Riips riips!

maanantai 4. marraskuuta 2013Puputapeteille kyytiä! Kohti uudistettua lastenhuonetta... Tapettien repiminen on toisaalta rentouttavaa ja terapeuttista, toisaalta hidasta ja turhauttavaa puuhaa. Onneksi ei ole mikään kiire!

Pitänee pojille tähdentää, että sitä uutta tapettia EI sitten revitä...

15 kommenttia:

 1. Kivan kuuloiset puuhat teillä siellä! :) Meilläkin on monenmoista tapetointipuuhaa tiedossa, mutta pikkuhiljaa… ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä olen "kaikki heti nyt valmiiksi" -tyyppiä, mutta tämä projekti saa kestää vaikka kuinka kauan... Tai no ehkä saisi tulla valmista ennen kuin pojat muuttavat pois kotoa! ;)

   Poista
 2. Jännää...! Mitähän sieltä on tulossa?! :)

  VastaaPoista
 3. Tapetoinnista en tiedä mitään, mutta tuo paita on ihana! Mikä/mistä?

  Toivottavasti pojat antavat uusien tapettien olla seinällä. Kannattanee tähdentää asiaa pariin otteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on meandin kahden vuoden takaisesta syysmallistosta. Ostettu siis kaksi vuotta sitten, otettu käyttöön vuosi sitten, edelleen sopii ja vähän jo kyllästyttääkin... ;) Mutta ihan superhyvää laatua, ei ole mennyt miksikään!

   Poista
 4. Kivaa, remontointi on aina hauskaa. Tai ainakin sitten, kun on valmista.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskana se toivottavasti pysyy kun ei ota liikaa paineita! ;)

   Minä en muuten osaa kommentoida sinun blogiin - mistä sieltä löytyy kommenttikenttä??

   Poista
 5. Hae tapetinpoistoainetta!!! Mäkin poistelin hiljan kaksi vuotaa muuten vaan revittyä tapettia ja tasoitin pohjan ja jopa ostin liisteriä. Tapetointia odotellessa... Onneksi oli vanhaa tapettia jäljellä niin saa paikattua samalla, vaikka mä haluaisin kyllä sitten maalata seinät jajaja... Miten tää iski jo nyt?
  Mutta haluan sit nähdä teidän lopputuloksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdin jo sunnuntaina tapetinpoistoaineostoksille, mutta kaikki rautakaupat oli kiinni - päädyin kostutus- ja raaputustekniikkaan. Hiljaa hyvä tulee tai jotain...

   Sulle siis tosiaan iski sisustusbuumi vaikka kuopus ei ole vielä kahta??! Pitääkö tästä päätellä että elämäsi on jo liian helppoa? ;D

   Lopputulos tulee kyllä varmasti näytille kun valmista tulee - ehkä ensi vuoden puolella tällä tahdilla... :)

   Poista
  2. joo, mun analyysi oli pielessä: sisustusinnon iskeminen ei vaadi helpottunutta arkea, se on vaan joku uus harhautus! Siis villitys. Kai mun tarttee perässä tulla kun muutkin innostuu. ;)

   Poista
 6. Oi, ihanan positiivisella asenteella olet liikenteessä ;). Mutta niinhän se pitää ollakin! Tsemppiä ja toivottavasti pojatkin saavat repimisestä tarpeekseen nyt tässä vaiheessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todelliset ongelmat varmaan tulevat, kun alan tapetinliisteröimishommiin (ei mitään aiempaa kokemusta!)... Kiitos tsempeistä! Poikien repimisinto meni jo, hetken jaksoivat auttaa mutta ihan itsekseni sain jatkaa raaputtamista illalla...

   Poista
 7. Mä en ois uskaltanut lasten kans repiä vanhoja pois.;) Hirveästi tekisi mieli tapetoida lastenhuonetta, mutta en kyllä luota siihen, että ne pysyis kauaa seinällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulikohan tehtyä virhe? :D No, toivotanan että nuo tapetit pysyy seinällä kunhan ne nyt ensin saisi sinne laitettua. :)

   Poista