Arjen pyöritystä

perjantai 20. joulukuuta 2013Tämän hetken villitys on nojatuolissa pyöriminen... No, halvat on huvit. ;)

Joululoma alkoi tänään ja se tulee niin tarpeeseen meille kaikille! Aion irtisanoutua täysin työ- ja arkiasioiden ajattelusta, ja keskittyä rentoutumiseen ja perheen kanssa olemiseen. Ai niin, ja shoppailuun.

Miiman blogiin kävinkin juuri valittamassa eräästä arjen huonosta puolesta. Nimittäin siitä, että kun työarjessa ehdin avata blogin ja henkilökohtaiset sähköpostit vasta illalla, missaan myös kaikki hyvät shoppailumahdollisuudet. Yleensähän kaikki parhaat tarjoukset ja aleprosentit julkaistaan aamulla, joten iltaan mennessä ei ole mattimyöhäsille mitään ostettavaa jäljellä. Niin rahassa ei työssäkäyväkään nimittäin toki kylve, etteivätkö alennukset houkuttelisi.

Esikoiselle tuli kuitenkin jemmattua tämä Molon Polaris turkoosinsinisenä (ostettu NiiloIlosta, kuva lainattu myös sieltä). Sininen oli herran oma toive, toivottavasti lempivärikartassa ei tapahdu muutoksia seuraavan vuoden aikana... Kuopukselle en ole löytänyt haalaria sopivassa värissä, koossa ja alennuksessa, joten hänen haalarihankintansa menee varmaankin ensi syksyyn.Hassua hankkia talvihaalaria vuoden päähän talveen, kun ei tämäkään talvi meinaa millään alkaa...! Musta joulu ei ole minulle mikään henkilökohtainen kriisi, mutta kriisin kehitän ihan just kohta siitä määrästä hiekkaa, jota koiramme tuo sisään ulkoa!

Tämä blogi ei taida pitää joulutaukoa. Lomallahan on aikaa blogata..? Näkemisiin siis pian. :)

8 kommenttia:

 1. Mulla meni syksyllä jo hermo siihen hiekkaan ja kuraan (vaikkei meillä edes ole koiraa, eikä sitä niin kovin sisälle tullut), joten tunnen tuskasi, kun siellä etelässä ei meinaa talvi tulla :/ Mä en taida joutaa/pystyä bloggaamaan pohjoisesta, mutta lukea varmasti ehdin jossain välissä iltaisin, joten laitas juttua eetteriin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi edes pakkasta, niin hiekka pysyisi vähän paremmin pois sisältä! Aika inhottavaa käydä nukkumaan lakanoihin, joissa koira on salaa käynyt pyörimässä... Kun ei niitä lakanoitakaan jaksaisi joka päivä vaihtaa... Lattian pesen noin kerran viikossa ja aina on vesi mustaa.

   Sitten kun lumet tulevat, valitan varmaan siitä, kun koira tuo sisälle lumipaakkuja ja lattiat on aina märät... ;)

   Kivaa joulua pohjoisessa, siellä varmaan sentään lunta riittää! :)

   Poista
 2. Mäkin mietin kovasti aleista pukujen hankkimista molemmille, muta liian vaikeeksi meni veikata tuota kokoa vuoden päähän. Toivon , että esikoisen tämän talven puku on soppeli kuopukselle ensi vuonna ja säästyn kahden puvun osolta. Nuo alet toki houkuttelee, mene tauolla shoppaan niinkuin minä teen ;) Tai ainakin kurkin alet valmiiksi ;)
  Ihanaa joulun aikaa , en minäkään blogi taukoa pidä , eli palaamisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikos teillä muuten pojalla tuo turkoosi haalari tälle talvelle?

   Mulla on välillä päivät niin täynnä, että hyvä kun ehtii syömässä käymään nopeasti! Autossa selailen puhelinta liikennevaloissa, mutta siinä on hankala ruveta kaivamaan avainlukulistaa esiin... :D

   Kivaa jos blogeissa joku muukin postailee myös jouluna, niin ei tule yksinäinen olo! ;)

   Poista
 3. Mä olen välillä notkunut omassakin fb:ssa ja parit alet hyödyntänyt. ;)
  Haalari on kiva! Ja eka kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on oikeasti ollut niin kiireinen joulukuu, etten ole ehtinyt yhtään huilia välillä! Mutta nyt todellakin aion ottaa sen takaisin. Päällimmäisenä mielessä rentoutuminen, vaikka olisi tuossa se lastenhuoneen maalaus- ja tapetointihommakin odottamassa... ;)

   Haalarin väri on luonnossa kivempi kuin tuossa kuvassa. Ei liene kaikkein muodikkain valinta tuo turkoosi, mutta en jaksa nipottaa kun pojallehan tämä tulee ja sattuu sinisiä vaatteita rakastamaan. :)

   Poista
 4. Ihana tuo tuolipyörityskuva!

  Hmm...ei kuulosta oikein hyvältä, jos et ehdi lakisääteisiä taukoja pitää. Niistä ei kuitenkaan pidä kiinni kukaan muu kuin sinä itse. Työtä on usein enemmän kuin ehtii tehdä (niillä joilla työtä on), mutta tauoista nipistäminen ei ole ratkaisu. Anteeksi, jos meni saarnauksen puolelle, mutta ärsyttää, miten ihmiset laitetaan koville töissä tänä päivänä, varsinkin pienten lasten vanhemmat. Tunnen useamman loppuun palaneen nuoren naisen, joten siksi tartun aiheeseen helposti.

  Kaunis haalariväri :) Minä pähkäilen, jemmaanko vai enkö. Harmittaa niin yksi täysin käyttämättä jäänyt haalari, jonka ostin viime talven alesta täksi talveksi. Pikkuveikalle tekisi mieli turkoosia Ticketiä.

  Voisko koiralla käyttää jotain sukkia/tossuja, ettei toisi niin paljon hiekkaa sisään?

  Stressitöntä joulunaikaa ja lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin onneksi yksi projekti päätökseen ennen lomaa, elän toiveessa että tammikuussa on vähän helpompaa...? :) Olet kyllä ihan oikeassa tuossa että tauot kuuluu pitää, mutta joskus työ vaan imaisee mukaansa... Kivaa mutta myös kuluttavaa, myönnetään. :)

   Joskus jemmailu onnistuu, joskus taas ei, mutta se ei pelaa joka pelkää, hihi... ;) Ja oi että, jos koiralle saisi jotkut sukat jalkaan niin olisin paljon onnellisempi! :D Tuskin tuo suostuisi sellaisia pitämään. Kurapuku löytyy, mutta harvoinpa sitä jaksaa pukea kun on ne kaksi muutakin puettavaa...

   Toivottavasti siellä vatsatauti on jo hellittänyt!

   Poista