Pikkumusta-aika

keskiviikko 26. marraskuuta 2014Housut: Vero Moda
Paita: Mexx
Koru: Lindex
Mekko: Lumoan
Laukku: Mint&BerryOlen käyttänyt tältä viikolta jo melkeinpä pari iltaa tämänkin asian veivaamiseen: pikkujouluasu. Sellainen nimittäin tarvitaan, jopa kaksin kappalein. Minulla on kahdet juhlat tiedossa, vieläpä peräkkäisinä päivinä. Katsotaan, kestääkö mamman kunto.

Vaatekaapin lähtötilanne oli kohtalaisen surkea. Pikkujouluvaatteen tynkää siellä ei mainittavissa määrin ollut. Ostoksille oli lähdettävä, ja tällä kertaa ihan kauppakeskukseen, koska tässä kohtaa ei ole enää pelivaraa mihinkään tilaus-palautus -rumbaan nettikauppojen kanssa.

Sellainen perinteinen pikkujouluasu näyttää kauppojen tarjonnan mukaan olevan tämä (ja olen nyt kauppani kiertanyt, trust me!): punainen pitsipaita, musta nahkaminihame, hitosti glitteriä, paljetteja ja helyjä, hiuksiin punainen panta tai whotevö sulkapäähine, jalkoihin kymmenen sentin korot ja eikun baanalle! Uhhhh....

Mulla on tämä homma sen verran hakusessa, että taidan lähteä perusvarmalle mustalle linjalle. Joko mustat housut ja musta paita/toppi kivan korun kanssa, tai sitten musta yksinkertainen mekko kivan korun kanssa. Ehkä menisi?

Sanotaanko näin, että muutama vuosi sitten handlasin tämänkin homman vähän paremmin. Rutiinit ovat nykyään toisaalla, katsokaas...

Onko siellä pikkujouluja tiedossa ja asukokonaisuudet selvillä?

9 kommenttia:

 1. Oi kivaa! Mulla on myös kahdet pikkujoulut, ensin ystäväporukassa tulevana viikonloppuna ja viikon päästä firman. Tälläytymistä luvassa! :) Mä ostin sellaisen aika maltillisen paljettipaidan ja laitan mustat housut TAI (koska aina on oltava vaihtoehto) mekon.

  Mut hei, miten ois paljettihousut? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Paljettihousut, oi kyllä kiitos!

   Sama juttu, työporukan ja kaveriporukan pikkikset tiedossa. Molemmissa rentoa illanviettoa, toisaalta potentiaalia päätyä yökerhoon. Kysyy asulta paljon! :)

   Noh, eiköhän sitä jotakin saa reväistyä ylleen. Pääasia tietenkin rentoutuminen ja hauskanpito. Ja pitää yrittää olla murehtimatta etukäteen niitä seuraavan päivän päänsärkyjä. :)

   Poista
 2. Musta on perusvarma ja käy kaikkeen :) Ei oo pikkujouluja tiedossa, mutta jonkinlaisia asuja varmaan kaapista löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ei yleensä voi mennä pieleen. :) Nyt sinullekin jotkut hipat kalenteriin! :)

   Poista
 3. Jaksaa, jaksaa! Minulla on luultavasti vain yhdet, jos ei kahdet pikkarit. Musta on hyvä. Lumoan mekko oli mulla viime vuoden pikkujouluissa ja on luultavasti tämänkin vuoden. Menee myös arjessa, eikä jää kaappiin, kuten ehkä paljettinen hiussulka. Oletko varma, ettet käynyt punamustan naamiokaupassa? Hihi. Hauskoja kemuja!

  VastaaPoista
 4. Tuolla Lumoanin mekolla olin kekkereissä vastikään :)

  VastaaPoista
 5. Hei Riikka ja Rea, kiitos äänistä Lumoanille! Kyseisen mekon harkinta on edennyt siihen vaiheeseen, että mietin mikä olisi hyvä koko. Nyt siis vinkkiä! Vastaavatko nuo kokoaan vai ovatko reilua tai naftia mitoitusta?

  VastaaPoista
 6. Musta on yleensä myös mun valinta. Tyylikästä, yksinkertaista ja helppoa. Ääni Lumoanille. Mulla on Kaisla mustana. On ihana! Kokeilin myös Iltaa mustana ja korallina. Hyvin istui nekin. Tarve oli vaan yhdelle mekolle... Mulla on koko S ja on tosi hyvä. Käytän normisti kokoja S ja M. Pituutta 163 cm ja painoa n. 60 kg. Vai ehditkö jo tilata... etten vaan turhaan paljastanut mittojani =D

  Meillä ei töissä ole pikkujouluja tänä vuonna tai sit tällaiselle poissaolijalle ei vaan laitettu kutsua... No tulevana viikonloppuna on yhdet hiukan myöhäiset aikuisten rapujuhlat Tampereella, että taitaa mennä pikkujouluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä pakko mennä joka tapauksessa sovittamaan livekauppaan, verkkokaupassa oli infoa että ruuhkaa on, ei varmaan ehtisi ensi viikon puoliväliin mennessä saapua. :) Kiitos kuitenkin kokovinkistä ja uhrautumisesta mittojen kertomisen suhteen! :D Taidan olla kahden koon välissä... Täytyy sovittaa niin tietää kumpi on parempi.

   Meillä on nämä pikkujoulut omalla kustannuksella. Mutta meillä on tosi hyvä tiimi ja suunnitelma, joten mielelläni hiukan maksankin. :)

   Kivoja rapujuhlia!

   Poista