Pakkailen

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014Heippa täältä pakkauspuuhien keskeltä! Perheemme suuntaa lomailemaan etelän kohteeseen, jonne on luvattu sadetta, aurinkoa, pilvistä ja ukkosta. Lämpötilat vaihtelevasti 15 ja 22 asteen välillä. Olen muutoinkin melko runsas pakkaaja, mutta tämä säätilojen odotettu poukkoilevuus vaikeuttaa hommaa vielä ylimääräisellä kulmakertoimella.

Tällä erää mukaan on lähdössä shortseja, t-paitoja, sadetakit, pipot, lippikset, huppareita, pitkähihaisia, pitkälahkeisia, välikausihousut, takit. Kumpparit, sandaalit, tennarit. Uimahousut ja kellukkeet, rantapyyhkeet. Ja niin edelleen. Koska kyllä sitten harmittaa, jos just se tarvittu ja säänmukainen vaatekappale jääkin kotiin. Eikö vaan?

Perheen miehet on lähetetty pariksi tunniksi Huimalaan. Yritän jotenkin selviytyä. Palaamme asiaan noin viikon kuluttua!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! Helle on tulossa, helle on tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! On se, on se. Viimeistään kun tullaan takaisin kotiin! I feel it... :)

   Poista
 2. Nautinnollista lomaa koko perheelle! :) -N-

  VastaaPoista
 3. Lämmintä ja rentouttavaa lomaa koko perheelle! Kyllä siellä _täytyy_ olla lämpimämpää kuin kotikulmilla ;) ja joka tapauksessa maiseman vaihtaminen tekee hyvää :)

  Pakkaaminen on tuskastuttavaa. Tuntuu, että parin yön mökkireissullekin pitää rahdata mukaan koko elämä. Myös minä varaudun aina kaikkeen ja joka säätilaan. En voi edes kuvitella, millaista on pakata kahden lapsen (+ aikuisten) koko viikon varusteet! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi maiseman vaihdolla saa jo paljon aikaiseksi - tuntuu, että juuri sitä kaivataan tähän loman alkuun! Kelistä viis, otetaan sitten villapaidat ja sadetakit mukaan. :)

   Pakkausurakka on saatettu nyt onnellisesti melko hyvään vaiheeseen. Pakkaamista ärsyttävämpää on kyllä sitten kaiken purkaminen ja peseminen... Mutta eipä mietitä sitä vielä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä en ole oikein tajunnutkaan, että olen l-o-m-a-l-l-a, mutta eiköhän se pian ala tuntua siltä! :)

   Poista
 5. Mukavaa lomaa :D saman ongelman kanssa paininut vkl reissuissa. Vaatteita joka säähän, kirjaimellisesti ;)

  VastaaPoista
 6. Voih ja huoh... :) Kuullostaa Suomen kesältä, mutta tärkeintä on loma ja kiireettömyys ja yhdessäolo, nauttikaa! Onneksi mamilla siellä hommat hallussa ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Annika, Nunju ja Rea! Takaisin ollaan ja lomalla oli mukavaa, vaikka satelikin aika tiuhaan. Tuosta vaatekasasta jäi kokonaan käyttämättä shortsiosasto, mutta nythän näyttää Suomen kelit varsin lupaavalle! 8)

  VastaaPoista