Musta Pico ja muskelimies

perjantai 8. elokuuta 2014Täällä toivutaan ekasta arkiviikosta, kaivellaan talvivaatekaappeja, tehdään inventaariota ja orientoidutaan syksyyn. No oikeasti teen tilaa hankinnoille ja houkutuksille, joihin lipsuin jossain tiukassa paikassa keskellä viikkoa.

PikkuOtuksesta nimittäin tilasin meille mustan topatun Pico-takin Mini Rodinilta hetken mielijohteesta (lue: takeista kertovan Facebook-päivityksen nähtyäni) ja samaan pakettiin eksyi myös pipon verran reteästi kainalokarvojaan heiluttelevaa painonnostajaa.
No ei sittenkään hullumpaa, että syksy lähestyy!


14 kommenttia:

 1. :D Sitä on sitten heti lohtushoppailtu ja syytetään arkea ;). Ei vaan hyvältä näyttää vaikka en tyttöihmisen äitinä ehkä ymmärräkkään voimamiesten hienoutta... Eikä meillä kyllä vielä ole ollut yhtään mini rodiniakaan... pari kertaa on kyllä ollut jo lähellä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L-E, niillä on syksyn mallistossa violetti takki. Varmaan teille suunnattu. Hinnan puolesta kannattaa tosin varmaan vielä harkita vaikka joulukuuhun asti.

   Poista
  2. Lohtushoppailtupa hyvinkin, mutta mikäs muukaan arjen pelastaisi. ;)

   L-E se violetti pico olisi kyllä just teidän näköinen! :) Mekin aloitettiin Rodini-kokeilut juurikin noista takeista.

   Poista
  3. Hmm... jaa-ah... Niitä kyllä varmaan jää aleaikaankin jos nyt silloin sattuu sitten violetti yhtään miellyttämään... Tyttö kyllä ilmoitti juuri siitäkin väristä tykkäävänsä (lisätään listaan keltaisen ja vihreän jälkeen). Mutta katsotaan nyt miten kerhokaverit vaikuttavat, jos sille kohta kelpaakin vain pinkki (apua, en usko ;)).

   Poista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta piposta. Harmi kun nurkat on ihan väärällään myssyjä... Tuo olis varsinkin kuopuksen päässä ihan överivekkuli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No löytyy meiltäkin myssyjä aivan riittämiin, mutta kun niihin on niin helppo lipsua! :D Voimamiespipo on just hyvä kuopuspipo.

   Poista
 3. Miten teidän PoPin keltainen takki on kestänyt? Ehdittekö sitä vielä kunnolla käyttää? Kun siitä uudesta materiaalista on kestävyyden suhteen näkynyt kirjavia mielipiteitä. Syksyn takeissa on kiva sininen takki, mutta materiaalin pehmeys epäilyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa anonyymi! :) Juuri katselin sitä takkia, että vähän jotenkin kulahtaneen näköinen. Ihan suoraan sanottuna siis. :/ Käytettiin sitä kyllä keväällä paljonkin ja sitä on pesty monesti. Heijastinnauhojen irtoamisesta olen kuullut kommenttia, mutta meillä ne eivät ole irronneet. Että sanoisin matskun kestävyyden suhteen, että vähän niin ja näin...

   Poista
  2. Lisään vielä, että takkia kyllä käytetään ykköstakkina tulevana syksynäkin vielä. :) Toiveissa on, että siitä jotain säilyisi pikkuveljellekin...

   Poista
 4. Meillä oli toi musta pico, mutta vaihdoin sen quiltiin. Jotenkin vaan toi musta ei aina oikein toimi tolla keskimmäisellä, kun se kierii kaikki nurkat, ja mustassa näkyy pölyt ja karvat ja semmoinen "nöyhtä" =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, mikä on quilt? :D

   Tämä takkimalli on kyllä hurmaava, ja minun mielestä rodinia parhaimmillaan. Laatukin jees! Toivottavasti meidän takista ei tule tuollainen nöyhtämagneetti...

   Poista
  2. Se on semmoinen punainen, ihana tikkitakki! Näin kerran livenä Prismassa jonkun lapsen päällä, ja ihastuin <3 livenä tosi paljon kivempi kuin kuvissa

   Poista