Murphyn laki

torstai 31. heinäkuuta 2014"Jos joku voi mennä pieleen, se menee pieleen". Vai miten se nyt meni. *)

Murphyn laki on tullut mieleen viime aikoina ainakin seuraavissa tilanteissa:

 • Yleensä kun saan tainnutettua lapset päiväunille ja aseteltua itseni terassille, aurinko menee pilveen. No niinpä. Näitä lomalaisen ongelmia. ;)
 • Eilen löysin kirppikseltä käyttämättömät Marimekon pyyhkeet, mietin hetken liian pitkään, ja tottahan sieltä hyökkäsi joku rouva ja kaapaisi pyyhkeet nokkani edestä. Eipä harmittanut. Lohdukkeeksi ostin samasta pöydästä Iittalan Kastehelmi-tuikkukippoja. Ei varsinaisesti auttanut.
 • Tänään pakkasin lapset autoon ja matkasimme pääkaupunkiin mielessäni perusteellinen puistoiluiltapäivä. Perille päästyämme taivas repesi oikein huolella. Päädyimme ajelemaan ratikalla kolmoskierroksen oikein pitkän kaavan mukaan, niin että toinen lapsista ehti jo nukahtaakin, ja venymään siskoni luokse Töölöön (siellä pitää aina olla hiljaa ja pomppimatta ettei alakerran mummo hermostu). • Niin. Ja kun olen saanut tehtyä ostopäätöksen tuosta kauniista takista, niin onkohan sekin jo mennyt? Toistaiseksi tilanne ei vielä näytä huolestuttavalta. Muita juttuja ei taida tästä Rodinin ykköserästä olla pakko saada. Ja tätäkin pitää vielä miettiä...*) Googlen mukaan Murphyn laki kuuluu oikeasti näin: "Jos jonkin asian voi tehdä monella tavalla ja näistä tavoista yksi johtaa onnettomuuteen, ennen pitkää joku tekee asian sillä tavalla." Monimutkaista.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta.
  Yritän ajatella noissa tilanteissa, että asia ei silloin ole minua varten, jos se ei onnistu. Ehkä vältymme silloin joltain suurelta katastrofilta. Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä se oli johonkin kohtaloon kirjoitettu, että ne pyyhkeet kuuluivat sille rouvalle, eikä minulle - mahdollisesti meille sitten jotain muuta jossain vaiheessa? :D

   Poista
 2. No voih! Tiedän tunteen, jotenkin epäonni osaa kasaantua ja sitten kun menee pari hommaa pieleen niin varmana menee vielä pari lisää. Toivotaan että huomenna on päinvastoin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelastuisikohan nuo muut murheet, jos tekisi pieniä Rodini-ostoksia? ;)

   Poista
 3. Mä odotin vähän dramaattisempia juttuja nyt kyllä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomalaisella on kesälomalaisen murheet... ;) Ehkä voi siis päätellä, että on ollut ihan hyvä loma! :D

   Poista
 4. Noissa uusissa Picoissa ei sitten oo sitä tikkivuorta, vaikka hinta antaa ymmärtää toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin minä ymmärsin, kun asiaa vähän tutkailin! Harmi, koska ohuelle Pico-takille meillä ei ole tarvetta. :/ Sinnikkäästi käytetään "vanhoja" keltaisia. :)

   Vaan mihinköhän tuo hinnannousu oikein perustuu?

   Poista
  2. Joku myrkytön eco-pinta kai..? Mut maksaako kuluttaja sitten 20€ lisää siitä... Tuskin valmistuskulut on niin paljon nousseet. Outo juttu!

   Poista
  3. No kyllä. Harmi, jos picot ovat nyt lopullisesti nostaneet hintaansa noin paljon. Tosin taitaa noissa nyt se vedenpitävyys olla uutena...?

   Poista