Reima Pehmyt ja vähän retroa

tiistai 4. joulukuuta 2012

Onpa kylmä! Etenkin meidän pienen Herra Tuumailijan varpailla (kuten myös sormilla). Goretexit eivät tunnu riittävän, vaikka kenkään laittaisi villasukankin. Päätin siis kokeilla pojille näitä Reiman Pehmyt -huopakenkiä:


Olen näitä pitkään katsellut sillä silmällä Reiman sivuilta, ja nyt kun Mamma vielä halusi nämä sponsoroida, niin laitoin tilauksen menemään. Ja Mamma nimenomaan halusi että pojille tulee huopakengät.

Ensin innostuin, kun huomasin näitä olevan Brandoksen sivuilla -50%, mutta eipä siellä yllättäen ollutkaan enää kuin kokoa 29 jäljellä. No, koska sponsori kerran löytyy, niin tilasin sitten surutta tuolta Reiman sivuilta. Ei kerkiä odotella, että tulisivat alennukseen, tarve on nyt!

Tulen sitten raportoimaan, pysyvätkö varpaat lämpiminä! 

Samaan tilaukseen otin vielä Tutan puolelta tämän retronorsupaidan kuopukselle. Tämä sininen on kaiketi uusi versio tästä kuosista, ja näyttää kivan raikkaalle. :)


Kuvat: reimashop.fi

Missä kengissä teidän lastenne varpaat pysyvät lämpiminä?

18 kommenttia:

 1. Mulla tuntuu kenkävalinnat tälle talvelle takunneen ihan kunnolla. Ketuttaa ja jos noita ihania huopakenkiä jää aleen, isken kiinni.
  -reiman loskarit löytyy, mutta niitä paremmat meidän olosuhteisiin on viikkarin talvikumpparit.
  Arauto rapin ihanat villavuorelliset nauha/vetskarikengät, nahkaa löytyy myös, mutta eihän niihin oikein villasukka mahdu. Paremmat olis noi huopikkaat tai kuomat. Molemmilla pojilla taittaa nilkat sisäänpäin joten tukevat sais kengät olla, mutta saapasmalli olisi ainoa aidosti käytännöllinen välikauteen ja talveen. Voi ärsy!!!!!!
  Rapit tietty kivat siistimpään menoon ja loskareitakin on pidetty, mutta... Ei ne ideaalit ole.
  Gorenilkkuritkin löytyy j:ltä, mut ne on kylmät kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan hankaluus! Nämä kenkäjutut on oikeasti vaikeita, kun ei voi kunnolla tietää onko kenkä hyvä ennen käyttöä, ja ihan hirveän moneen pariin ei tosiaankaan voi investoida missään "testimielessä". Nuo Arauto rapit on varmasti ihanat! Meillä on niin vähän siistimpää menoa, että en ole vaan tuon tyylisiä tullut hankkineeksi.

   Meillä olis nyt sitten pojilla goret, nämä huopikkaat ja loskakeleille talvikumpparit. Ja Herra Tuumailijalla myös kirpparilta ostetut Kuomat. Ja sitten kun vielä keksisi missä kohtaa eteistä näitä säilyttäisi...

   Poista
  2. No en mä niitä rapeja siistinpään menoon hankkinut, vaan kotiulkoiluun, jossa niitä pidetäänkin, mutta ei ne ihan parhaat siihen ole kovilla pakkasilla, joten ärsyttää ja epäilisin rahanmenoa olevan luvassa pitkän talven kuluessa. Aion myös testata, olisko viikkarin talvikumpparit villasukan kanssa pätevät koville pakkasille. Myös loskarit ehkä pelittää, kun laittaa villasukan ja mniihin se sukka mahtuu onneksi.
   rapeista tulee siis siistimmät kengät ja pikkupakkasten kengät. -Edelleen ärsyttää, mutta ensi vuonna olen toivon mukaan viisaampi!

   Poista
  3. Joka vuosi oppii vähän lisää! Teidän Toivon talvikenkä-asioissa ei sitten ainakaan tule olemaan huteja. :)

   Poista
 2. Kuomissa ja villasukissa! :) Meillä on ollut paljon tuota Tutan norsukuosia, kun Niklas oli pienempi. Ihanaa, kun niitä taas saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä oli pienemmällä Kuomat ja villasukat yksi päivä, ja varpaat oli ihan jääkalikat! Otin nuo huopikkaat sen verran reiluina että sinne saa kunnon paksun villasukan laitettua. Jos ei sitten pysy lämpiminä, niin I give up...

