Kengistään tarkka

torstai 29. toukokuuta 2014

Slaavikyykky ;)


Tämä pikkumies on kengistään tarkka! Itsehän ne pitäisi saada valita ulos lähtiessä, ja yleensä lopputulos on ei lainkaan sään tai vuodenajan mukainen ja luonnollisesti myös epämätsäävä. Niin, ja yleensä se mikä oli kiva eilen, onkin ihan passé tänään. Mieluiten jalkaan saisivat päätyä sandaalit tai crocsit, ihan sama vaikka sataisi räntää.

Nyt on yhdet uudet kesäpopot kelpuutettu herran toimesta valikoimiin, tosin alkuun tätä äidin valintaa kovasti vastustaen. Uudet Crocsin tennarit on kyllä niin kevyet ja niin hyvä yhdistelmä Papun leggareiden kanssa.

Papun leggarit puolestaan toimivat hyvin Blaa!:n yläosien kanssa.

Satuin huomaamaan, että Blaa!:n kaupassa oli Black Birds -mallistoa myös lyhythihaisena (oli myös mekkoa ja tunikaa tytöille):
Sateinen helatorstai meni aika pitkälti sisätiloissa. Saunan ikkunasta oli tunnelmallista tiirailla harmaata taivasta sadepisaroiden läpi. Selkenevää viikonloppua kaikille!


13 kommenttia:

 1. Päheet kengät, oisin mäkin tarkka jos noin hienot kengät ois :) Crocsin kengät on kyllä oikeesti tosi kivoja, harmi kun täällä meillä ei ole kauppaa ja tilaamisessa oon niin huono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen useinkin tilannut Crocsilta verkosta, mutta tällä kertaa lompsin ihan liikkeeseen ja mukaan tarttui muutakin. :) Ykköspuolia näissä tietysti keveys ja mukavyys - ja totta, on ne päheetkin! Kiva kun kävit täällä pitkästä aikaa! Olen huomannut että olet tehnyt comebackin, mutta minä onneton en ole saanut aikaiseksi kommentoida! :/

   Poista
  2. Hah comeback sai mut hihittämään! :D Mäkin olen kommentoinnin suhteen ollut tooosi laiska, luen kyllä blogeja etenkin kännykällä, mutta se kommentointi meinaa aina jäädä. Pitäs pitää semmosia kommentointi-iltoja, että vaan kommentois eikä ite kirjottas mitään.. Mutta joo, totta keveys on ehdoton plussa. Omaan jalkaankin tuntuu tosi kivoilta, pitäs vaan tilata :)

   Poista
 2. Meidän tyttö se kelpuuttaa vaan Keenin sandaalit jos vaan suinkin saa itse valita. Sateisemmilla keleillä sitten vähän neuvotellaan asiasta mutta haittaakse jos sukat kastuu?

  Ikinä ei muuten voi tietää mikä kelpaa! Ostin tytölle reilu kuukausi sitten lippiksen jota ajattelin jättimenestykseksi mutta ei sitten kelvannut, ei millään... Paitsi eilen kun ei ollut lippiskeli ollenkaan niin tottahan se juuri oli se ainoa joka kelpasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkimattomia ovat uhmaikäisen tiet! :D Ikinä ei tiedä, mikä kelpaa, ja minäkin päivänä, hih...

   Ehkä kesällä ei niin haittaa vaikka sukat kastuukin? :)

   Poista
 3. Hei, meillä asuu sama tyyppi! Ensteks viime syksynä oli kauhee baliikki saada laittamaan jotkut muut kuin "loksit" ja nyt keväällä kun ne olis saanut laittaa piti laittaa saappaat. Guess what, "loksit" on back ja ulkona sataa. Sit tehtiin kompromissi ja ostettiin uudet lenkkarit, jotka kelpaa sit vähän molempiin säihin, mut hei ne on uudet ja ne ei saa likastuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä crocsit kulkee nimellä "koksit". :D Mutta onpa ihanaa ja helpottavaa kuulla, että joku muukin tuskailee lapsensa epäloogisuuden kanssa... ;)

   Poista
 4. Meidän pojalla on nuo samat popot ja paput, sopiipa muuten hyvin yhteen , ei ollakaan kokeiltu :) Crocsin lasten popot on kyllä niin jees tavaraa, että saa kyllä kelvata ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä aika huippuja tämän merkin tuotteet! Merkin coolius on kyllä noussut takavuosista aika roimasti. :)

   Itselläkin oli talvikengät, ja tietty omat crocsin kumpparit olis aika herkut...

   Poista
 5. Täällä taistellaan päivittäin kenkien kanssa. Jalkaan kun kelpaisi vain vanhempien sisarusten kengät! Helteillä annoin kerran periksi, ja "herra kengän koko 23" lähti urhoollisesti uimarannalle veljen 28 lenkkareilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, wau! :D No, ehkä mielummin noin päin kuin liian pienissä...!

   Meillä ei juurikaan mene kengät sekaisin. Paitsi ehkä juuri ne perus"koksit". Ostin nimittäin keskenään samanlaiset, ettei tulisi tappelua kumpi käyttää mitäkin väriä...

   Poista
 6. Meillä crocsit on kroksikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska! :D Melkein tulee mieleen roskikset, hihi... ;)

   Poista