Uusia lastenvaatemerkkejä

maanantai 4. elokuuta 2014

Törmäsin netissä surffaillessa ihaniin pieniin lastenvaatemerkkeihin (ja erityisesti niiden leggareihin!), jotka ainakin minulle olivat ennestään tuntemattomia. No eipä toki ihme, sillä useimmat näistä olivat jenkeistä tai Kanadasta, ja postikulujen, verojen ja muiden ryöväysten jälkeen järkihinnalla saavuttamattomissa. Joissakin myös koot loppuivat harmillisesti 3v kohdalle. Mutta lastenvaatekauppiaat, tässä muutama idea maahantuontiin! ;)
Vasemmalta oikealle:

Tobias and the Bear
Moon Fries
Whistle&Flute
-
Whistle&Flute
Tobias and the Bear
Moon Fries
-
Little Nugget Republic
Whistle&Flute
Tobias and the Bear


Lisää tuotteita ja kuvia ja mahdollisuus ostaa:Itse uskalsin lopulta jossain mielenhäiriössä tilata mustan hihattoman Whistle&Flute-pilvitopin MiniJoops-nettikaupasta. Koskaan en ole mitään rapakon takaa tilannut, joten saapa nyt nähdä kuinka hullusti tässä vielä käy... Kooksi otin 6v ja ajatuksena on että meidän ensi kesänä 4v käyttää silloin tätä, jossain mainittiin että nämä ovat pientä kokoa. Topin hinnaksi postikuluineen tuli noin 26€. Niin ja epäselväksi jäi tuleeko tuohon vielä verot päälle. No auts mutta kerrankos sitä ja tuo selitys on kyllä niin usein kuultu että se on jo vitsi...


Jos haluat uhkarohkeasti kokeilla samaa, niin teepä homma tämän linkin kautta, saat kuulemma 10% alennuksen koko kaupan valikoimasta: http://r.sloyalty.com/r/tJeCLEp404XB (Huom. Minä en saa tästä mitään, eikä tämä ole yhteistyöpostaus ;) )

6 kommenttia:

 1. Pienemmälle ostan hyvännäköisiä leggareita suunnilleen aina kun näen niitä :D kokona meillä on käytössä nyt 122-128, riippuu merkistä ja mallista, tosin Papu-leggarit menee varmaan vielä jonkin aikaa ja muistelen, että niissä on 116... ja voi olla et Reiman leggareissakin on 116.

  Tosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papu-leggarit on kyllä meidän suosikkeja mutta yhdet meidän omistamat on mystisesti hävinneet jonnekin! :/

   Poista