittää ja ovat ohuita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Minun ihoni kyllä tarvitsee ehkä hiukan peittävämmän tuotteen...

   Poista