Hienot mutta haisevat housut!

lauantai 9. marraskuuta 2013

Pakko oli Miiman haisevan postauksen jälkeen testata, mille ne Nununu:n vaatteet nyt sitten todella haisevat tuoksuvat. Tilasin -30% alennuksella nämä farkunväriset Solid Baggy Pantsit. Malli on kiva! Mutta joo. Kyllä se haju on aika voimakas. Ensimmäisenä tuli mieleen partavettä itseensä kerännyt miesten puku, jota ei ole tuuletettu pariin vuoteen. Miehen kommentti oli "vanhan naisen hajuvesi" (vasta sen jälkeen paljastin hänelle, että housut on pesty jo kerran). Huhhuh. Onneksi en ole hajuille herkkä enkä taipuvainen migreeniin. Ja lapsihan suorastaan rakastaa tuota tuoksua. Mutta silti, ei ehkä näitä enää meille... :D

Jos nyt kuitenkin innostut testaamaan, niin näissä on muuten aika niukat koot. Otin meille koon 4v, ja se on oikein sopiva meidän 2,5-vuotiaalle.

19 kommenttia:

 1. Aika kummallisesti vaikutti suhun se Miiman postaus :D. Mä nimittäin sen jälkeen tiesin että meille EI tule näitä ja mun EI tarvii ite päästä näitä haistelemaan :D.

  Hyvältä näyttää mutta sattuneesta syystä jätän väliin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uteliaisuus voitti ja aleprosentin sattuessa mukavasti kohdalle erehdyin tekemään tilauksen...! ;)

   Ymmärrän kyllä että sattuneesta syystä jätät väliin. :)

   Poista
 2. Haha, moni kommentoi, että tietääpä olla ostamatta, mutta sun oli PAKKO päästä haistelemaan itse :D Mä otin housut viimein ulkoa tuulettumasta sisälle, kun meinasivat lähteä myrskyn mukana, mutta taidan pestä vielä kertaalleen ennen kuin puen lapsen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mahtanut mitään, oikein jäi vaivaamaan että millainen se tuoksu nyt sitten oikein on! :D

   Raportoi sitten, alkaako teidän housut muuttua hajuttomiksi jossain vaiheessa. :)

   Poista
 3. Hih, joo, kummallinen vaikutus. :D Kyllä mä kans vannoin heti hajusta luettuani, että ei ikinä näitä. Mä en oikein kestä hajustettuja pesuaineitakaan. En ole mikään hajuallergikko ja hajuvesistä esim. tykkään kyllä, mutta en haisulivaatteista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piti lisätä, että kivannäköiset ne tosin on. Olisipa noita löyhkäämättöminä! :D

   Poista
  2. Löyhkäämättömät tällaiset voin ostaa vaikka toisetkin, mutta en enää näitä uusiksi! :)

   Mä pidän kyllä yhdestä hajusteellisesta pesuaineesta, Arielista, siinä ei ole vastaavaa pistävää hajua kuin esim. Omossa tai Bio Luvilissa. Joten ehkä en ole niin hajuherkkä kuin enemmistö täällä... :D

   Poista
 4. No onpa hyvä tietää, että ovat haisulit! Multa tuo Miiman postaus oli tainnut mennä ohi. Kivalta kyllä näyttävät ja mielessä on ollut hankkia jotkut tuon tapaiset sisähousut, mutta täytynee miettiä muita vaihtoehtoja. Vinkkejä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Denim-baggyista tulee mieleen vaan ne Nova Starit. Niissäkin mallit vähän vaihtelee mutta osassa on tosi kiva ohut ja pehmeä materiaali, just hyvä sisähousukäyttöön.

   Meidän viimeaikaiset pöksyhankinnat on näiden lisäksi Raidan baggy-housut ja Papun leggarit, niistä ollaan tykätty! Ja me&i:llahan on myös kivoja housumalleja.

   Poista
 5. Mä olen kans miettinyt, että pitäisikö ostaa, että pääsisi itsekin todistamaan hajua... mutta äh, en osta hajupommeja ja sillä selvä. Joissain blogeissa tämä hajuasia on ylitetty aika ylimalkaisesti mainitsemalla, että haju lähtee parissa pesussa tai se ei häiritse. Mä en edelleenkään ymmärrä, miksi vaatteen pitää alunalkaenkaan haista voimakkaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on nyt pesty toisen kerran ja haju on kyllä selvästi vähentynyt. Toivoa on siis! :) Mutta en minäkään todella ymmärrä miksi näihin on aluperinkään laitettu mitään hajuja. :/

   Poista
 6. Meillä kans vältetään näitä tuoksukuorrutettuja lastentuotteita. Jätin Cientatkin kesällä kauppaan, karkkikenkinä ne meillä tunnetaan.

  VastaaPoista
 7. Hih :) Mua huvittaa tää hajujuttu :D Poika just aamulla otti nununut kaapista ja sano et haisee vähän. Kysyin sit et ottaisitko toiset samanlaiset, ei haisevat. No ei ottanu. Kai tossa tuoksussa joku tosiaan lapsiin vetoaa sillon kun se ei ole enää se kaikista voimakkain :) Must se on just se kirjepaperin tuoksu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjepaperin tuoksu potenssiin kymmenen! :D

   Minusta ei ole kyllä miellyttävä tuoksu, mutta onneksi se ei ole enää niin voimakas nyt kun housut on pesty paristi.

   Poista
 8. Tosi kivan näköset housut on,mutta jos noin haisee niin pitää miettiä pari kertaa ostaako vai ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taitaa jäädä merkin muut vaatteet tilaamatta ihan tämän perusteella... Mutta onpa testattu, ja tottahan näitä nyt käytetään kun kerran on hankittu! :)

   Poista
 9. Teilä on meidän tuoli!!!! :) A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, niin onkin!! ;) En saanut edellistä enää puhtaaksi, joten marssin Ikeaan...

   Poista