Sirkuksessa

maanantai 23. kesäkuuta 2014Nyt viettää jo vahvasti vasemmalle...

Kävimme tässä taannoittain koko perhe sirkuksessa. Sirkus lähti käyntiin jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistäkään ohjelmanumeroa, kun nuorempi poikani aiheutti kohahduksen katsomossa kaatumalla selkänojattomalta penkiltä takaraivo edellä peltilattiaan. Vanhempi poikani taas kysyi 172 kertaa, onko sirkuksessa pelleä, eihän siellä ole pelleä, onko siellä pelleä. Sanoin miehelle siinä vaiheessa, että eiköhän tämä ollut tässä (siis sirkus, ei yhteinen perhe-elämä), mutta päädyimme kuitenkin jäämään paikoillemme ylihintaisia lippuja kourassamme rutistaen.

Lähtihän se kuitenkin siitä (suklaakeksin voimalla), ja onhan sirkuksessa kieltämättä jotain hyvin kiehtovaa ja periromanttista. Kiertävä elämäntapa, treenatut ohjelmanumerot, kulissien takaiset rakkaussuhteet (täytyyhän niitä olla), esiintyjien illasta toiseen loistavat hymyt, itäeurooppalaiset kaunottaret, vetonaulana eksoottinen eläin ja hurjat trapetsitaiteilijat.

Yksi parhaita lukukokemuksia viime vuosilta on Vettä elefanteille. Niitä kirjoja, joita ei malta laskea kädestään. Leffankin kai näin, mutta kirjan aiheuttamat mielikuvat ovat silti vahvempia.

Lapsella oli pitkästä aikaa päällään jotakin siistimpää. Saman tyyppisiä ideoita tässä kollaasissa, osa alessa. ;)


Pipo Geggamoja, BabyShop, sininen
Pipo Geggamoja, BabyShop, keltainen
Takki -30% Mini Rodini, BabyShop, keltainen
Takki -30% Mini Rodini, BabyShop, sininen
Farkut -30% Nova Star, NiiloIlo
Kengät H&M


P.S. Hävisikö teilläkin Bloggerin lukuluettelo johonkin? Nyt lienee viimeistään aika päivittää tuo johonkin modernimpaan tapaan selata blogeja...

6 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen asu ja niin tutulta kuulostava elämyskokemuksen järjestämisyitys ;) Mun tekis mieli viedä parin viikon päästä 3 v täyttävä pikkis elokuviin, mutta ääh, taidan odottaa vielä vähän aikaa...

  Ei näy lukuluetteloa täälläkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkuksesta saisi varmasti enemmän irti muutaman vuoden vanhemmat lapset, varmasti alaluokkalaisille aika passeli ohjelmanumero. Leffaa me ei ollakaan vielä kokeiltu, mutta ehkä voitaisiin mennä jos olisi joku oikein hyvä tiedossa! :)

   Poista
 2. Mitkä kuteet♥
  Me ei olla vielä koskaan käyty lasten kanssa sirkuksessa :( keväällä meinattiin mennä, mutta tulikin joku este sillon. Syksyllä kattelin silloin sirkuksen olevan taas maisemissa, joten uusi yritys silloin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidetaan pitää nyt pari vuotta väliä! :D

   Parasta sirkuksessa oli mielestäni eläimet - ponit erityisesti. <3 t. entinen heppatyttö

   Poista
 3. Minä olen niin sirkusfani, mutta jätimme tänä kesänä väliin, koska olemme käyneet melkeinpä joka vuosi viimeiset 6v... en muista olisko jäänyt välistä vaan sinä vuonna, kun Pienempi syntyi... mulla on muistikuva, et Isompi kävi silloin mummin kanssa. Toinen kesän "pakollinen" on Tivoli, koska täällä ei (lähimaillakaan) ole mitään huvipuistoa, eikä joka vuosi reissata Linnanmäkeä tmv :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne päin olisi myös tulossa tivoli. Viime vuonna jätkät eivät uskaltaneet mennä yhteenkään laitteeseen, mutta onhan siellä sitä narunvetoa tietty! :D Lintsikin on meillä vielä sellaista tunnelman haistelua, mistään laitteista on turha edes puhua maisemajunaa lukuunottamatta...

   Poista