Vasemmalle, oikealle vai suoraan?

lauantai 7. kesäkuuta 2014Päässäni ei kuulkaapas ole yhtäkään postausaihetta.

Arjessa ei ole tapahtunut mitään poikkeavaa, mikään tapahtuma ei ole herättänyt mitään nokkelaa ajatusta, äitiyteen liittyvät mietelmäni on läpikoluttu, lastenvaatekiinnostus tuntuu lamaantuneen (sama se mitä niillä on päällä), oikeastaan kaikki blogeissa näkyvä materia ja houkutukset vain ahdistavat, lasten asioista haluan kertoa yhä vähemmän, kameraa en ehdi kaivamaan esille kuin viikonloppuisin... :D

Joku voisi ehdottaa, että kannattaisi varmaan jättää postaamatta. Iik, ääk, blogi on nyt ehkä tullut tienhaaraan, liekö tien päähän. Se jää nähtäväksi. Ehkä menin nyt ainakin tauolle inspiraatiota odottelemaan! Tai sitten postaan jo heti huomenna!

18 kommenttia:

 1. Me ollaan taukoiltu jo viisi viikkoa monesta syystä ja syyttä. Asiaa olisi ollut muttei ylimääräistä energiaa. Nyt sitten mietin että vieläkö sitä viittii vai...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihä tuo ole aika eikä mikään. Jos vaan aiheita on niin ei muuta kun postausta pystyyn! Mulla on nyt ajanpuutteen lisäksi inspiraatiokin hakusessa! :o Ainakin tänään! ;)

   Poista
  2. Älä nyt kuitenkaan kokonaan lopeta - mitäs mää sitten luen? :D

   Poista
  3. :D Katsotaan kuinka käy! Luulen kyllä, että kesälomalla on taas enemmän aikaa tälle harrastukselle.

   Poista
 2. Vai sullakin nyt noit fiiliksiä! Voih, mutta niin ymmärrettävää. Juuri kävin läpi feedlyssä minun lukulistaa ja siitä konkretisoitui, että aika moni suosikkiblogi on lopettanut tai postailee nykyisin tosi harvoin. Ja moni on myös aloittanut uudella blogilla puhtaalta pöydältä. Joskus sitä olen miettinyt itsekin, mutta en kyllä ainakaan tässä elämäntilanteessa jaksa aloittaa uutta. Kirjoitan vanhaan harvakseltaan, kun sattuu huvittamaan ja ehtimään. Jään siis kuulolle odottamaan mihin päädyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggailu sopi kotiäidin arjen virkistykseksi kuin nenä päähän, mutta työarjessa sille on vaikea omistautua samalla tavalla. Eikä tietysti ole niin tarvettakaan, kun töissä pääsee toteuttamaan myös sitä luovaa puoltaan. Mutta katsotaan, katsotaan... Blogeja tykkään kyllä edelleen lukea, enkä siinä mielessä ole katoamassa mihinkään. :)

   Poista
 3. Mulla on varmaa viikon ollu luonnoksissa postaus, ku siitä puuttuu parit kuvat :D jotenki sellainen aikaansaamaton olo ja jatkuva kiire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aikaansaamattomuus vaivaa täälläkin! Kesäväsymystä?

   Poista
 4. Tätä on nyt vissiin liikkeellä... Mä aattelin että postaan mitä postaan jos postaan. Ehkä se taas jossain vaiheessa iskee inspiraation! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minäkin päädyn tuohon ratkaisuun. Väkisin ei kannata yrittää, sen ole todennut, joten inspiraation palaamista odotellessa... :)

   Poista
 5. Jos syynä on tämä kesä... ainakin itsestäni tuntuu siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se voi kyllä olla! Ehkä syksyn pimeinä iltoina tietokoneen seura houkuttaa enemmän. :) Vaikka toisaalta kesällä olisi kyllä varsinkin loman pian alkaessa enemmän aikaa ja ulkonakin ihanasti valoa kuvia ajatellen. Ehkä sitten palailen asiaan! :)

   Poista
 6. Olen huomannut useammankin blogin hiljentyneen toukokuun käännyttyä kesäkuuksi. Ehkä se on tämä kesä? Onhan sitä tähän aikaan vuodesta muutakin tekemistä kuin istua koneella :)

  Toisaalta huomaan jo itsekin sen, kuinka nyt töissä ollessa lyhyet arki-illat kuluvat ihan muissa merkeissä kuin blogin parissa saati sitten kameran takana. Olen harventanut postaustahtia ja kirjoitan silloin, kun siltä tuntuu. Tässä isossa elämänmuutoksessa riittää varmasti ihmeteltävää vielä pitkään ja siitä tulee sitten kirjoitettua blogiinkin.

  Älä lopeta blogia! Otat vain aikalisän/kesäloman ja katsot, mihin suuntaan blogi kääntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaukset on tosiaan jo jonkin aikaa rajoittuneet viikonloppuihin ja hoitovapaapäiviin, muuten ei oikein meinaa ehtiä. Minä olen kyllä jo käsitellyt tämän elämänmuutoksen monelta kantilta, joten mitäs sitten seuraavaksi? :D Mutta lomaillaan tässä nyt joku tovi ja katsotaan miltä homma vaikuttaa sitten. :)

   Poista
 7. Tahti hiljenee väistämättä kesällä :) Ja lapset kasvaa, väistämättä ;D Mutta sitten voi tosiaan taukoilla, onneksi tämä bloggaaminen on siitä kiva harrastus, ettei siitä tarvi ottaa stressiä ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No naulan kantaan nunju! :) Maailman turhin asia stressata!

   Poista
 8. I feel you! Ei stressiä, mutta noissa tunnelmissa lähti oma blogi telakalle ;) Toisaalta, nyt voi vaan olla luova tauko, ja palaat taas kohta aivan liekeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luova tauko on ainakin toistaiseksi maistunut mukavalta! :) Ehtii mm. siivota, kanavasurffailla tv:n ääressä, keskustella miehen kanssa ja muuta tärkeää. ;)

   Poista