Elämää sirkuksen jälkeen

maanantai 2. joulukuuta 2013Viimeksi tunsin hillitsemättömiä himoja lastenvaatteita kohtaan noin kuukausi sitten, kun Po.Pin Cirkus-mallisto julkaistiin. Sittemmin olen ollut täysin immuuni kaikille houkutuksille, tarjouksille ja uutuuksille. Mini Rodinin Pre Spring -mallistonkin ohitin olankohautuksella. Ainoa ostos on ollut isommalle pojalle joululahjaksi Cars-paita Lindexiltä. Hupsista vaan sille.

Kuukausi on hei aika pitkä aika henkilölle, joka on sairastunut lastenvaatetautiin! Mitä kummaa on tapahtunut??! Paluu takaisin normaaliksi ihmiseksi?

Ehkä tämä olisi hyvä aika suunnata panostuksia oman vaatekaapin suuntaan. Niin, sen nahkalaukun hankintaa olen tässä nyt suunnitellut noin vuoden ajan. Sellaisen, johon voisi vähän satsatakin. Jokohan alkaisi tapahtua? Nyt olisi nimittäin pari vaihtoehtoakin kiikarissa, vielä kun pääsisi väristä selvyyteen.


1. Tiger of Sweden, Tiger Bag Female


2. Marimekko, Matkuri tai Mini Matkuri
Marimekon Mini Matkureita ihastelin ihan paikan päällä liikkeessä. Tuon konjakinvärin sävy ei valitettavasti mätsännyt saappaisiini, joten näistä pitäisi kai valita musta väri. Tiger of Swedenin laukku pitäisi tilata kotiin saakka näytille, jotta näkisi millainen tuo ruskean sävy on luonnossa.

Jatkan pohdintoja... Tämä laukku kun saisi sitten olla saman tien sellainen, jota käytän ikuisesti...!

13 kommenttia:

 1. Älä pelkää, kyllä ne lastenvaatehimot ja pakkomielteet palaavat. Olen huomannut viiden vuoden aikana, että välillä tulee rauhallisia kausia, kun voi olla ostamatta ja himoitsematta, mutta sitten Se iskee taas. Se lastenvaatehulluus. Välillä luulen jo olevani järkevä, kun ajattelen "Nyt ei tarvita mitään, näillä kaapissa olevilla pärjätään oikein hyvin vielä kauan." Mulla alkaa nyt uusi himotusten aalto nostelemaan vaahtopäätään, kun noissa blogijoulukalentereissa on kaikkia aleja -hui! Eilen kuolasin skidin sivuilla (mutta hillitsin). Tänään tilasin tenavalinnasta ,kun halvalla sai, teknisen reiman angry-paidan ja lahjaksi bodyn kummipojalle. Mitähän tämä joulukuu tuokin vielä tullessaan ja miten se mieskin huokailee.

  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niinpä, kai tämä vähän aalloissa menee. Mutta hyvä että on välillä näitä suvantovaiheitakin! Paitsi että äsken haksahdin siihen samaan Tenavalinnan luukkuun kuin sinäkin, tilasin kuopukselle Molon tähtipipon. Mutta se oli tarpeellinen hankinta, pitkään ollut jo mielessä. :)

   Veikkaan että lastenvaatehullutukset saavat uutta vettä myllyynsä viimeistään sitten, kun kevään mallistot tulevat kauppoihin! Niin, ja pitäisiköhän noille katsoa jotakin haalaria jo ensi talvea varten, hmmm....

   Poista
 2. Matkurissa ei taida ollut vetskaria. Hei eikä se sävy tartte olla ihan sama, mun mielestä. Minä ostin eilen marimekkoa kuopukselle, kun oli niin ihanat. Mä olen kyllä enemmän keskittynyt kotiostoksiin ja itseeni. :) Lahjojakin syytä olisi miettiä. Hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin että sävyt riiteli pahasti keskenään! Saappaat tosin pitää todennäköisesti uusia muutaman vuoden sisään, laukusta toivon ikuista, joten siinä mielessä ei kannata tuijottaa niitä saappaita liikaa...

   Lahjoja on hankittu tasan yksi. Muita ei ole vielä ehditty edes ajatella... Mitähän tästä vielä tulee... *huokauksia*

   Poista
 3. Mun laukussa tykkään myös, et pitää aina olla mieluiten vetskari. Tuo Matkuri näyttää järkyttävän ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Multa ääni Tiikerille :) ota konjakkina, se vanhenee kauniimmin. A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiiätkö, menin ja tilasin juurikin tuon konjakki-Tiikerin jo eilen illalla! ;) Toivottavasti se on yhä kiva kuin miltä näyttää!

   Poista
  2. Iso jee! Se on tosi nätti laukku!

   Poista
 5. Mulle kävi vähän samallatapaa... Circus malliston jälkeen hiljeni ostelu. Outoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut vastaan mitään tarpeeksi kivaa ostettavaa! ;) Unohdinkin tuon popin multiraitamalliston lastenvaatehullun vuosikellosta, se kuuluu sinne ehdottomasti!!

   Poista