   Poista
 3. Odottelen innolla testituloksia noista Reiman "huopikkaista". Meillä on tytöllä jalat pysyneet lämpiminä niin ikään Reimatecin kengissä, ainakin varpaat ovat olleet nyt lämpimämmät ulkoilun päätteeksi kuin viime talvena Vikingin goreissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on taas isommalla pojalla pysyneet varpaat aika lämpiminä ihan noissa Vikingin goreissakin, mutta tuo Herra Vilpertti nyt tunnetusti juokseekin koko ajan...

   Erityisesti tuolle pienemmälle näitä nyt tarvitaan, herra kun mieluiten seisoskelee paikallaan / on sylissä / istuu rattaissa. :) Samaan syssyyn otin kuitenkin isommallekin nämä.

   Poista
 4. Timberlandin goreissa on pehmeä karvavuori, joten lämpöisemmät on kuin vikingit, jotka myös löytyy. Tepsut myös hyvät. Crocsin saappaat "kuukengät" ostettu ja kerran vasta käytetty, mutta tykätään.. Monia merkkejä jo testattu ja testataan, jotta suosikit löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Crocsit on kivan näköiset, ja jos ovat lämpimätkin niin kuulostaa jo tosi hyvältä! :)

   Poista
 5. Hoksasitko, et tuonne Reimalle oli se alekoodi?

  Mä katsoin noit kaupassa, kun ostettiin goret mut oli aika leveää mallia niin en sit aatellut enää sen kummemmin. Hyvin siis kuoman malliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, enpä hoksannut. :) Älä kerro enempää... ;)

   Poista
 6. Meillä on yksivuotiaalla Lahtisen huopikkaat ja Vikingin talvigoret. Löytyy myös ihanat Tepsut, mutta lapsi ei anna niiden olla jalassa, joten niistä ei ole kokemusta. Vielä. Ne laitetaan vielä jalkaan. Itketään ja laitetaan. Heh. No ei. Huopikkaat on luottokengät, etenkin pakkasilla. Nuo Viikkarit on sellaiset perusyleistalvikengät. Peukut molemmille.

  Neljävuotiaalla myös Viikkarit ja Emut. Emut eivät ole niin ryhdikkäät kuin huopikkaat, mutta ihanat ne on silti. Ovat olleet tällä viikolla päiväkodissa ja lämpimät kuulemma ovat. Muita talvikenkiä ei so far ole. Pohdiskelen Soreleita alesta, mikäli tulevat aleen, että uskaltaisiko tuon Viikkarin syrjäyttää?

  Toivottavasti Reiman huopikkaat ovat perfect!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti Reiman huopikkaat on yhtä lämpimät kuin Lahtisenkin! Meilläkin muuten oli aikanaan esikoisella nuo Tepsut, mutta ne oli liian raskaat silloisen yksiveen jalkaan... Mutta taatusti lämpimät, joten kyllä ne aina välillä jalassa oli!

  Meillä monesti vaatteet vaan laitetaan, itketään ja laitetaan. :D Paitsi en viitsinyt pakottaa tonttupukua yksiveelle muskarin pikkujouluun. Oli niin muotitietoinen ettei moista huolinut. Oli sitten ilman...

  Esikoisella oli viime talvena Eccon goret, ja ne oli kyllä muistaakseni myös ihan hyvät. Mutta tosiaan, kyseessä on ikiliikkuja, joka pärjäisi varmaan millä kengillä vaan... Sille on Viikkarit olleet nyt tänä talvena ihan hyvät perusmonot.

  VastaaPoista
 8. Meillä on Tepsut jo toista talvea, eikä kaduta rahanmeno. :) Nuokin vaikuttavat kyllä päteviltä, jos seuraava päiväkoti tahtoo nipottaa enemmänkin nauhallisista talvikengistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepsut on kyllä takuuvarmasti lämpöiset!

   Poista
  2. Meillä oli ekana talvena tepsut eikä ne kyllä ollut mtienkään kamalan lämpimät. Tosin ne oli ollut ennen meitä yhdellä lapsella, että johtuisko sitten siitä. ja niissä oli se nilkka jotenkin kummallinen, sitä oli vaikea pukea lapselle, varsinkin villasukan kanssa :|

   Poista
  3. Meillä oli pari vuotta sitten Tepsut ja ne oli kyllä minustakin vähän hankalan malliset...

   Poista