Ticketin aletakit ja äidin ale-Crocsit

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Keräsin rohkeuteni ja päätin tunnustaa teillekin tehneeni jälleen hyviä aleostoksia. ;)

Ticketillä oli joulun alla niin houkuttelevat alet (-50%), että tein pari tähtifanin järkiostosta. Meillä ei ole ennen ollut Ticketin talvivaatteita, mutta nytpä tulee niitäkin testattua takkien muodossa. :) Koot valitsin ajatellen Ticketin olevan reilua kokoa, katsotaan meneekö nappiin vai ei...

Eli tähän talveen Herra Tuumailijalle ruskea Kasim tähtitakki koossa 86cm. Tämän hetkinen kauppatakki kaipaa päivitystä, sillä siihen on ilmaantunut muutama pikkuvika kuten rikki mennyt heijastinnauha, eikä tuo ole kovin lämminkään, ennemmin sellainen kevyttoppis...

Ja sitten ensi talveen Herra Vilpertille tummansininen Halvor tähtitakki karvareunushupulla koossa 104cm. Ajattelin, että ehkä poika ei enää kasva kahta kokoa vuodessa, kun tänä talvena 98cm on hyvä, ja jos nämä Ticketit ovat vielä reiluhkoja, ja ja ja... No niin, nähtäväksi jää! :)


Nytpä ei tarvitse toppa-aleja enää kyttäillä, sillä en pysty minäkään perustelemaan itselleni enempiä toppaostoksia. :)

Tänään aamulla tilasin vielä omien varpaitteni lämmikkeeksi nämä Crocsin kengät, joissa houkuttaa erityisesti valmistajan lupaama keveys (kuin olisi lenkkarit jalassa, no katsotaan!) :


Viime päivien kovilla pakkasilla jalkani ovat olleet aivan jäässä Sorelin kengissä, joten päätin kokeilla toista merkkiä. Nämä olivat nyt -25% alessa ja nappasin Riikan blogista vielä -10% lisäalekoodin, eikä postikulujakaan tullut. Kokoja oli vielä aika hyvin jäljellä, värivaihtoehtona oli myös musta.

Nythän kyllä kelit ovat lauhtumassa, mutta eiköhän niitä koviakin pakkasia ole vielä tiedossa...

Minkälaisia alelöytöjä olette tehneet tai meinaatte tehdä? ;)

5 kommenttia:

 1. Uuu-uu! Näyttävät kyllä erittäin hyviltä takeilta: malliltaan ja ulkonäöltään. Harkinnassa oli meillekin! Käyttökokemuksista raporttia sitten kiitos.
  Ja samaten noista mukavannäköisistä crocseista, että onks lämpöset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja mitä oot nyt tykännyt niistä reiman huopatossuista pojilla?

   Poista
  2. Laitetaan sitten raporttia tulemaan! :) Mua vähän jänskättää nuo crocsit, että tuliko otettua liian pieni koko... Mutta katsotaan.

   Poista
  3. Hei, huopatossuista on postaus tekeillä... ;)

   Poista
  4. hyvä! ne poikien rap;it on muuten osoittautuneet ihan hyviksi, toisin kuin jo uhosin. :)
   ajattelin reiman tehtaanmyymälästä niitä huopikkaita metsästää -jos niitä vielä on helmikuussa.

   Poista