Mitäs synnytin äitienpäivänä

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Tänäkin vuonna äitienpäivään kuului ilmapallojen puhaltamista, kakun koristelua, siivoamista, nakkirullien käärimistä ja muuta jännittynyttä hääräilyä ja valmistelua. Äitienpäivät ovat nimittäin viime vuosina keskittyneet kuopuksen synttäreiden juhlintaan.

Mutta mikäs siinä, tuo poika olikin paras äitienpäivälahjani ikinä! Häntä kelpaakin juhlia. Ja jotta puntit pysyvät tasoissa, eikä isäkään pääse marraskuun toisena sunnuntaina liiaksi makoilun makuun, niin tokikin olen synnyttänyt myös isänpäivänä. Tosin eri vuonna. :)

Hyvää äitienpäivää kaikille kanssaäideille!

28 kommenttia:

 1. Mikä sattuma <3 Hieno sellainen :) Hihhihhi, onnea teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätön ajoittamisen taito! :) Kiitos Rea!

   Poista
 2. Alan epäillä että teidän lapset ovat olleet todella suunniteltuja ;). Mahtavaa ja tasapuolista kerrassaan! Onnea molemmille päivänsankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos L-E! Suunniteltuja, mutta ei ihan näin suunniteltuja. ;) Itse asiassa esikoisen laskettu aika oli jouluaatto. Ehkä isänpäivä on kumminkin kivempi päivä syntyä?

   Poista
  2. Ehdottomasti isänpäivä on jouluaattoa parempi! Tulevaisuudessa menee sitten molemmat samoilla juhlilla jos sattuu isäksi pääsemään :D.

   Mun kävi lapsena aina sääliksi isäni äitiä, synttärit jouluaattona ja nimikin vielä Eeva! Ajattele tyyppi sai lahjoja vain yhtenä päivänä vuodessa - ihan kamalaa! Aamulla nimipäivä ja synttärilahjat ja illalla ehkä pari joululahjaa eikä koko muuna vuonna mitään (paitsi ehkä äitienpäivänä?).

   Poista
  3. Tuolle ei tietysti voi mitään, että lapsi syntyy jouluaattona, mutta että valitsee vielä nimenkin tuolta päivältä, törkeää! :D

   Poista
 3. Mut siis eihän äitien- ja isienpäivä ole joka vuosi sama päivä! Joten kai te nyt saatte niitäkin päiviä juhlistettua :) Hyvin kyllä tähdätty, ihan paras äitienpäivä- ja isänpäivälahja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En niin, mutta yleensä ne lasten synttäreiden sukulaiskemut sattuvat juuri näille sunnuntaipäiville. :) Tänäkään vuonna ei saatu juhlia soviteltua muuhun ajankohtaan. Samalla tosin tulee juhlistettua lähisuvun muitakin äitejä ja isiä, joten toisaalta aika kätevääkin!

   Poista
 4. Onnea sankarille ja äidillekin vähän myöhässä!
  Minun oma äitini taas on syntynyt äitienpäivän aikoihin ja isä isänpäivän aikoihin, joten yksillä muistamisilla on aina menty. Mistä tulikin mieleeni, että äitin kortti on edelleen lähettämättä. Onneksi synttäri on vasta torstaina, joten hyvin ehtii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää tuokin. :) Omalla äidilläni puolestaan syntymä- ja nimipäivä ovat peräkkäisinä päivinä. Siten että synttärit ovat ensin. Jos ne muistaa, niin yleensä ei enää seuraavana päivänä tule erikseen soitettua nimpparionnittelua...

   Poista
 5. Eikä! Aika hyvin :D Onnea molemmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ajoitus oli kyllä hieno! Vaikka se ei päällimmäisenä ollutkaan mielessä kuopusta maailmaan puskiessa... Mutta jossain vaiheessa päivää sitä tajusi että olipa aika hyvä sattuma. :)

   Poista
 6. Onnea sankarille! Mä synnytin esikoispojan vuonna 2010 päivä äitipäivän jälkeen, joten samoilla nurkilla pyörii juhlat. Ens vuonna 5v-synttärit sattuukin juuri äitienpäivälle. Pienempi poika taitaa laittaa vielä paremmaksi, kun syntyi vuosi sitten vappuaattona. Hänen päivänsä 30.4. on ja pysyy, aina on bileet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappuaatto on itse asiassa just hyvä päivä viettää synttäreitä! :D Ei ole ainakaan juhlakavereista pulaa, bileet on jossain ihan varmasti. :)

   Poista
 7. Onnea vielä sinne synttärisankarille!

  Siis isänpäivänäkin! :D Mieletön sattuma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vaan, hienot päivät osasi pojat valita. :D Olin ensimmäisestä raskaudesta tohkeissani varannut tulevalle isälle pienen isänpäivälahjan, mutta sen sijaan tulikin annettua vähän etuajassa syntynyt lapsi, hih...

   Poista
 8. Vastaukset
  1. No on! Meille ei voi tulla kolmatta lasta, koska minkäs päivän hän sitten valitsisi syntyä...? ;)

   Poista
 9. Uskomaton ajoitus! Onnea äidille ja synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea! Myöhässä, as always :) Mieletön yhteensattuma teillä, sekä äitienpäivä, että isänpäivä. Aika ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! No kyllä, ihan parhaat lahjat! <3

   Poista
 11. Meni tämä postaus ihan ohi. Paljon onnea! Ja ihan mieletön sattuma kyllä. :)

  VastaaPoista