Tanssilattian kuninkaalliset

tiistai 26. marraskuuta 2013

Minua ja miestäni yhdistää tietyssä mielessä hävettävän huono musiikkimaku - molemmat (puolisalaa) tykkäävät oikein kunnon tanssimusiikista. Siis sellaisesta, joka kai uppoaa parhaiten alle parikymppisiin tyttöihin. Mies oli löytänyt uuden radiokanavan - nimeltään Loop - joka keskittyy vain ja ainoastaan tällaisen hölkötysmusiikkiin. Kanavalla soi jatkuvassa luupissa Avitsii (hih!) eiku Avicii, Calvin Harris, Britney Spears, Rihanna, David Guetta ja muut tanssilattian kuninkaat ja kuningattaret. Ja meikäläiset jammaa.

Viikonloppuna vietimme rentouttavan kylpyläloman (huom! ilman lapsia) parin tunnin ajomatkan päässä kotoa, ja suuri osa lomanautintoa olivat automatkat tätä jumputusta kuunnellen. Ja viime perjantaina pidin etäpäivää ja naputtelin konetta kahdeksan tuntia putkeen (erittäin tehokkaasti vieläpä) kuunnellen samalla Aviciita Youtubesta. Vähänkö olin transsissa sen jälkeen... No okei, kyllä se tietyssä pisteessä alkaa jo hieman tulla korvista ulos.

Nuoruushan näistä tietysti tulee mieleen, vaikka biisit ei ihan samoja silloin olleetkaan. Miksikähän tätä musiikkia oikeastaan sanotaan nykyään? Silloin ysärivuosina se oli teknoa tai housea ja se oli silloin ihan uusinta uutta. Ne oli niitä aikoja kun saattoi tanssia vaikka koko yön vailla huolen häivääkään. *kaihoisa huokaus, sittenkin*

Ihan nuoria ei kai enää kuitenkaan olla. Sen huomasi viimeistään siitä, että kotimatkalla kylpylästä pysähdyimme tunniksi shoppailemaan moottoritien varrella olevaan Design Hilliin. Täynnä Marimekkoa, Finlaysonia, käsintehtyjä konvehteja, Aarikkaa, ekologisia ja hyväntuoksuisia pesuaineita, muumijuttuja lapsille ja mitä kaikkea. Epäilepä, etten olisi silloin viisitoista vuotta sitten mennyt näin ekstaasiin tällaisessa paikassa...!

Mutta siitä musiikista vielä: tähän malliin!

12 kommenttia:

 1. Mies löysi samaisen kanavan kanssa ja autossa se täälläkin soi. Me mennään perjantaina myös katsomaan Scooteria ja Sash!:ia :) Mä tykkään kanssa samanlaisesta musiikista, edelleen! Ikiteini kai? :) Ja toimii lenkilläkin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, muistankin lukeneeni sinun postauksen tuosta keikasta! Kivaa keikkaa teille! :)

   Ikiteinejä juu... ;) Mutta on nuo artistit itsekin kyllä aikamoisia ikiteinejä...

   Poista
 2. Mä tarvin tanssipopitusta erityisesti siivoomiseen! Ja ruuanlaittoonkin se käy, vaikka ruuanlaitosta tykkään, toisin kuin siitä edellä mainitusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imurin ääni peittää harmittavasti musiikin, mutta pölyjenpyyhintävaiheessa toimii hyvin! :)

   Poista
 3. Mä en tietysti ikinä ole kuullutkaan tuommoisesta orkesterista! Ja luulen, että minun ja miehen kansanmusiikkifanitus on vielä pervompaa. Vai mitä sanot? Edes lapsi ei anna meidän aina kuunnella sitä. ;)
  Mutta teidän viikonloppu oli ilmeisen onnistunut. Kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansanmusiikki - no joo onhan tuo jo aika pervoa! :D

   Kyllä minäkin oikeasti kuuntelen ihan normaaliakin musiikkia, tämä on vain tällainen salainen sivujuonne musiikkimaussani... ;)

   Poista
 4. Mä tykkään! En kaikesta, mitä Luuppi puskee, mutta Aviciista ainakin. Painoin tuota musanappia ja aloin hytkyä ja tanssiskella (istuen :D ).

  Meillä ei ole todellakaan miehen kanssa sama musamaku, hän tykkää punkhenkisistä rokkailuista. Meillä onkin automatkoille muutamat kompromissiratkaisut, joita molemmat voi kuunnella, mm. Red hot chili peppers (jota oltiin Tampereella katsomassakin, joten jei, sentään yksi keikka tässä maailmassa oli, jonne voitiin yhdessä suunnata). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ole aika tarttuva biitti? ;) Meille on löytynyt tämä tanssigenre yhteiseksi jutuksi, muuten kyllä poikkeaa jonkun verran minun ja mieheni musiikkimaku toisistaan. Jos Coldplay tulisi Suomeen niin sitä varmaan voitaisiin molemmat haluta mennä katsomaan! U2:sta oltiin katsomassa muutama vuosi sitten.

   Poista
 5. Mulla on myös heikko kohta jumputukselle ja perjantaina viihdyinkin hyvin tovin tanssilattialla. Lopulta tuli kuitenkin sellainen olo, että enhän mä tunne mitään näitä biisejä! :) Yön pikkutunteina piti vielä kotona kuunnella koneelta monta biisiä omaa ja hyvää musiikkia.

  Mahtavaa, että teillä oli onnistunut viikonloppu, shoppailustoppeineen kaikkineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, siellähän on siis vietetty onnistuneita pikkujouluja! :)

   Mun pitää aina päästä tanssimaan jossain vaiheessa iltaa... ;)

   Poista
 6. Tällä OldMamalla autossa soi kans tuo radiokanava...se on vanha Groove.

  Teillähän oli mukavalta kuulostava reissu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loop on mainiota automusiikkia!

   Välillä tulee tosin kyllästys, mutta onneksi radiokanavaa voi tarvittaessa vaihtaa. ;)

   Poista