Ale-Tuksut

tiistai 24. kesäkuuta 2014
Ja minähän en kumminkaan mitään alesta löydä / halua / ehdi hankkia. Ja mitäänhän ei tarvita.

Yleensä kuitenkin nettikauppojen sarjapommitus alkaa tehota jossain juhannusviikon tietämillä. Jos vähän kurkkaan... Kah, tukaaneita! No jos nyt tuollaiset, kun kerran alessakin ovat. Kuluuhan noita t-paitoja kesällä. Ja mitä luultavimmin mahtuvat vielä ensi kesänäkin.

Kun alelle antaa pikkusormen, nappaavat tukaanit koko käden. Sitten jo harmittaa, ettei ollutkaan tikkana ensimmäisenä kolkuttelemassa Gugguun tai Po.Pin verkkokaupan alea. Kun lämmennyt ostopäätös oli tehty, ei niistä ihanista huppareista tai windfleeceistä ollut enää kokoja jäljellä.

Nopeat syövät hitaat. Mutta onneksi me ei tarvittu mitään. Löytyikö teille kivoja juttuja?


6 kommenttia:

 1. Ei vielä :) Kahdenvaihella, näihinkö vai uutuuksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutuuksia pitää vielä odotella yli kuukausi...! :)

   Poista
 2. Mitään ei pitänyt ostaa aleista, mutta ostinpa kuitenkin. Blaan linnut puoleen hintaan oli liian vastustamaton tarjous ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olikin hyvä ale! Itsekin sen huomasin, mutta ajattelin että ehkä emme tarvitse, kun meiltä löytyy jo pitkähihaisina samat kuosit. Mutta nyt kun tarkemmin miettii... Niin tuolla hinnalla noin hyvää laatua, ja kokojakin vielä jäljellä! Pitäisiköhän...? :D

   Poista
 3. Tukaani-hullaantuminen <3 Meillä rajoittuu huiviin ja tuohon valkoiseen t-paitaan. Joitain alejuttuja on löytynyt, mutta maltillisesti. Popin windfleeceä ja Marimekon alea so far. Löysikö äiti itselleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, hullaannuin ja pipokin meiltä löytyy tuota kuosia. :) Äiti löysi itselleen tennarit viileämmille kesäkeleille (hah, ja aivan varmasti kun ne saapuvat alkaa helteet), mutta muuten olen yrittänyt olla maltillinen. Kun ne uudet silmälasit... ;)

   Poista