Kesään

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014Päättäjäisviikonlopussa on jotain erityistä tunnelmaa. Vaikka omista vähänkään päättäjäisiin viittaavista juhlista alkaa olla aika monta vuotta, vieläkin muistaa sen vapauden ja haikeuden tunteen, joka koulun kevätjuhliin aina liittyi.

Tänä viikonloppuna juhlistettiin yhtä valmistunutta ja kahta synttärisankaria. Kohellettiin mökillä mäkiautoilla ja herkuteltiin suklaakakulla ja kekseillä. Grillattiin ja kilistettiin kuohuviinillä. Siivottiin, käytiin kaupassa ja leivottiin. Parannettiin maailmaa hiekkalaatikon äärellä. Puhalleltiin pipejä, liimailtiin laastareita. Saunottiin. Nähtiin perhettä, sukulaisia, ystäviä, naapureita. Paljon ehtii yhdessä päättäjäisviikolopussa!

Vielä on kokonainen kuukausi lomaan. Onneksi on kuitenkin kesä!


P.S. Tuo sininen huppari on muuten nyt Elloksella huippuhalpaan 6€ hintaan, kokoja tosin jäljellä vain 122cm ylöspäin... ;)

2 kommenttia:

 1. Täällä oli harmaa ja sateinen kesäloman alkupäivä, poitsu sai todistuksen siis tietysti lauantaina, mutta tänään on ihanan aurinkoista :) ja kesäistä!
  Mies saa nauttia siellä kotona lasten kanssa kun minä täällä töissä pakerran, tosin enää 1.45h :D Sitten kotiin nauttimaan auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpä onkin tänään pilvistä mutta silti tuntuu kesältä! :) Nyt iskee turnausväsymys - miten jaksaa vielä painaa töitä ennen lomaa? Monta _viikkoa_!!

   Poista