Housujuttuja + Molon collegefarkut myynnissä!

torstai 7. helmikuuta 2013

Meidän pojilla on ikuinen housupula. Tai on meillä housuja kaapissa useitakin, mutta vain harvat ovat tehokäytössä. Yleisin housuongelma on se, että ne yksinkertaisesti tippuvat hoikan lapsen päältä. Ja jos vyötärö on sopiva, niin lahkeet ovat viisi senttiä liian lyhyet. Näin on meillä esim. Lindexin collegehousuissa (Lindexin velourhousut jostain syystä pysyvät päällä paremmin).

Hyvien sisähousujen kriteerit:
 • Mukavat päällä, eli materiaali joko collegekangasta, velouria tai ohutta pehmeää farkkukangasta
 • Vyötärössä oltava kiristysmahdollisuus, mielellään kuminauha jota voi kiristää napilla
 • Parhaiten pysyy ylhäällä housut, joissa on leveä ja napakka vyötäröresori
 • Ei haittaa vaikka olisi muuten vähän baggy-malli, kunhan vyötäröstä ovat riittävän napakat
 • Lahjeresorit ovat suotavat, niin housut on helppo pukea ulkohaalarin alle
 • Väri sellainen, että yhdisteltävissä kaikenlaisiin paitoihin
 • Coolit! ;)
Tässä muutamat housut, joille olen suonut ajatuksia viime aikoina:


Järjestin tällä viikolla Blingo-kutsut ja nuo vasemmalla olevat harmaat collegehousut lähtivät omaan tilaukseeni. Malli vaikuttaa oikein kivalta ja materiaali laadukkaalta. Blingolla on housukoot reiluja, ja esimerkiksi 86/92 vastaa oikeastaan kokoa 92/98, sen uskaltauduin ottamaan vielä esikoiselle kun seuraava koko näytti ihan jätiltä (katsotaan menikö ihan metsään tuo kokoarvio...).

Nuo yläpuolella oikealla olevat Molon collegefarkut tilasin jokin aika sitten VixVax.comista MrsAgathan alekoodilla, mutta valitettavasti tämä malli on vyötäröstä liian leveä meidän pojille. Ei auttanut vaikka kuinka kuroi nyöriä. Eli nyt olisi myynnissä nämä Molon Ashton -farkut, koko 98, hinta 35€ sis. pk. Ostakaa pois, niin minun ei tarvitse palauttaa Englantiin asti. :) Ihan mahottoman coolit housut kyllä. ;) MYYTY!


Tässä vasemmalla me&i:n hieman haaremityyliset eli lököttävät collegehousut/leggarit. Nämä tilasin viime viikon kutsuilta meidän esikoiselle testattavaksi koossa 98/104. Meidän pojille on ainakin aiemmin sopineet erittäin hyvin me&i:n housut, joissa on todella hyvä kiristyssysteemi. Oikealla on puolestaan Ebben Eder-housut, joita on esitelty ainakin MrsAgatha, Taaperon tyylillä ja Eppusen kaapilla -blogeissa. Että ovatkin oikein blogihousut nämä. ;) Oikein päteviltä vaikuttavat, ja hintakin on kohtuullinen.

Olisiko teillä vinkkejä hyvistä hoikan pojan sisähousuista? Vai tarviiko mun ostaa pojille henkselit? :)

Blingolta tilasin myös nämä paidat noiden housujen kaveriksi:


Aloitinpa siis samalla kesävaatteiden hankinnan, tuossa oikealla esikoiselle ensimmäinen paita kesävaatekaappiin. :) Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!

7 kommenttia:

 1. No meillähän on ihan laihat pojat ja meidän luottohousuja on Kameleont designin velourit ja Nova starin farkut, ja myöskin Maxomorran velourit pysyy päällä. Kameleonteissa ei ole säätöä, mutta ovat kapeat vyötäröltä (ja niillä on myös mageita resorifarkkuja ja manchesterhousuja resoreilla) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, teilläkin oli laiheliineja. :)

   Nova Starit löytyy molemmilta pojilta yhdet kappaleet, ne on ihan huippuja! Kameleontit kuulostaa hyvältä, täytyypä tutustua!! Kiitos vinkistä. :)

   Poista
 2. Hei mä voisin ostaa noi molon housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös silverjunglekin ole hyvä laihoille?

   Poista
  2. Ihanaaihanaa! Laitan sulle sähköpostia!

   Meillä ei ole ollut silverjunglea, pitänee kokeilla sitäkin jossain vaiheessa!

   Poista
  3. ai niin ja juuri kun katselin Kunkkujen poistokoria, osui silmiin geggamojan harmaan college-housut. Johanneksella on kahdet, niisä saa vyötärön kiristettyä, ovat huippulaatua, ohutta collegea ja menee ulkovaatteiden alle tosi kivasti. ovat aika slimmit joten oletettavasti ok hoikallekin.
   Minäkin olen iskenyt silmäni noihin blogihousuihin, voi meitä.
   Ja onko ne Veikolle tulevatkin Molon Ashtonitkin oikein viimesen päälle blogihousut: oot nähnyt niitä blogeissa, näit alekoodin ja vinkin kaupasta blogissa, esittelet ne blogissa ja myyt toiseen blogiin joka jo esitteli niitä kans blogissa.
   :D

   Poista
  4. :D hahhah, Molon Ashtonit eivät todellakaan voisi olla enempää blogihousut!! Ihanaa kun pääsevät rakastavaan kotiin! Minäkin olisin kyllä rakastanut niitä, jos niiden vyötärö olisi ollut vähän kapeampi... Snif...

   No hei, pitää tsekata tuo Geggamojakin...!

   Poista