Äiti valitsi paidan ja housut...

keskiviikko 21. toukokuuta 2014


... lapsi sukat ja kengät.
Meidän vaatemaussa alkaa olla yhä enemmän eroavaisuuksia keskenään! I sense trouble.

Housut tietenkin uutta Papua. Näitä huolittaisiin lisääkin ja vaikka missä väreissä! Paras housumalli aikoihin.

14 kommenttia:

 1. Hahhaa, meillä saattaa kihts olla sama. Pitää varoa viemästä jäbää tiettyihin vaateliikkeisiin, kun se on alkanut haluta niistä vaikka mitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä pienempi aivan erityisesti rakastaa kaikkea kulahtanutta, väärän kokoista ja epämätsäävää, mahdollisimman paljon hahmoilla varustettua kamaa. :)

   Poista
 2. :D Meillä on tähän mennessä mennyt läpi kaikki äidin valitsema, mutta nyt poika on alkanut esittämään omia vaatimuksiaan ja mielipiteitään vaatteiden suhteen… Toistaiseksi aika yhteisymmärryksessä vielä mennään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä nuorempi on ollut aina hyvin vaatetietoinen ja tarkka valinnoistaan! :D

   Poista
 3. heh! Onneksi täällä voi ohjailla aika hyvin vielä tuota vaatevalintaa :) Eilen käytiin juuri vaateostoksilla ja osan valitsin itse, osan hyväsytin likalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojat eroaa tässä aika kovasti. Toinen kelpuuttaa kaiken ja toisen kohdalla aina vähän jännittää kuinka käy... :)

   Poista
 4. Mun ja pojankin suosikit on olleet koko kevättalven meidän musta-harmaat paput ja just jossain blogissa ihastelin näitä sinisiä et pitäs ostaa! Järjettömän hyvä malli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Isommalle pojalle piti ostaa jo toisen samassa koossa (ne musta-harmaat), kun ne tuli käytettyä jo melkein puhki. Laadusta ei silti moitetta, eihän mikään vaate kestä kymmeniä ellei yli sataa pesua haalistumatta...

   Poista
 5. Tervetuloa kerhoon! ;) Eikö oliskin ihanaa, jos paita olis spiderman, lippis cars, sortsit ruudulliset ja sukat pilkulliset? :D

  Sattuneesta syystä valitsen nykyään päiväkotivaatteet. Katsotaan, kuinka kauan se menee läpi. Kotona isoveikka saa sitten stailata ihan vapaasti (yleensä). Pikkuveikka vielä toistaiseksi tyytyy minun valintoihini, mutta hahmovaatteet ovat toki ne parhaimmat hänestäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa just aika ihanteelliselta asulta! :D

   Minäkin valitsen yleensä päiväkotivaatteet. Tai siis yritän. Tai no, sanotaan niin päin, että estän kaikkein järkyttävimpien asujen pääsyn ihmisten ilmoille... ;)

   Poista
 6. Ihanat leggarit. Oispa aikuisille kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös noita olekin? :) Mustat joissa on harmaat polvipaikat ja sitten mustavalkoiset vinoraidalliset.

   Poista
 7. Ihanat on. Ja kyllä aikuisille myös... metsänpoikanen -legsujakin.. Dumdiduu.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niitäkin on aikuisille? Hmmm... No on kyllä ihania!

   Poista