Hurahtanut farkkukuosiin

maanantai 5. toukokuuta 2014

I dig denim.

Se alkoi tästä toppahaalarista koossa 92 toissa talvena (Molo Kids)...


... jatkui viime keväänä välikausihaalarissa (Molo Kids)...


... joka muuten päätyi jatkokäyttöön rapakon toiselle puolelle... (onneksi pääsi hyvään kotiin ja taas kameran eteen!)...


... sitten meillä kävi myös tämä softshell-takki (Molo Kids), joka olikin kuulemma tyttöjen malli. Siitä luovuimme melko vähäisen käytön vuoksi...
 ... koska meillä oli muutakin demimiä. Kuten tämä Reiman Leap-takki...... mutta koska Reiman takki alkaa kohta käydä pieneksi (yllä olevat kuvat jo vuoden takaa) ja siirtyy pienemmälle pojalle, niin päätin hankkia meille jemmaan alesta tämän (Molo Kids)...! Tämä onkin jo kokoa 122.
Denim-suorasta puuttuu se Po.pin viime keväinen denim-takki multivärisillä vetoketjuilla. Tyydyn kohtalooni. Voinhan aina katsella kuvia vaikkapa täältä ja täältä.

Ostohistoriaa muistellessani totesin, että nämä kaikki on taidettu hankkia -30% alennuksella. Se on siis itselläni ilmeisesti se kohta, jolloin toimitaan eikä odotella enempiä prosentteja.

Olen kai aika yksiulotteinen värimieltymyksissäni, koska toinen selkeä suosikki on ollut keltainen. Ja lastenvaateintoilijanhan tunnistaa siitä, että se arvuuttelee jo mielessään ensi talven mallistojen värejä... Mikähän mahtaa olla silloin pinnalla?

15 kommenttia:

 1. Farkkukuosi on kyllä kiva ja sen voi asustaa monipuolisesti! Mä en tuosta Molon liukkaasta farkkukankaasta tykkää, mutta denim softshell oli meilläkin ja ensi talveksi se parka. Ja Reiman takki löytyy nyt pienimmälle siirtyneenä :)
  Mulla ei kyllä nyt yhtään kiinnosta ensi talven mallistot, ja onhan meillä sitä paitsi kaikki jo jemmattuna, joten uutta ei tarvitse ostaa onneksi muutenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas tämä Molon farkkukangas taas on just mieleinen! :D

   Siis häh. Ei edes ensi talven mallistot kiinnosta? Nyt jotain droppia Miimalle!

   Poista
 2. Meillä on aikalailla samanlainen farkkukuosihistoria:) Tosin Leap-takki on tytöllä käytössä vaaleanpunaisena versiona ja meiltä löytyy myös Po.pin monivärivetskaritakki farkkukuosissa(viime vuonna punainen ja tänä vuonna perusfarkunsininen) Myös Lennellä on tänä vuonna kivoja farkkukuoseja ehkä hiukan Molo Kidsin tyyliin. Meille tilasin Lennen kevyet vyötärömalliset vk-housut ja ne vaikuttavat oikein hyviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaaleanpunainen Leap on tosi kaunis, mutta sattuneesta syystä sitä ei löydy meidän kaapista. ;) Punainen Po.P puolestaan kelpaisi meillekin.

   Kiitos Lenne-vinkistä, olinkin unohtanut koko merkin! Täytyypä katsastaa heidänkin valikoimansa. Ihan kun me mitään tarvittaisiin...

   Poista
 3. Meillä on jo himpun kyllästytty denimiin (ehkä) mutta ehkä se taas nostaa pintaansa. Saas nähdä mikä on ens talven hitti, kirkkaat värit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni koko talvi ilman denimiä, niin nyt sitä jaksaa taas katsella! ;) Sen sijaan Rainbowta ei nyt löydy, ja se ehkä hiukan kyllästyttääkin. *Huokaus* näitä moninaisia pohdintoja ja valintoja, hih.. ;)

   Poista
 4. Denim ja tuo kirkas oranssi/neon oranssi on kyllä aika herkku yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan pitäisi löytää jostain pipo joka mätsää taas tuohon oranssiin. Kerkesin meinaan kaupitella pois tuon jalkapallopipon tässä välissä...

   Poista
  2. Hei meillä olis useampi oranssi pipo jotka ei mätsää nyt oikein mihinkään: oranssi isolla valk tähdellä, oranssi valkoisilla tähdillä ja oranssi valkoisilla autoilla (muistaakseni) - paas viestiä jos kiinnostaa :)

   Poista
 5. Meille kelpaisi myös softshell farkkutakki. Minusta on vaan niin pönttöä et koot loppuu kaikilla merkeillä niin ettei 150cm käyttävä 10vee enää saa ns.kivoja vaatteita, sit mennään jo nuorisopuolelle, jossa tosin on ihan ok vaatteita myös, itse vaan laittaisin (ja pojallekin kelpais) esim.just Molon softshell-tyylisen takin mielellään pojalle. Värejä onneksi nykyisin löytyy kyllä ihan ok ulkovaatteissa isommillekin lapsille/nuorille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan harmillista. Kai tuossa on kuitenkin joku logiikka takana, ehkä ei vaan ole tarpeeksi ostajia enää tuon kokoisille ns. lastenvaatemuodin mukaisille vaatteille? Nuorisopuolen vaatteet tuntuu olevan vielä niin kaukana tulevaisuudessa, etten ole niitä koskaan oikein tullutkaan katsoneeksi. Mutta toivotaan että sieltäkin löytyy kivaa ostettavaa sitten kun sen aika on. Tosin silloin ei varmaan äiti enää päätä juuri mistään tällaisista, joten ihan sama kai sitten... ;D

   Poista
 6. Hih, tervetuloa vaan katselemaan! ;)

  Ja nyt mä analysoin tämän ketjun niin, että mun pakko-saada-pop-denim-tarve oli alunperin täältä lähtöisin - kiitti vaan. :D Ja olen myös haaveillut noista Molon denimeistä, niin haalareista kuin takistakin. Kierre!

  Mä myös huomaan tulevani vähän jäljessä kaikessa, koska keltainen on vasta nyt kolahtanut kunnolla. Nyt kevään tullen tekisi mieli pojalle kaikki hankkia vain keltaisena, keltaisena ja keltaisena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin analysoitu! ;) Ja kierre mikä kierre... Nuo pakko-saada -tunteet tiedetään, mutta olen onneksi väistänyt sen tuon Po.Pin denimin kohdalla (menisi varmaan ihan liikaa aikaa moisen metsästämiseen). Keltainen ja denim iskivät viime keväänä ja iskevät edelleen, mutta mikähän se olisi se seuraava juttu sitten...?

   Poista
 7. Denimiin hurahtanut minäkin! Moloa, Reimaa ja Po.Pia löytyy denimkuosissa. Parasta noissa on se ettei kura ja hiekka näy kovin selvästi, rainbowin kanssa sain harmaita hiuksia kun etenkin keltaiset raidat oli aina ihan tummia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, denim on aika likaystävällinen kuosi! Meillä kun on se keltainen toinen suosikkiväri, niin sepä ei niin likaystävällinen tosiaan olekaan... Tosin viime aikoina on ollut niin kiire, ettei ole kerinnyt hiekkatahrat ottamaan silmään! :)

   Poista