Kauniit hetket

maanantai 18. marraskuuta 2013


On marraskuullakin kauniit hetkensä:  huurtuneet lehdet ja ruohonkorret, riitteessä oleva vesi, pajunkissat ja matalalta paistava aurinko! Myös puhelu ystävälle, päiväuniaan nukkuvat lapset, kupillinen teetä ja pala suklaata. Ehkä jakso saippuasarjoja, jahka blogeilta ehdin. Mainittakoon vielä palkkapäivä ja vuosi jälkijunassa joulukoristeeksi tilatut La Case de Cousin Paul -valopallerot. Unohtamatta sitä, että ensi viikonloppuna pääsemme miehen kanssa kahdestaan vuorokauden mittaiselle kylpyläreissulle. Positiivisen ajattelun voima, näin helppoa se on! ;)

14 kommenttia:

 1. Vain pala suklaata? Tarkoitit ehkä levyä? ;)

  Ja niin, kyllähän tämä marraskuukin tässä menee, päinvastaisista peloista huolimatta. Nyt ollaan jo voiton puolella. Kylpyläreissu kuulostaa muuten juuri sellaiselta, joka mullekin tekisi nyt terää! Oijoi... Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin ollut levy, mutta kaapeista löytyi vaan pari palaa! ;) Mikä on ihan hyvä, sillä uhoan tässä aloittavani herkkulakon. Ihan heti huomenna!!

   Kylpyläreissu tulee tarpeeseen! Mietin, että lastenkin kanssa olisi varmasti mukavaa tuolla, mutta taidamme ottaa tähän väliin yhteistä aikaa pariskuntana. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Puhelimellakin saa niin kivoja kuvia nykyään. :)

   Poista
 3. Nauttikaa! Mietin kaapissa voi ylipäätään olla yhtään palaa suklaata? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sen verran kova on kyllä tuo suklaan kulutus ollut nyt kaamoksen aikaan! Vaan nyt loppu. Siis oikeeeeesti.

   Kylpyläreissulle varattu intialainen päähieronta. Olisipa jo lauantai!

   Poista
 4. Tänään oli täällä kaunis aurinkoinen pakkasaamu - eikä tietenkään kameraa mukana! Tällaisia päiviä voiskin sietää ihan hyvin, kyllä on ollut ihan liian märkää ja pimeää piiitkä putki!
  Mukavaa irtiottoa ensi vkl!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sen auringon melkein vaatii, että marraskuussakin voi nähdä jotain positiivista! ;)

   Joten kivaa että aurinko pastoi pari päivää!

   Poista
 5. Marraskuu on kyllä haastavin kuukausi valonmäärän suhteen, mutta onneksi viime päivinä on saatu nauttia auringosta :) Harkitsen kirkasvalolampun hankkimista, sillä olen tällainen aurinkoenergialla toimiva malli.

  Hienoja kuvia jälleen.

  Oikein mukavaa irtiottoreissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kirkasvalolamppu, mutta arvaa vaan onko tullut käytettyä... :/ Pitäisi varmaankin aktivoitua sen suhteen, nythän olisi juuri oikea aika vuodesta! Valo on kyllä minullekin tärkeää. Paitsi tänään se kyllä vähän ärsytti ja sai pyyhkimään keittiössä kaapinovia rätillä, kun aurinko paistoi niin kirkkaasti sisään pitkästä aikaa... :D

   Poista
 6. Jee, ihana lista! Ja hirmuisen kivaa kylpyläreissua teille, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisena arkisena sateisena päivänä, kuten tänään, marraskuussa ei taas tuntunut olevan mitään sen ihmeellisempää, varsinkaan kun tänään alkoi herkkulakko... Mutta se kylpyläreissu, siitä tulee ihanaa! Ei mitään paineita, hih! ;)

   Poista
 7. paul serkun pallon on niiiin ihanat, mulla on ollut jo pari vuotta talvisin esillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vielä odottelen omiani saapuvaksi, jännää! Osaankohan pistää ne kasaan? :o

   Poista