ALE-Molot / Boozt.com

maanantai 17. marraskuuta 2014

Vain kahdeksan tuntia välissä ja seuraavaa postausta pukkaa! Jotenkin nämä ALE-Molot aina sykäyttävät, joten pakko oli laittaa vinkki teillekin.

Booztilla on meinaan monet Molot nyt 25-30% alessa. Eilen oli vielä -15% lisäalekoodi, jonka saa loppusummasta kassalla. MUTTA koska pyörittelin ostoskorissani jotakin, tuli minulle aamulla meili, jossa kerrottiin -15% extra-alennuksen olevan voimassa vielä tänään. Tiedä sitten koskeeko se vain minua vaiko kaikkia. Kokeilkaa! Tuo alekoodi on 15EXTRA. Ja haalarin hintaisiin ostoksiin taitaa olla ilmainen toimituskin.

Tästä siis sitä sijoitusta nyt poikimaan? ;)
7 kommenttia:

 1. Tuli mullekin alekoodi sähköpostiin aamulla että eiköhän se ole kaikille sama. Ei tosin ole aikomustakaan ostaa mitään kun eilen jo shoppailin. Yllättäen en kyllä Moloa (olisko se ens talven haalari jo kaapissa, olisko? :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole shoppaillut pitkään aikaan mitään! Vähän syyhyää kädet. :D

   Hyvä että on ensi talven haalarijutut vähintäänkin kunnossa. Meillä riittää haalareita pariksi seuraavaksi talveksi...

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, lisäalen innoittamana tytsylle lähti girly rainbow tilaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! :) Se on nätti haalari!

   Poista
  2. Niin on ja sanotaanko, että ei kamalasti ollut enää värivalikoimaa tuossa koossa :) Olisin halunnut sen rose pinkin, mutta tuo on ihan yhtä hyvä, varsinkun tuolla hinnalla. Eihän nuo alet Mololla oli joulun jälkeenkään kuin sen -30%. Kaverille vinkkasin ja sieltä lähti kans tilaus.

   Poista
 3. Mä shoppailin kans jo eilen -toivon mukaan jemmatakin ens talveksi. Molo tietysti! :D

  VastaaPoista