Uusissa kengissä

torstai 22. toukokuuta 2014

Kun olen töissä, lyhennetty työviikko tuntuu enemmän kuormittavalta kuin helpottavalta. Tekemättömien töiden lista sen kun paisuu. Mutta kun olen hoitovapaapäivällä, olen tyytyväinen valintaani ja nautin! No, ainakin tällaisina päivinä.

Tänään ajelimme metrolla ihan vaan huvin vuoksi. Olisihan sitä voinut tietysti puistossa tai rannallakin istuskella, mutta mitäs lupasin lapsille Helsingin reissun. Sen tarkoituksena ei ollut oikeastaan juuri muu, kuin metroajelu.

Iltapäivästä söimme pullat valkoiseksi hiljattain maalaamani vanhan terassinpöydän ääressä.

Ja ne kengät! Vagabond Minho. Tulevat varmasti löytymään jalastani lähes jokaisena vapaapäivänä.

Nuoremmalla lapsella sen sijaan sukat ja nuo isoveljeltä perityt sandaalit taitavat jäädä tämän kesän pysyväksi yhdistelmäksi...


6 kommenttia:

 1. Tosi hienot nuo sun uudet sandaalit!
  Ja sukat + sandaalit -yhdistelmähän on jo klassinen kesätyyli eikös niin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne on kyllä kivat! Tuttua ja turvallista Vagabondia, toimii joka kerta!

   Tänään päästiin sukista sandaaleissa, huh... :D Ei tule niin kuuma!

   Poista
 2. Hienot noi uudet sandaalit! Vagabondit on jotenkin niin takuuvarmasti myös hyvä jalassa.

  Osaan hyvin kuvitella tuon yhdistelmän, että hoitovapaapäivä on samalla töitä kasaava ja samalla niin mukava. Itselläkin tuntuu, että heti jos joutuu olla päivän vaikka sairaan lapsen kanssa kotona, niin heti on työt kasautuneet. Toisaalta kyllä tuollainen hoitovapaa kuuloistaisi ihanalta: yksi kokonainen päivä lisää lasten kanssa oloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vagabondit on aina hyvät jalassa, tietää sovittamattakin ja siksi uskaltaa tilata netistäkin. :) Muita kenkiä ei oikein uskallakaan.

   No niin, tiedät siis mistä puhun. :) Ja annas olla kun tulee sellainen viikko, että lapset on kipeänä JA on tuo hoitovapaakin - missäs kohtaa ne työt tekisi..?

   Poista
 3. Anteeksi, ettei musta ole kuulunut mitään missään muodossa, mutta olen täysin swamped töitten kanssa 😞. Ihania kuvia ja tunnelmia, kun vilkaisin edellisiäkin postauksia. Haleja, a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haleja sinnekin! Olet siis ilmeisesti päässyt töiden makuun? :) Soitellaan jossain sopivassa välissä!

   Poista