Caacabaana Molo Kids alevinkki

sunnuntai 9. joulukuuta 2012Vinkkinä vaan, että Caacabaanassa on tänään alessa Molo Kidsin toppatakit, toppahousut ja toppahanskat -30% koodilla SUNNUNTAI, voimassa 9.12. klo 23.59 asti. Meidän esikoiselta uupui toiset toppahanskat, ja olinkin jonkun aikaa jo odotellut että mustat Igorit tulisivat vastaan sopivassa alessa. Tänään on Molo Kidsin lisäksi -30% myös Geggamojan ja Albababyn normaalihintaisissa vaatteissa koodilla LUUKKU79.

Jos teiltä löytyy Molo Kidsin hanskoja, niin mitäs olette muuten tykänneet? Meillä on Molon hanskat ensimmäistä talvea käytössä, ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Koko 3-5v istuu juuri hyvin meidän kolmeveen käteen, peukut pysyvät siellä missä pitääkin, ja mikä tärkeintä kädet ovat olleet aina lämpimät ulkoilun jälkeen. Olin jostakin lukenut, että nämä hanskat eivät olisi hyvät kovilla pakkasilla, mutta ainakin meidän poitsulla ne ovat olleet riittävän lämpimät. Tietysti auttaa asiaa, kun juoksee koko ajan, eikä seisoskele paikoillaan... :)

3 kommenttia:

 1. Hyvä löytö! qnutussa olisi ollut Toivolle sopiva denim-haalari mutta mä oon menny ihan ale-lukkoon. Niitä on LIIKAA ja JOKA PAIKASSA ja kauhistuttaa rahanmeno...huh-huh (kamera, omat hankinnat, j:n takki....) Eli nyt vähän jäähdytellään, silläkin uhalla, että menee kamaa sivu suun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä yritän nyt kanssa laittaa silmät kiinni aina kun jossain lukee -30%... :)

   Poista
  2. -30% on PAHA, mutta -40% on vielä katalampi: tilasin Juuliasta ja Joonatanista Johannekselle MaT:in toppahousut....

   Poista