Joulukuu on vaarallista aikaa...

torstai 20. joulukuuta 2012

Kuva täältä

... koska silloin sitä saattaa haksahtaa aleen jos toiseenkin. Tällä kertaa hyödynsin Caacabaanan -30% joulualennuksen, ja hankin meidän kuopukselle ensi talveksi Molon Rainbow -haalarin. Päätökseen johtaneen ajatusketjun kaikkine järkeilyineen voitte lukea edellisen postauksen kommenttiketjusta. :)

Taisin viedä viimeisen Rainbow -haalarin tuossa 98cm koossa, mutta ei hätää, myös Metsolalla on ALE alkanut, ja siellä on myös Molo Kidsin vaatteet -30%. Kuten myös Mini Rodinit ja Reimat. Ja Mini A Turet ovat -40%.7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :D Ja ITSE ASIASSA vielä pitäisi jostain löytää kuopukselle kauppatakki lopputalveksi, nykyinen kun on vähän kulahtanut, vetoketjun vierestä purkautui sellainen koristekanttaus ja ja ja...

   Poista
  2. Hain juuri postista Johanneksen ens talven molo alpinen, sen keltaisen. Se on täydellinen. Mut oon ajatellut, että jos veikko tarviikin takin ens talveen olisi kappahl hyvä vaihtoehto. Mitäs sulla on kiikarissa?

   Poista
  3. Onko se se malli missä on selässä tähtiheijastin? Se ON varmasti ihana. Nopea toimituskin oli. :)

   No juurikin tuo KappAhl on minullakin mielessä, sama takki kuin esikoisella, mutta joku eri väri (musta?). En tiedä yhtään miten kokoja on jäljellä. Mutta joka tapauksessa joku huokea vaihtoehto olisi paras, käyttö ei ole kuitenkaan päivittäistä.

   Poista
  4. Se on just SE! Me so happy.
   Kappiksen takit on kyllä hienoja, värissä kuin värissä. Vähän syyllinen olo kun en hommannut johanneksellekin sitä. Ensi kerralla sitten!

   Poista
 2. Joulukuu tosiaan on vaarallista aikaa täällä netissä! Liikaa tarjouksia! Meilläkin postilaatikko on kolahdellut tasaiseen tahtiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mitään turhia tarjouksia, vaan liian vastustamattomia näköjään... Pitäisi laittaa netti kiinni muutamaksi viikoksi! :)

   Poista