Kauppareissun yhteydessä bongattua

keskiviikko 5. joulukuuta 2012Oletteko tulleet ostaneeksi Seppälän lastenvaatteita? Käväisin siellä tänään ja katselin pojille paitoja, ja muutama hauska kuosi tuli vastaan. Tuon vasemmassa yläkulmassa olevan kanssa huomasin käveleväni jopa kassallekin, joten nyt pääsee yksi paita testiin. Totesin vain, että useimmat paidat olivat malliltaan vääriä meidän pojille: leveä helma ja lyhyet hihat. Eikä materiaalikaan tuntunut järin laadukkaalta, mutta hintaansa nähden varmasti ihan ok. :)

9 kommenttia:

 1. Meillä on ollut jotain yksittäisiä tyttöjen vaatteita seppälän mallistosta, ja ihan tyytyväinen olen ollut. Eivät ole menneet oikeastaan miksikään käytössä/pesuissa.

  Itse ihastelin taannoin blogissani seppälän baby-mallistoa ja sain vastauksia, että myös sen laatuun on ihmiset olleet ihan tyytyväisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla jos ovat pysyneet hyvinä! :) Tuossa baby-mallistossa oli monia kivan näköisiä vaatteita, ja olen niitä ennenkin ihastellut, pitäisi vaan se vauva olla... :)

   Poista
 2. Meillä on myös tytöllä joitakin seppälän vaatteita käytössä, lähinnä tunikoita ja legginsseja. Jälkimmäiset oonkin todennut hinta-laatu suhteeltaan loistaviksi ja mitoitukseltaan paljon paremmiksi kuin esimerkiks hm:n leggarit.

  seppälä babyn vaatteita on pojalla pari jemmassa ja yksi yökkäri ollut käytössä jo puoli vuotta, hieman on ehkä haalistunut ja polvista nukkaantunut mutta muutoin ihan hyvä kuntoinen vieläkin :)

  seppälän sukkia on myös molemmilla lapsilla, niistä on löytynyt aika söpöjä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sieltäkin hyviä kokemuksia laadusta! :) Muuttaisivat vaan noita paitojen mitoituksia, niin ostaisin näitä enemmänkin meille... :)

   Poista
 3. Mä ostin just tänään pojalle pakettiin ton oikean yläkulman autopaidan ja vauvalle pari yökkäriä, joita oon pitkin syksyä ihastellut. Aiemmin meillä on ollut sieltä pari t-paitaa ja kolitsihousuja, ihan ok on ollut. T-paidasta on nyt alkanut kuvio halkeilemaan, mutta se on ehkä ihan ymmärrettävää kun on pojan lemppari t-paita ja käytössä plus pesussa melkein joka päivä. Hintakin siinä oli alle 6e, joten saa se kai halkeillakin jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatu varmasti kohdillaan! :) Ja ne vauvojen vaatteet on niiiiiin suloisia... Ostin ystävän lapselle lahjaksi pari kankaista ruokalappua tuolta, ihania olivat nekin!

   Sovitin herra Tuumailijalle tuota ostamaani paitaa ja olihan se aika teltta tuolle laiheliinille. Pitänee pistää jemmaan vielä pariksi kuukaudeksi...

   Poista
  2. Meidän poika on kanssa aika hoikkeliini, mutta aattelin että jos pesussa paita vähän menisi kasaan ja alle t-paita niin eiköhän se mene. Ei ainakaan purista tai estä liikkumista :D

   Poista
 4. Seppälä babyä löytyy meiltä aika paljonkin. Yhdessä yöpaidassa on pari reikää saumojen kohdalla ja kangas on melko ohkaiseksi mennyt, vaikka ei suinkaan ainoa pidetty yökkäri ole. Sanoisin myös laadusta, että ihan ookoo, mutta ei voi mitenkään verrata esim. PoPiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä tietää teidänkin Seppälä-kokemukset. :) Katsotaan mitä tuolle paidalle tapahtuu pesussa. Herra Tuumailija oli kyllä heti sitä mieltä ettei hän sitä laita päälle, miten voi 1,5v:llä olla jo noin vahvat mielipiteet omista paidoistaan... Mutta vielä mä sille sen ujutan!

   Poista