Valoisat pallot

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Viime vuonna ihastelin näitä La Case de Cousin Paul -valopalloja blogissa jos  toisessakin. Tänä vuonna päätin, että niitähän on saatava, olivatpa ne kuinka soooo last season hyvänsä! Poikien huoneeseen keltaista ja harmaata, olohuoneeseen valkoista ja hopeaa. Ongelma oli vain, että mistä ne löytäisin, Stockan verkkokauppaan kun ei näitä palleroita ruvennut syksyn mittaan ilmaantumaan (en tiedä olisiko näitä myymälöissä??).

Tilasin pallot sitten La Case de Cousin Paulin eli tuttavallisemmin Pauli-serkun omasta nettikaupasta Ranskanmaalta. Noin viikossa pallot tulivat ihan kuulkaa kotiinkuljetuksena ja pääsin askartelemaan pallot paikoilleen. "No eiks oo hianot!!" olen näitä ihastellut miehelleni useamman kerran viikonlopun aikana...  :)

Kuitattakoon tässä samalla osallistumiseni suosikkijoulukoriste -haasteeseen. Minulla ei taida olla mitään vanhaa, persoonallista ja perinteikästä joulukoristetta, jota vaalisin, joten vaalin näitä palloja!


10 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä tosi kauniit! Vieläköhän ehtisi jouluksi perille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja eiköhän nuo jouluksi ehtisi perille! :)

   Poista
 2. Nuo pallot on kyllä niiin ihania! *vähän kade* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihanat! Mutta kävinpä selailemassa blogiasi ja sieltähän löytyi hienot tee-se-itse valopallot! :)

   Poista
 3. Pallot on kyllä kivat, oon miettinyt meillekkin niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat tunnelmanluojat kyllä! Ja saavat puolestani roikkua paikoillaan vaikka vuoden ympäri... ;)

   Poista
 4. Heip. Minäkin odottelin stockalle näitä ihanuuksia. Laitoin kyselyä onko tulossa ollenkaan. Vastasivat ettei tule, koska ovat joutuneet lähettämään tulleen erän takaisin valmistajalle, jonkun virheen vuoksi :(
  Onko sinun palloissasi muuten ledivalot? Olen itsekkin ajatellut tuolta tilaavani, mutta en ole saanut selville ovatko ledit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt selvisi siis miksi palloja ei ole Stockalla tänä vuonna, kiitoksia vaan tiedosta! :) Mistään kotimaisesta nettikaupasta en näitä äkkiseltään löytänyt. Ranskasta tilatessa oli aika suolaiset postikulut mutta kun oli pakko tilata niin oli pakko tilata... ;)

   Näissä ei ole ledivalot.

   Poista
 5. Mullakin on nää jo tosiaan viime vuodelta :) Ja taas ripustin ja edelleen ihastelen ja aika moni meillä käynytkin ihastelee juurikin noita palloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot on kyllä ihan mahtavat! Jossain blogissa törmäsin postaukseen, jossa oli kuva ihan näiden kivijalkakaupasta Ranskasta. Siellä oli isot laarit josta sai valita eri värisiä vallopaloja kuin karkkeja... :)

   Poista