Vähän erilaiset ensilumikuvat

lauantai 30. marraskuuta 2013
Meillä oli hetki luppoaikaa lasten kanssa vähän oudommassa ympäristössä ja ajattelin toiveikkaana, että tehdäänpä pieni kävely pellonlaitaan ja otetaan samalla kauniita kuvia hentoisesta ensilumesta. Törmättiinkin jonkun henkilökohtaiseen kaatopaikkaan ja käännyttiin äkkiä takaisin. Omalla tavallaan ihan kiinnostavaa katsottavaa silti... No, tästäpä tuli nyt outo postaus. Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, tykkään erilaisista aiheista :)

  Tutunnäköinen pipo, meillä pikkuveikalla tuo sama Reiman villapipo jo toista talvea. Tosi hyvä malli.

  Aina Rainbowin nähdessäni jään miettimään, että pitäisikö meidänkin ;) Upeahan se on. Aina vaan.

  Meillä tuli tänään illalla jopa pari senttiä lunta maahan. Upean näköistä. Toivottavasti pysyy! Mukavaa viikonloppua! Meillä 5 v juhlahumu jatkuu vielä huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo villapipo on tosi hyvä ja taatusti lämmin! Oli isoveljellä viime talven ja nyt sitten näköjään pikkuveljellä. Tykkään kovasti!

   Rainbow oli minullakin pitkään sillä "pitäisikö meidänkin" -asteella, mutta sitten tuli hankittua vähän heräteostoksena kun törmäsin hyvään aleen. Tämä puku kerää kyllä paljon kehuja ihan tuntemattomiltakin! Poikakin on ihan hämillään kun aina hänen haalaria kommentoidaan... :D

   Hauskaa juhlaviikonloppua teidän porukalle! :)

   Poista
 2. Kivan erinlaisia kuvia, mutta ei ehkä lasten kans tosiaan se maailman kivoin paikka... varsinkin kun ketä pikkupoikaa nyt ei kiinnostais ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! ;)

   Ihmetytti kyllä, miten piittaamattomasti joku suhtautuu luontoon... :(

   Poista
 3. Hienot, vähän industrial-henkiset kuvat. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Rumakin voi olla kaunista... tavallaan...

   Poista