Uudet suosikkipökät - Me&i slim sweatpants

sunnuntai 30. marraskuuta 2014Istuvat hyvin hoikalle - on kuminauhakiristys vyötäröllä - kivan baggyt - takataskut - laadukkaat - mukavat - tyylikkäät - kestävät - käyvät kaiken kanssa.

Tarvinneeko lisätä, mutta siis: suosittelen. Yhdet parhaimmista housuista nämä me&i:t.  Ja housut, niitähän tarvitaan aina lisää. Kivaa, että olivat ottaneet tänä syksynä mallistoon taas nämä mustat slimit. Keväällä hankin silloisen malliston tummansiniset ja kovassa käytössä ovat olleet. Musta käy kuitenkin paremmin vähän kaiken kanssa.

Tässäpä kaikki raportoitavat lastenvaatehankinnat viimeisen parin kuukauden ajalta. Aika outoa, eikö? ;)

Tyhjä koti, lapset ja mies villiintymässä sisäleikkipuistossa. Nyt tämä täti tarttuu imurin varteen (oikeastaan piti olla jo) ja jatkaa sitten kirppishinnoittelua. Varastossa oleva lelusäkki on luonnollisesti hinnoiteltava siten, etteivät pojat ole todistamassa operaatiota!

6 kommenttia:

 1. Nää on meidänkin suosikit! Istuu niin kivasti hoikille lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ei ole sitä ongelmaa, että housut valuu ja bokserit vilkkuu. :) Ihanat housut!

   Poista
 2. Näitä en olekaan kokeillut! Hyvä vinkki, minäkin tykkään (ja Pienempi) ylipäätään tön tyylisen mallisista pöksyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sitten vaan tilausta menemään! ;) Jos tykkäätte Papun polvipaikkaleggareista, niin tykkäätte kyllä näistäkin.

   Poista
 3. Ihan parhaat! Meillä myös nämä olivat vastaus niin moniin ärsyyntymiskysymyksiin kun ei hyvin istuvia housuja löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippuhyvät! Ja miten odottelinkin koko syksyn että raaskin tilata nämä... :)

   Poista