Mainiot ruudut

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mainio ilmoitteli alkuviikosta Facebook-sivuillaan mainioista aleistaan. No tottahan se netti toimii Jurmalassakin! Niinpä päätin hankkia pojalle ruudullisen topin, jota olen himoinnut heti ensi silmäyksestä lähtien. Onneksi hihatonta lookia suosivat kelitkin saapuivat samalla, kun paketti kolahti postiluukkuun!


Mainio on logokin:


Myös trikoohousut tai leggarit samasta kuosista ovat mahtavan suloiset, mutta epäilen että meillä olisi niille melko vähän käyttöä. Isommalle tyypille ne olisivat ehkä vähän vauvamaiset, ja pienempi tyyppi ei kelpuuta päälleen mitään erikoista (eli äidin mielestä hienoa).

Nuo pojan päällä olevat Lindexin reisitaskushortsit ovat muuten käytössä neljättä kesää. Hyvin palvelee vielä koko 86 neljävuotiasta lasta. ;)Myös meikämaijan vaatekaapista löytyy samantyyppistä ruutua Mangosta hankitun mekon muodossa. Tämä on ollut ahkerassa käytössä ihan töissäkin leggareiden ja neuletakin kaverina (no niinpä, kylmä kesäkuu).
4 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo mekko!

  Meillä menee myös parit 86 kokoset mekot 3 vee esikoiselle päälle. Ihan kätevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä kiva! Ainoa miinus on aika lyhyt pituus, pakko olla leggarit alla...

   Ai teilläkin edelleen koko 86 toimii. :) Meille en ole tainnut ostaa täksi kesäksi ainoitakaan uusia shortseja, hyvin menevät vielä kaikki koot akselilla 86-92-98! Tuo paita taas esimerkiksi on jo kokoa 110/116.

   Poista
 2. Tykkään, sekä paidasta että mekosta. Tuo logo on kyllä mainio :)

  VastaaPoista