Pari pipohoukutusta

perjantai 22. helmikuuta 2013


Silverjunglelta saisi nyt esimerkiksi tällaisia neulepipoja. Niin kivoja!

Pirteää viikonloppua kaikille!

P.S. Tietääkö joku, ovatko Silverjunglen pipokoot reilua vai naftia? Öhh, ei sillä että olisin jotakin tilaamassa... ;)

13 kommenttia:

 1. Eikä, pipoja... (arvaa mitä mä ostin tänään...) :D Talven neulepipot oli Silverjunglella naftin puoleisia, eikä ne trikoopipotkaan mitään isoa mitoitusta olleen, mutta toki joustavat enemmän. Mutta siis 52cm päähän olen ottanut 51/53 ja reilu 53cm päähän 55/57.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ok, meille olisi siis tuo 51/53 varmaan hyvä... Oivoi. Meillähän tosiaan on niitä pipoja jo pari. :DTosin ei neulesellaisia. Tuo keltainen... Niin ihana!

   Mitäs pipoja siellä on shoppailtu? :) Vaiko Dieselin kenkiä? ;)

   Poista
  2. Niin, oivoi, mun ei pitäny ostaa enää yhtään pipoa... Ehkäpä se huomenna selviää, kävin kaikki Kuopion lstenvaateliikkeet läpi ;) *mut en kyllä ostanu juuri mitään*

   Poista
 2. Joo-o, nää oon noteerannut ja ihania ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika herkkuja! Tuo keltainen ei jätä mua rauhaan. Joo ja paljastettakoon että meillä on nyt sitten ne keltaiset kuriksetkin... Voin sitten kirota niiden epäkäytännöllisyyttä keväämmällä... ;)

   Poista
  2. Njah, ihanathan ne on, toisaalta! :) kerro sitte keväällä alkaako pänniä!

   Poista
 3. Onpa kivoja! Meilläkään ei kyllä tarvittais, mutta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipot on salakavalia. Ei muka maksa niin paljoa, mutta sitten tajuaa, ettei itse asiassa viitsikään laskeskella mitä niihin on tullut sijoitettua... :)

   Poista
  2. Just niin! Niitä on ihan liian helppo tilailla ja meilläkin on tuolla jo ainakin puolen tusinaa kevätpipoa odottamassa. :)

   Poista
 4. Täsmälleen samoja kuolailin just :D Kylläkin neulepiposta joutuisin ottamaan turkoosin, että sopii takkiin, mutta keltainen oli minusta melkein ihanampi, niin keväinen :) Tuon vihreän olisin halunnut Isommalle, mut nehän loppuikin liian pieniin kokoihin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se turkoosikin oli kiva, ja tuosta vihreästä oli keltainenkin versio. :) Tuo lipallinen on kyllä tosi hauskan mallinen!

   Poista
 5. Silverjunglella on aivan mahtavia juttuja :) Pipot eivät ole mitään reilua mitoitusta. VAstaavat kokoaan/ovat vähän niukkaa kokoa. Mä luulen, että mä en pysty pitään näppejäni irti niistä pitsineulejutuista...

  Pirteää viikonloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohtahan voit alkaa taas shoppailla kun ostoslakko päättyy! ;) Paljon ihania juttuja oli Silverjunglen keväässä. Tilasin tuon keltaisen, tunnustettakoon... :) Me ollaan nyt sitten ihan keltaisia koko kevät ja syksy!

   Poista