Pari raitavinkkiä

perjantai 1. elokuuta 2014

Pyörähdin tänään kaupoilla ja iskin silmäni muutamiin raitoihin. Tässä siis pari raitavinkkiä teillekin, niin äidille kuin lapsille. ;)

Marimekko

Marimekon omat multiraidat olivat -15% alessa Marikyläläisille (31.8. asti). Tyttöjen mekko on ihana! Poikien raitapaita hieman houkutti, mutta jätin sen kuitenkin toistaiseksi kauppaan.

Ja sitten siihen äidin vinkkiin:

H&M

Hieraisitko silmiäsi? No niin minäkin, kun kävelin H&M:llä tyttöjen osaston ohi ja huomasin tämän mekon! Näitä oli kokoon 170cm/14v.+ asti (no, ainakin toinen kuvaus täsmää minuun), mutta valitettavasti tuo koko oli minulle liian iso, eikä meidän H&M:ssä ollut pienempää kokoa. Isolla tarkoitan siis sitä, että yläosa oli leveä. Mekon pituus oli suurin piirtein polveen. Sanoisin, että mekko vastaa naisten kokoa M.

Laitoin siis verkkokaupasta tilaukseen koon 158/164. Ja optimistisena ihan molemmissa väreissä. H&M:llä on nyt muuten postikuluttomuuskoodi 10.8. asti (koodi: 1991).

Toki tiedän, että tyttöjen vaatteiden mitoissa ei ole huomioitu naisellisia kurveja, mutta en usko että se haittaa tämän mallisessa mekossa. Jään innolla odottamaan pakettia, jotta hellemekot ehtivät vielä käyttöön tämän kesän aikana! :D

11 kommenttia:

 1. Itse tilasin lasten juoksuhousut 158/164. Olivat isot, mutta naisten vastaavat xs olivat sopivat... Mä olen hamstraillut itselleni maximekkoja, Onlyn malli ainut jossa sopiva pituus tälläiselle 160cm:lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa, eli naisten pitäisi olla hoikempia kuin lasten..? ;)

   Mä olen koko kesän vähän kyttäillyt sellaista maksimekkoa, joka olisi tarpeeksi lyhyt eikä laahaisi maata (ei jaksa lyhentää...). Kiva tietää että onlyssa voisi sellaisia olla!

   Poista
 2. Meillä on neidillä tuo musta.
  Mielestäni mekko on aika lyhyt, ja kainaloaukot on aikasta isot. Mutta kivan näköinen ja tyttö tykkää, toivottavasti sopii aikuisemmalle vartalolle :) Minun, 180cm ja ei ihan siroimmasta päästä, on turha haaveilla lastenosastosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hihiii!

   Ajattelin, että jos ottaa riittävän pienen koon, niin kainaloaukotkin pienenevät, ja pituudesta ajattelin että voisi olla hieman polven yläpuolelle. Olisikohan pitänyt ottaa siis vielä yhtä numeroa pienempi... :D

   Lupaan raportoida, kuinka tässä käy. ;)

   Poista
 3. Niin ja hei, pari lasta rintaruokkineena ei haittaa, ettei ole kurveille tilaa. Hah! Onnea uusille raidoille teini! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Mutta entäs ne lantiokurvit?? Onneksi tämän mekon malli on aika leveä, joten ei heti kirraa vastaan. Saas nähdä kuin käy. ;)

   Poista
 4. Kiva mekko, pitäisköhän munkin tilata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun testiin vaan! Raportoin sitten kun omani saapuu (pitäisi tulla jo ensi viikolla)... :)

   Poista
 5. Nyt sitä kiusataan tätä Marimerkkofania sieltäkin suunnasta! ;) Olen bongannut tuon poikien raitapaidan ja luulen, että se täytyy pikkuveikalle jossain vaiheessa hankkia (alesta mieluiten). Aivan ihana, eikä tosiaan tarvitse miettiä, kestääkö pesuja jne. Marimerkoissa laatu on edelleen hyvä.

  Myös nuo mekot ovat kivoja. Aika mahtavaa, jos voit ostaa vaatteita lastenosastolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo raitapaita on kyllä kiva! Ehkä hieman suurempaa alennusta toivoisin ennen kun voisin sortua... :) Mulla on Marimekon laadusta sekä hyviä että huonoja kokemuksia, mutta toivottavasti tämä on hyvä!

   En ole kyllä ennen tullut mieleenkään ostaa lastenvaatteiden puolelta mutta tulisihan se ainakin vähän halvemmaksi! :D

   Poista
 6. Moi, mä palaan tähän mekkoaiheeseen: mekot saapuivat ja osoittautuivat hyviksi. :) Koon 158/164 helmapituus oli hieman polven yläpuolelle tällaiselle reilu 160-senttiselle pätkälle. Harmi vaan että helteet taisi just mennä! No, ensi kesäksi sitten... :)

  VastaaPoista