Sininen Pico... eiku?

tiistai 19. helmikuuta 2013

Jos keltainen tai jaguaari -Pico jäi jostain syystä kaivelemaan, niin ei muuta kun KappAhliin. Siellä olisi tällaisia malliltaan erehdyttävän picomaisia takkeja. ;)

10 kommenttia:

 1. Kivan näköinen. Tyttöjen takki vain oli armeijan vihreä?? Olisipa ollut vähän enemmän värivaihtoehtoja!

  VastaaPoista
 2. Oi! Onpa herkullinen väri ainakin näin kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä väristä. :) Mutta meillä on nyt ollut talvitakki KappAhlista noilla ihan samoilla väreillä, joten jos tällaiselle olisi nyt tarvetta niin haluaisin kyllä jo jonkun muun värin... Eli lisää vaihtoehtoja kiitos, KappAhl! :)

   Poista
 3. Ihana! Pitäisköhän myydä keltainen Pico;DD Mä oon miettinyt oikeesti sen pois laittoa, kun on aika räikeän keltainen niin kaipaisi käyttäjältäänkin hieman väriä ja Sisu on niin kalpea:/ En tiedä-takki on ihana kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillähän on vähän sama juttu tuon keltaisen värin kanssa, en ole niinkään varma kuinka hyvin se sopii vaaleaa ihoa vasten, mutta olen ajatellut olla välittämättä asiasta... :D

   Poista
  2. Mäkin ajattelin, että en välitä vaikka tiesin, että se olisi räiskyvä keltainen, mutta nyt on alkanut pikkuisen häiritsemään:D Pitää nyt katsoa, kun pääsee käyttämään, että miltä näyttää. Nyt jos hätiköi ja menee myymään niin alkaa kuitenkin kaivelemaan, että voi hitsi;DD

   Poista